Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
PICA, nu stiu daca ai vazut ce scrisesem acum cateva zile, mai scriu o data: daca te rog mult de tot ai putea sa faci o poza la folia de policarbonat de pe balustrada voastra? As vrea sa stiu cum arata si mai ales cum ati prins-o, ca noi inca ne tot gandim cu ce sa umplem golurile sus la balustrada... Multumesc frumos!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Am pus si eu poze noi pe picasa.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
pica1 spune:
MONI scuze dar nu am vazut cind ai scris de poza. O sa fac in 30 minute si o pun pe picasa. Prinderea e cu bride autoblocante din plastic, si parca le-am luat din Bric sau din Hornbach. EU am puse din astea si la balustradele balcoanelor ca sa pot sa imi usuc hainele vara ca sa nu se vada din strada sau din curte, plus ca sa pot iesi eu in chiloti pe balcon sau sa nu bata zapada in balcon.
mcoca spune:
Anka, lasa mai ca nu conteaza ora la care se scoala omu. Eu cand eram acasa aram in gasca cu tine si Mada, si eram frustrata tare, ca citeam un pomelnic, si cand scriam si eu, la ora 10 (a mea) nada, nimeni nu ma baga in seama pana seara. Sinon, cum mai stai cu durerile, ce face Erika.
Mada, nu ma stresez cu romana, si cu nimic de fapt. Noi am hotarat sa-i vorbim 99% in romana, si cate ceva in franceza gen numere sau animale (adica activitatzi "scoala"). Oricum bona am vazut ca face cu ei cate ceva, partzile corpului si din astea.
Dar am vazut de la prietrenii nostri, ca daca nu ii pretinzi copilului sa raspunda in romana, e vax albina, nu vorbeste,s au vorbeste rau. Nici un copil al prietenilor nu vorbeste bine romana pentru ca parintzii au crezut ca e de ajuns sa-i auda pe ei vorbind ca sa invetze, dar cum stau numai 2-3 ore pe zi cu ei e cam putin. Asa ca noi am ales solutzia asta. Vom vedea daca am facut bine sau rau.
Vicky si Printzesone
dara_d spune:
Buna seara
Desi lenea mea e mare la scris incerc sa schitez ceva coerent.
MADA MAX ai doua fete superbe,interesant cu vorbitul 2 limbi odata dar asa este - eu stiu de la verisorii mei din germania nascuti acolo vorbesc romana perfect si in casa se vorbeste numai romana dar abia la 2 ani la gradi au invatat germana si o stiu si pe aia ca doar acum au terminat si facultatile acolo.
ANNABABY sa ne traiasca fetitele!! Denisa nu a vomat , chiar daca plange rau si mult , nu prea se intampla ca nu suport eu , ii curge nasul si tuseste. Asa ca nu stiu cu treaba asta.
CAMY nu te mai stresa, o sa radiezi toata de fericire la botez si nu o sa mai conteze silueta,Flavius va fi centrul atentiei tuturor.
ANKALAURA, SUN , VIOLETA multumesc de sfaturi despre steamer , am fost sambata si am luat tefal vitacuisine, e minunat, l-am inaugurat cu ciupercute , un gust minunat.

Am citit tot ce s-a scris dar clar nu mai retin toate discutiile sa ma bag si eu in seama.
Mi-am amintit despre laudat dezvoltarea copilului- sa zic si eu - :
are vreo 12 kg si 86-87 cm nu sta sa o masor clar, vorbeste destule cuvinte pentru varsta ei , le poceste pe majoritatea dar se intelege ce vrea, e mare iubitoare de animale -caini si pisici- dar nu o sa ii iau in casa , e o mare "intelectuala " ma alearga cu carti de povesti , enciclopedii cu animale sa ii citesc sau daca nu am chef eu de citit se pune singura in coltar cu cartea da paginile si zice si ea ce vede in poze si arata cu degetul- animale, parti ale corpului , pantofi, ochelari , personaje- cea mai tare e "baba" din alba ca zapada, flori.
La capitolul mancat stam bine spun eu , mananca si singura si da mult pe langa , ii dau eu cel mai des, mananca de toate cu noi , permise la varsta ei normal fara porc , prajeli, ciocolata, dulciurile sau prajiturile nu ii plac , mai repede papa chestii sarate pateuri ,placinta branza.
La capitolul cumintenie deni alearga , canta , danseazaa, se urca peste tot ,cauta toate dulapurile si sertarele , dar sincer si eu o las sa faca ce vrea,la varsta asat cred ca e normal sa fie asa
Ce sa zic eu o consider foarte evoluata pentru varsta ei , dar hai gata ca sunt chiar ca in vorba aia cu cioara. 

Pupici ca are treaba sotul la calculator. 

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
moni_or spune:
PICA, multam mult, acum m-am lamurit! Dar mai am o intrebare: din ce vad in poza bridele sunt chestiile alea de plastic cu care se leaga uneori jantele de la roti sa nu le fure? Ca termenul (si in general termenii astia tehnici) pentru mine parca e in chineza... Si ati gaurit policarbonatul pe unde le-ati bagat sau cum le-ati prins?
Scuze de off topic, dar am si eu acum un fix care ma framanta![]()
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
struluta spune:
Ce e cu linistea asta pe aici?
Kimmy: ai descoperit cuvantul magic care resusciteaza forumul
e de pus pe prima pagina fraza ta, si lansata ori de ca cate ori e preeea linste pe aici
Super tare
Nici Bogdanelu' nu spiciuieste pe limbile cunoscute de mine...probabil ca mai tre sa invat cateva sa ne putem intelege![]()
El a inventat un cuvant sau ce-o fi, adik COCOA, si spune continuu, toata ziua, chiar il spune mai ritmat de parca ar canta
Ca ce-o fi insemnand, sau macar cu ce sa-l asociez habar nu am
A, si mi-a spus intr-o zi clar si raspicat POURQUOI
...cred ca tre sa mergem mai departe ca nu ne-am oprit in tara potrivita![]()
pica1 spune:
MONI intradevar bridele acelea de plastic sunt chestiile alea cu care se mai prind capacele de roata de janta. Ca sa prin placa de policarbonat de balustrada am facut cite 2 gauri in policarbonat ca sa treaca chestia aia de plastic.
katalyna spune:
buna fetele vorbaretele!
diarux dar face si propozitii 'undi-i'
ioana nu prea vorbeste, adica mai deloc, dar nu ma stresez absolut deloc. david cand a inceput gradinita la 3 ani vorbea si nu, dar peste 3 luni spunea poezii
zice si ea: bavo, uaca la vaca, cah, caca la incalta, insa este simpatica prin ceea ce face. daca sta cu taica-su in sufragerie sa mai fac una alta prin bucatarie, deschide usa la sufragerie si vine dupa mine si taica-su dupa ea, iar ea fuge repede la scaunelul ei ca o mai pun eu acolo cand suntem singure
intr-o zi se chinuia sa se urce pe canapea si nu reusea si la un moment dat si-a pus o palma la fund ca sa se ajute
intelege aproape tot ce-i spun si de exp, ieri erau mai multe jucarii pe jos si i-am zis sa mi-l dea pe thomas si a stiut sa aduca trenuletul.
eu am steamer, l-am luat de la carrefour cu 50-60 lei dar nu prea l-am folosit, bine ca n-am dat mai mult pe el ![]()
multumesc mamicii care mi-a spus de oferta de la bila la milumil
am fost si am luat si eu 5 cutii si alea abia abia le-au gasit ca cica uite oferta, nu e oferta, nici pretul nu-l aveau afisat la raft, dar eu stiam de ea
ioana a vomitat de 2 ori in viata ei, in jet. o data cand a mancat ceva ce nu i-a priit ca a facut si febra si diarie si a doua oara a vomitat in masina in drum spre munte dupa ce si-a baut laptele
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
struluta spune:
Deci azi atata de rau mi-a fost cupchilul de-mi venea la un moment dat sa ma arunc de la etaj. Maraia continuu, vroia in brate, cand il ridicam vroia jos, a aruncat jumate din jucariile din camera lui peste portita la parter, a trantit de pamant tot ce i-a picat in mana,tipa daca nu-l lasam sa faca ce vroia...oare ce-o fi patit
Ma doare si spatele de nu vad bine, iar sa fie tot tacamul, aseara am tras o tranta sanatoasa pe scari si m-am lovit destul de rau si la osul lombar