**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 20
reby-iry spune:
Tocmai acum v-am terminat de citit pt ka bebita mea sa culcat la 23.30,si ka de obicei inchei sirul mesajelor pe ziua de azi,e drept ka a trec de 12 dar nu v-or mai fi postari pana dimineata,cred eu
Fimea,sa facut o smecheroaica si jumatate arunca jucariile pe jos si dupa aceea se uita la ele si plange ka le vrea,i le dau si iar si iar face asa...treb sa-i angajez bona sa-i ridice jucariile si sa o plimbe ka nu se mai poate 
Astazi am flescait o felie mandarina,f incantata a fost de gustul acesteia
La noi ninge neancetat ,avem o zapada...abia am reusit sa mergem 20 min cu printesa afara.Acum sa incepem...
picky-in primul rand sanatate la sot...
La mine e inversul,decat sa-l pun sa gateasca ceva,mai bn spala o chiuveta de vase,pot sa-ti spun ca dupa ce termina vasele chiuveta luceste ka noua,atat freaca la ea...
Noi dupa cumparaturi suntem lesinati,de cand avem bebita nu mai mergem asa des dar innainte mergeam aproape zilnic 2-3 ore la cumparaturi si nu cumparam cn stie ce dar beleam ochii,iti dai seama ce oroare aveau vanzatorii de noi
Legat de viata de aici,e bn daca ai serviciu bun,dar se munceste,nu se joaca,de fapt cred ca nici la voi nu e altfel
Noi avem planuri de viitor pt Germania,ne place si Romania dar pt vacante,vazut rude,prieteni.
Ramona-felicitari pt dintuk si la multi ani pt ieri,cu scz de rigoare.
Miruta-solutia ar fi sa schimb sistemul,ka computerul il am si liber dar ma terorizeaza buburuza
basmy-bineanteles ca ne lipseste postarile tale,
cris 82-si noi avem acelasi "semnal" dar fimea e mai terorista ka a ta,astazi m-am sculat de 3 ori de langa ea si la 2-3 minute incepea sa tipe
anna-mama-nici noi nu papam fructe,dar astazi eram cu ea la net vb cu buni si mi-a adus sotul o mandarina,iar tatal meu mi-a spus sa-i dau si ei asa ca mi-am asculat parintii
si rezultatul a fost exceptional spre mirarea mea am vazut ka adora mandarina
arcadia-bn ai venit cu buburuza printre noi
,am vaz poze,e o dulceata de fata
alice-ce se mai bucura naty acolo,vroia si ia pik la tastatura si voi nu ati lasat-o
Serialbastre-nici mie nu-mi merge asa bn,dar trebuie sa reusim,eu de ex cand sunt asa distrusa fug repede pe site si va citesc,imi revin ca si cum as face o terapie,sa nu se inteleaga gresit,nu va citesc numai cand sunt la pamant,va citesc mereu cu mare drag si ma bucur ca am descoperit acest site,cei drept la albinute nu prea am fost bagate in seama,postez si acolo,dar aici parca e mai caldura
miruta-linistete-te ka o sa fie bn,asta e,se mai intampla si la case mari
lavinia-
ka sa treaca alergia
daniella-
sper ka nu am uitat pe nimeni,in caz contrar si ne
picky-in primul rand sanatate la sot...
La mine e inversul,decat sa-l pun sa gateasca ceva,mai bn spala o chiuveta de vase,pot sa-ti spun ca dupa ce termina vasele chiuveta luceste ka noua,atat freaca la ea...
Noi dupa cumparaturi suntem lesinati,de cand avem bebita nu mai mergem asa des dar innainte mergeam aproape zilnic 2-3 ore la cumparaturi si nu cumparam cn stie ce dar beleam ochii,iti dai seama ce oroare aveau vanzatorii de noi
Legat de viata de aici,e bn daca ai serviciu bun,dar se munceste,nu se joaca,de fapt cred ca nici la voi nu e altfel
Noi avem planuri de viitor pt Germania,ne place si Romania dar pt vacante,vazut rude,prieteni.
Ramona-felicitari pt dintuk si la multi ani pt ieri,cu scz de rigoare.
Miruta-solutia ar fi sa schimb sistemul,ka computerul il am si liber dar ma terorizeaza buburuza
basmy-bineanteles ca ne lipseste postarile tale,
cris 82-si noi avem acelasi "semnal" dar fimea e mai terorista ka a ta,astazi m-am sculat de 3 ori de langa ea si la 2-3 minute incepea sa tipe
anna-mama-nici noi nu papam fructe,dar astazi eram cu ea la net vb cu buni si mi-a adus sotul o mandarina,iar tatal meu mi-a spus sa-i dau si ei asa ca mi-am asculat parintii
si rezultatul a fost exceptional spre mirarea mea am vazut ka adora mandarina
arcadia-bn ai venit cu buburuza printre noi
,am vaz poze,e o dulceata de fata
alice-ce se mai bucura naty acolo,vroia si ia pik la tastatura si voi nu ati lasat-o
Serialbastre-nici mie nu-mi merge asa bn,dar trebuie sa reusim,eu de ex cand sunt asa distrusa fug repede pe site si va citesc,imi revin ca si cum as face o terapie,sa nu se inteleaga gresit,nu va citesc numai cand sunt la pamant,va citesc mereu cu mare drag si ma bucur ca am descoperit acest site,cei drept la albinute nu prea am fost bagate in seama,voi posta si acolo,cred,dar aici parca e mai caldura
miruta-linistete-te ka o sa fie bn,asta e,se mai intampla si la case mari
lavinia-
ka sa treaca alergia
daniella-
si tine-o tot asa!ai grija ce faci cu instructorul,sa nu crezi ka ai scapat,suntem cu ochii pe tn,nu kumva instructorul e in oglinda?si ne-ai bagat poza la vrajeala sa vedem daca are valoare![]()
toate fetele
reby-iry
Serialbastre spune:
Neata! Frumoasa viata! 
Sunt matinala, Cezara s-a trezit o singura data la 4, apoi la 6.30 a mancat si abia la 8.30 a adormit la loc. Asa ca mami are liber la calculator.
Dau eu
azi!
Si o prajitura sarbatoritilor zilei, si celor de ieri cu intarziere!
Ramona, gata, mi-a trecut! Azi sunt vesela si optimista ... deocamdata. ![]()
Picky, la noi nu e obiceiul cu datul de grinda si oricum noi eram la Galati si moasa la Suceava. Is curioasa totusi ce semnifica datul de grinda?
Yioanna, Cezara doarme cam 13-14 ore din 24. Mie mi se pare cam putin, mai ales ca ziua nu mai doarme reprize mai lungi de 1/2 de ora. Dar poate se mai regleaza si ea. ![]()
Da, Reby, e util site-ul la incarcat bateriile!
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
Ca tot vorbeati de meniuri, la noi ieri a fost:
7.30 lapte
11.30 mar+para+suc de portocala
12.00 lapte
15.00 piure legume (cartof, dovlecel, pastarnac, telina, morcov, ardei, conopida si pentru prima data sfecla coapta), carnita de pui si un pic de ulei de masline
15.45 lapte
19.00 cereale cu lapte
22.30 lapte
In afara de laptele amestecat cu cereale, restul e de la mami, productie proprie.
laptele de dupa mese l-as scoate, dar nu bea apa, asa ca ne potolim setea cu ceva mai bun.
Ar cam trebui sa nu-i mai dau asa amestecaturi la pranz, dar ii place asa ca mai merg asa o perioada. Mai variez legumele, dar cam pe astea le mananca pana acum. Eu ii fierb pentru doua zile, de obicei, iar carnea o fierb separat, nu folosesc zeama. Oricum, Cezarei nu-i place supa, si piureul, si cerealele trebuie sa fie consistente, altfel nu le mananca.
Saptamana asta am in plan sa-i dau branza, dar nu stiu cu ce s-o amestec.
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
emanouela spune:

neata!!!!!! n-o bea pe toata dana ![]()
bre numa al meu e matinal?????????

nu stiu cum puii mei sunt asa ghinionosta.....doarme teroristul asta cat cioara in par. aseara a adormit pe la 8 si ceva, s-a trezit la 23 si a ingurgitat o sticluta cu lapte, dupa la 1 da l-am pacalit cu apa, la 2 deja urla de foame asa ca ....lapte, la 4 si ceva cred ca a visat urat ca a scartait, la 5 si putin, foame iar la 7 fara desteptarea

. mai am putin si dezertez
nu ma invidiati pt masaj ca mi-l fac singura
....in Rom gasisem o tipa nebuna....face aia un masaj .....doamneeeeeeeeeeeeeeeeee....abia astept sa vina aprilie sa ma duc sa ma frece aia ca pe mine![]()
sarumana cris

Picky...faza e cam asa....sotul e de la sf lui 2005, eu abia am un an de cand sunt aici; el are un job asigurat pan la pensie, nu poate fi dat afara decat daca bate vre-un parlamentar sau sustrage documente, el lucrand la Parlament, cu un salariu bun si mai beneficiem de niste chestii pt ca suntem rezidenti aici. pe mine ata ma trage acasa, in Rom, normal....nici nu am mult timp aici, nici nu am facut mare lucru decat sa il nasc pe Darius ca sa ma tina aici....dar, nu plec decat pt vacante , iti dai seama....ca le fac eu mai lungi
asta e altceva. sa-mi gasesc un job deocamdata iese din disc...stii cum e cu conc de maternitate si cresele aici....nu prea ma inspira pe mine. deci da....pana la pensia sotului ramanem aici....asta inseamna cam 20 ani....dar ca perspectiva avem de gand sa ne facem o casuta in Romania....deci probabil ca ne vom intoarce la un moment dat. acu sincer nu stiu de cand nu ai mai fost tu in Rom dar mie una nu-mi place deloc ce se intampla in tarisoara
va
, revin eu mai tarziu
eumada spune:
Neatza..si-un rachiu sa taie greatza....
Glumeam.....ieri i-am dat brocoli in piure in plus..am ras cu lacrimi ca s-a repezit la mancare cum face ea de obicei,a luat o gura,apoi s-a starmbat si nu stia ce sa faca...sa scuipe sa nu...mutra ei facea milioane....dar apoi amancat tot,o cescuta de cafea....detul de mult zic eu.....in fine....i-a placut...
Bre fetelor da` ce somn au ai vostri..ptiu.....Eva mea doarme de la 21.30 la 6.30 cu trei maraieli de masa...daca nu-i dau urla in somn..
apoi 9-9.30,12-12.30
15-16 si gata..seara.....de unde oare au atata energie eu nu stiu..serios daca nu.....daca fii-mea s-a intors in pat si a adormit singura eu i-am luat temperatura....
Defapt daca sta fara sa clempane sau sa dea din picioare de scutura patutzul...ii iau temperatura sa stiti.....poate ai vostri nu topaie chiar asa sau tot zahar cu linguritza zici ca au mancat?
Multumesc lu` dumnezeu macar e sanatoasa.....voi de la cat ati bagat carnitza..adica zeama?Mentionez ca ai mei fac agricultura eco adica carnitza de pui e carnitza de pui..crescut cu porumb din gradina....au vila la tara..si acolo fac de astea eco tare.....mere super care se strica in maxim doua saptamani,morcov mic si stramb...etc..da sanatoase frate si cu gust.....nu ca aleade la Carrefour....
A,venise vorba de haine.....deocamdata,cat e mica are cateva costume mai acatarii,dar de stat in casa i-am luat body-uri de la iana,romanesti sau din carrefour 4 la 30 ron...si ma descurc cu 10-12 bucati si pantalonasi..sau de alea cu totul.....
are rochita,pantofiori de piele,cizme,salopete de piele ,blugi..toate de firma da` ce ma fac daca ii raman mici ca acus se inalta iar...?etc da` eu cred ca chinui copchilu` daca o imbrac cu toate alea...zau daca nu....plus ca e are 8,100 kg si 70 cm inaltime.....si creste....si cat de curand iar fac hainutze pachetel si le dau....la copilasii mai sarmani ca sunt si ei puiutzii cuiva....
Azi face sotul paste cica va invit oricum.....ca placinta de ieri a avut un succes nebun......mi-au ras-o barbatu` si cumatru` cat ai zice peste.....numa ca pe langa sport de rup Eva imi asigura flux non sto de stat in picioare......zau cele cu doi copii sau chiar trei sunt de facut statui...nu altceva...
Hai va pup sa strang si io patu` daca tot mai doarme oleaca terorista asta mica....
Pup de 10000000 de ori obrajorii dulci de pusti....

Mai scriu io....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
anna-mama spune:
Neata,
Si de la mine
pt toate buburuzoaiele dragi!
La multi ani, Daria Alessia!
Programul de somn a lui Vladut e cam asa:
-21.00-8.30 somn de noapte
-11.00-12.00- primul somn
-17.30-17.45 - somnul cu nr 2
Dar din ce in ce tinde catre un singur somn de zi.
Azi avem in meniu:
-piure de fructe cu cereale
-ciorbita de pui
-orez cu lapte
Carinablanca, asteptam sa ne mai spui despre voi
Stiu cum e cand te grabesti sa dormi ca sa prinzi cat mai mult din noapte. Tin pumnii sa te odihnesti.
Lisa, bravo pt Anusca, poate o mai filmezi sa vad si eu mergaretea ca mi-e asa drag de ea
Nu am reusit sa vad invitatia ca eu nu am word-ul pe pc 
Miruta, Dana, cum mai sunt buburuzele mici? Sanatate multa! 
Yioanna, nu se poate lua no-spa. Ai grija de tine! Sper ca esti mai bine azi 
Reby, pup papusica frumoasa care a descoperit bucuria aruncarii jucariilor. Eu nu i-am dat lui Vladut jucariile decat cand le-a scapat fara sa vrea. Doar mingiuta il invat sa o arunce.
Andreea, ma bucur ca esti ok azi
Branzica de vaci poti sa o amesteci cu banana, de exemplu, sau cu alte fructe.
Emanouela, cum iti faci singura masajul? Eu deja imi imaginam ca te relaxezi
Vladut se scoala si acum de nustiu cate ori pe noapte, noroc ca adoarme repede inapoi.
Eumada, eu ii fac brocoli la cuptor impreuna cu alte legume, cu ulei de masline si usturoi, iese f bun.
Noi avem multe hainite primite. Nici eu nu as da mai mult de 15 lei pe un body. Doar la incaltari nu ma uit la bani, nu ma intereseaza firma, ci sa fie f bune avand in vedere ca Vladut merge singur.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Picky_toto spune:
Neata fetelor,
Imediat ma pregatesc sa schimb capitolul....si apoi, daca, voi avea timp voi scrie cate ceva
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Picky_toto spune:
Avem CAPITOL NOU aici
Va invit cu drag sa il umplem si pe acesta 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun