**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dani3lla, f tare bancul, i l-am spus si sotului, sa stie dinainte sa vina cu texte de-astea la mine

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am revenit..am vazut si ce prostie mi-a iesit la meniudaca nu se intelege..o sa-l mai scriu odata
bamsy...si la noi iese verde cand ii dau kiwi
picky.....si mie imi place inghetata de vanilie,dar in ultimul timp nu mai gasesti pe piata ceva bun,interesant meniul si gustosmai ales partea cu nuttela..am intrat si eu pe net sa vad despre ce este vorba ..eu zic sa mergi la dr. mai curand si sa nu astepti sa se faca ziua "oficiala" de vizita.Nici nu vreau sa te panichezi,dar e bine venita si oarerea unui medicpupam dulce pletoselul sa nu fie ce crede mami
anna....ce tort gustos aveti voi acolosi ia-m vazut dintisoriisi mi-a placut si foarte mult cadoulde unde l-ati luat?la reclame am copil cuminte,dar are si 2 melodii preferate Joe Cocker cu U can leave a hal on si Bonney M cu daddy

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, multumim, tortul chiar a iesit delicios pt ca l-am facut cu frisca naturala. Cadoul l-am luat din America, a fost un prieten in iarna si ne-a cumparat cateva jucarii de acolo, din pacate nu a putut sa-mi cumpere tot listoiul pe care i-l dadusem Asta a fost ultima din stoc. O perioada nu mai am putut sa cumpar nimic de la noi, mi se facea rau cand vedeam ce preturi sunt comparativ cu America, acum mi-am revenit, dar tot suntem jecmaniti cu nesimtire
Azi i-am facut lui Vladut ciorbita de pui, bucatele din piept de pui, orez, cu ceapa, morcov si cartof si acrita cu rosii. A iesit super, sa incercati.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Am intrat doar sa va salut si sa nu ma dati pierduta ca magarul in ceata. Abia ce am reusit sa va recupereaz, dar nu pot raspunde prea multe ca am o mare varza in cap. Imi pare bine ca buburuza lui Dana Mi e mai bine si doresc sanatate tuturor bebalasilor si parintilor bolnavi.

Maine sper sa reusesc sa respund si eu la ce se va mai vorbi si sa mai povestesc putin de noi. acum fug la culcare ca am culcat una bucata maraici si sa prind cat mai mult din noaptea aceasta.

la buburuze.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Intru si eu la . Good night!!!!

mami fericita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

Fetele,sunt in varza cu cititul;cand nu am sot pe cap ,am fata,asa ca timp pt site,yok.
Ma gandesc tot timpul la voi,macar cu gandul sunt alaturi de voi...
Asa ka m-am gandit ca,ce-ar fi sa postam pe fiecare zi ce-i preparam lui bebe sa pape,uite asa mai trag cu ochiul la vecina si iau la teza 10
Eu de exemplu am facut zuchini cu gulie si amestecat cu o lingura cereale.

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow,deci m-am uitat pe siteul dat de tine lavinia si am gasit asta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Sunete-si-Muzica-1055/Fisher-Price-91/9435/Laugh-and-Learn-Carticica-muzicala-in-limba-romana.html
m-am uitat pe siteul de concurs si au aceiasi carticica:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/toys/6-24-Months/Fisher-Price-Story-Rhymes-LBM9107153/

la jumate de pret...wow ce diferenta...de unde scot astia preturile,eu nu stiu

in legatura cu masuta,copiii asa fac,in primele zile se obisnuiesc cu jucaria nou,apoi devin interesati de ea. Ana si-a aratat interesul pt ea cam pe la 7-8 luni,acum sta si danseaza pe melodii(are preferatele ei si daca i le schimb le pune inapoi).a invatat sa se ridice la masuta si a invatat sa mearga in jurul ei. ca sa nu mai zic ca isi schimba de la muzica la numele la ABC si la spaniola cand vrea ea

asa,noi am luat-o la picior prin toata casa si pe unde nu trebuie. ieri m-a plimbat 20 de min sa imi arate prin casa diferite obiecte de genul tablou,ceas lustra,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

cris:asa de bn ma simt cand iti citesc perlele si ma amuz copios.bn k seamana cu mama,eu as vrea la toate(cu siguranta,dar pe tata nu-l sh)ink unul sa fie pereche insa nu i-au prins la caleasca sa vedem dak se potrivesc la fireMie imi plac Friz sant inebunita dar si astia sant frumosi + k au sange pur.Miru Miru,a simtit ea ceva,poate k e geloasa.Iti dau dreptate cu forumul...chiar a fost prea de tot la unele comentarii despre modul tau de diversificare.
Si eu tot asa le spal si cand am chef le mai bag la sterilizat...
Am sa incerc sa-i dau si eu kiwi sa vedem dak ii place
basmy:imi pare rau de starea ta pup sa treaca si sa nu se repete np
alic:felicitari pt masuratori
picky:ufff,iar np alba?nasol...sper sa doarma mai bn la np.sper sa nu fie nimik grav decat o simpla impresie
anna: sa sh k ma simt f bn de cand doarme asa ,merit si eu o recompensa ,nu ,dupa atat rabdare ?!
picky:da,vine vine!acum nu sh care e efectul la somn,ori k papa bn inainte de nani ori k ii dau nurofen si se linistete.dar bn k tine!ma rog sa dea DD sa fie si ea la fel k si Stefania mea sa doarma mult fara trezire!te inteleg perfect si sh ce simti ..de pe propria piele ...dar sper sa nu mi se intample si mie la fel Are personalitate lui mama ...sh ce vrea!va dulce.FELICITARI PT MASURATORI!
si stefania adora nu k ii plac acriturile vb aici de lamaie,minole k eu ma instramb ea nici vb ce cere ink si i-am dat la mn muraturi si sugea pe ele

la multe lunite inainte Bianca Maria* scuze de intarziere...sa cresti mare si sanatoasa

dani3lla:eu i-am dat gazei piscot de la boromir.sant bn putin zaharoase,dar prefer sa cumpar decat sa fac acasa bn faci.ma simt legata de ele
basmy:e o mik manechina as vrea sa o vad defiland peste ceva ani superba rochita mov
cris:deci nu ai reusit sa o masori,eu nici nu ma fortez .uitasem sa le foloseasca cu multa sanatate bodyurile si sa-i tina de cald cand nu vine denis la ea .eu nu tin cura asa k l-am savurat
danaMi:cum sunteti?va pupam dulce
andreea:ma regasesc undeva in cuv tale:nu am cu cine vb si sant mai tacuta ziua si nici cu ea nu prea vb( asa am eu impresia acum nu sh)...k park nu ma intelege ce-i zic .in schimb inrosiesc tel.fa si u la fel asa poate te mai detinzi putin.imi pare rau pt u si incerca sa nu te mai gandesti neg.fruntea sus,bn?te pup sa treaca repede depresia
miruta:ce rau imi pare k treceti prin asa raceala urata...va pupam dulce sa treaca tot asa repede cum a si aparut.ce antibiotic ii dai?dak mai face febra da-i si novocalmin sau paracetamol...eu am tinut-o in compresa cu otet k sa scada cand a avut 39.7 si nu a avut efect rapid cu nimik,decat dupa 2 h....mmmm sanatate.u cum esti?
dani3lla:cum merge treaba la sala,crezi k ai mai dat jos ceva?
annkka:felicitari pt dintele"2"
cris:hahahahaha,eu zic ca ceva litere
dani3lla:esti bestiala...mor de ras
cuscra:vrei si u una?pofticioasa mai esti!am uitat sa-ti zic ca aseara s-au auzit farfuriile in buc. k se trosneau..mare cutremur a mai fost,bn s-a simtit(pe bn pe la 4 ne-am trezit si ne-am speriat k a cazut ceva in buc.)mult a tinut!
picky:k mi-ai facut pofta cu inghetata.na-na-na..mie imi place aia de la nestle cu ananas si cioco maine imi iau si eu bn meniu

cris:f bn meniu.am notat ms
anna:am admirat pozicile f frumoase si ce baiat mare aice bn arata tortul
dani3lla:e pus pe glume sotul tau,nu se lasa
carina:
lisa:ce fetita desteapta are mama

uau,fetelor asa dureri de rinichi m-au apucat,oare no-spa se poate lua in tp alaptatului,ce sh?am crezut k de la ciclu k nu mi-a venit din nov. si cam se aseamana durerea insa acum a inceput in spate sa doara......fug sa ma intind(k de 2h tot scriu)

va pupik dulce pe toate si pe bubu de buburuze

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png

17.06.2009

Mergi la inceput

dragele mele,cat dorm bb vostri intr-o zi?
uite cat doarme pitica mea:
- de la 9/9:30 pana la 7:30
-7:40 pana la 11/12
-13 pana la 14/14:30
-15/16 pana la 17
-18/19 pana la 20/20:30
dak nu face scandal tot isi canta de somn:aaaaaahh-aaaaaahh

17.06.2009

Mergi la inceput

cuscra:ma bucur k ginerica a scapat de rosu in gat si de antib.acum sa treaca repede si mucusori si durerile de burtica.cand a adormit,ati mai stat mult azi np?ufff saracutul,oare de la ce l-a durut burtica?Stefania il pupa dulce si ii trasmite mmm sanatate si sa o imite din nou cu somnikul.mie asa dor de voi trebuie sa ne vedem acum dak si-a mai revenit ginericu'.va pupam dulce si va dorim o np linistita

17.06.2009

Mergi la inceput