**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona.P spune:
Daniela ... hai lasa vrajeala...ti-am zis ca esti o rea!!!!Dar numai de gura

Asa botosule...sa razi cand mami facea d`astea funny in semn de pedeapsa...sa fie si ea mai serioasa cand vrea sa obtina ceva
Serialbastre...hai lasa tu depresia de`oparte!!!Nu auzi ca azi o sarbatorim pe fetita mea?! 

Alic...am vazut filmuletul cu mandra ta... poate vroia si ea pianul...sau baiatul ![]()

Bamsy ... m-am prapadit de ras....A ta a mancat spanacul cu fruntea si nasucul??Foarte dulce poza...
Annkkaa ... hai ca trimitem
si pe Zana Maseluta si la voi sa va scoata dintisorii mai repede si fara dureri...ca la noi...ne-am trezit cu dintzucul afara ![]()
Cris si Daniela.... sa mor daca mint eu cu ceva...pana acum vb asa...de incuscreala...dar pe cuvant daca ai vostri nu se potrivesc!!! 

Pupa eu pe ei de mancaciosi care nu iarta nimic 

EUMADA .... fata...placinta-i cu branza?Daca da,si cu iaurt

,s-a terminat smecheria!Nu mai retin in ce oras stai dar te faci cu musafiri in seara asta ca nu scapi doar cu portia trimisa virtual....Deci tre sa ies ca mi-ai facut o pofta....de gravida si...mi-e ca-mi stric tastatura...
ttenzika spune:
am mai citit si revin,
crisscump doamna scump...body cu 40 lei
,numai stiu cine zicea pe site de chinezisme,sa stiti ca eu i-am luat fetii,body cu 12 lei de la ei,si au rezistat bine,si la spalat,si le-a purtat de numa,si materialul a fost ok,acum fiecare dupa cum isi permite,dar eu in afara de pantofiori,pe care dau 120,150lei,hainutele sa stiti ca nu i le cumpar de mustiu ce firma
Picky_totorefritor la reclame,oriceeeeeee,reclama sa fie![]()
miruta,sanatate multa buburuzei
,of scumpa de ea

dani3lla spune:
Hai sa "ne mai radem" putin
Intrebari existentiale
1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii KAMIKAZE (din reteaua obor :P) purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim " ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie ?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
11. Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
12. Adam avea buric ?
13. Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?
14. Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
15. Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ?
16. Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?
17. Ce culoare are un cameleon cand se uita intr-o oglinda ?

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
dani3lla spune:
Si acum sa va testez putin spiritul de observatie...priviti poza de mai jos.Un mic detaliu indica faptul ca poza a fost facuta de un barbat...e
vorba de o poza aparuta intr-un anunt de vanzare de mobila de
sufragerie...
http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/?action=view¤t=blocket.jpg&newest=1
Ati gasit acel detaliu?![]()
![]()
DANA mamica fericita de
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
lavinia.p spune:
Buna mamici si bebici!
La multi ani Bianca, sa cresti mare si sanatoasa!
Am inceput sa citesc de la coada spre cap si vreau sa-i raspund Daniellei
...mama da ce frumoasa oglinda aveau

, vreau si eu una!
Revin mai tarziu dupa ce citesc!
VA pup!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
bamsy spune:
miruta imi pare rau ca aveti pb. astea, oricum nu tu esti de vina ca s-a racit, nu trebuie sa te invinovatesti, mult curaj ca o sa se faca bine, multi
tie si Antoniei si multa sanatate va doresc
ankaa pai cum nu aveti noutati? felicitari pt. dintele 2
trancanitoarea
cris si kk a fost verde in seara asta 
picki
si eu vreau inghetata, chiar am in congelator, o sa ma duc sa servesc putin, e de fructe de padure, vrei?![]()
vai sa-mi fie rusine![]()
![]()
![]()
:
, multa sanatate Bianca Maria!!!
dana intreb si io ca nu stiu, sfecla o cureti asa cruda si o bagi in storcator? ![]()
, pai da, cred si io ca e distractiv sa intri in cadita cu hainele pe tine 
ttenzika
parca nu erau nici atatea boli pe vremea aceea, stiu ca asa se facea suzeta la bb, se numeste motroasca, erau care puneau si tuica 
serialbastre pe aici pe la noi, nu se taie motul
, asa e si maine va fi o zi si cu siguranta una mai buna 
alic vazut si eu filmuletul, tare scumpa, vroia sa cante si ea![]()

ttenzika eu i-am luat la Maia un body cu 45 lei, da e Violeta, inventat de Andreea Marin, inca nu l-am inaugurat, a fost cadou de mos de la mine![]()

dana vazut fotograful, super tare ![]()
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
Picky_toto spune:
Salutare...am venit si noi de la plimbare, ca ne-a scos sotul pe strazi, deh a zis sa mergem sa imi ia si inghetata...dar din pacate nu de care am vrut eu..;aia buna...oricum si asta a fost acceptabila...da prea rece si dulceee
Daniela auzi da fotograul ala a pus anunt sa isi vanda mobila sau sa isi vanda scula?! o fi scos-o omul la licitatie![]()
....ma fetelor a se citi scula lui de oglinda
...numai la prosti va ganditi...pai nu va e rusine, cu copii mici acasa si voi doar la prostii va sta capul...ce, are si omul o scula de oglinda din ani 1900 toamna si se gandeste ca o fi oldtimer(adica o antichitate ceva)si poate ia vreun pret bun pe ea..sau s-a gandit ca cine vede poza si vrea sa cumpere mobila cumpara se da la cerere cu tot cu propietar....
Danielo uitasem sa iti zic..tare ziua de nastere a lu' fitu...9.6.9 ...
Si acum na...

un buchet mare...ca sa ma ierti da nu a fost cu intentie sa te uit...

Serialbastre eu asa stiam cu motul....da' pana la urma vb aceea cate bordeie, atatea obiceie...pana la urma facem cum credem si cum stim...uite eu daca nu am avut moasa la fata nu a avut cine sa mi-o de-a de grinda de 1 ianuarie....da' las ca nu-i bai...se va lovi ea de ziduri mai tarziu cand o incepe sa fuga pe aici....![]()
![]()
Ttenzika si mie mi-a pus miere in lapte si ceai cand eram bebe, ca eu de la 2 luni am baut lapte de vaca...si ca sa va mai zic si alte lucruri babesti...mamaia mea m-a dat pe mine si pe sora mea pana la 7 ani cu albastru de metil in gat...si noi niciodata nu am avut probleme cu gatul, infectie, amigdalita etc...nici pe naiba...si ca sa mai zic ceva...Da' aici o sa va speriati rau...eu sunt crestata pe spate
de cand eram bebelus...deh ...lucruri babesti..mutilari pe viu, horror....da sunt mare, sanatosa si nu am nimic...eee acum nici asa nu vreau sa imi cresc eu copila...incerc sa fiu o mama buna ptr ea....da' voi vedea mai tarziu daca a fost asa...![]()
Ramona multam...pai eu vreau ce te lasa pe tine inima sa dai
...asa e ..A trecut timpul...si de multe ori nu stim unde s-a dus...![]()
Bamsy multam ptr inghetata...da' sper ca nu te superi daca te refuz?!
Ca eu nu sunt cu inghetata, scucuri, etc de fructe de padure, capsuni, kiwi, piersici etc...si mai ales iaurturile de fructe...nu imi plac.. asa ca daca ai de cioco sau vanilie(ca de vreo 2 ani mananc si inghetata de vanilie) e ok...da' numai fructe sa nu fie ![]()
Na. ca iar m-am lungit hai sa va spun ce a mancat fiica mea in seara asta:
-1 fructe: para si kiwi galben(da' i le-am dat cu tot cu samburi)
-2 supa de praz, ca m-am vazut pe mine, cu paine
3 paine cu nuttela...da' a gustat putin ca apoi si-a intins-o peste tot..Chiar is pe fata mea...![]()
Gata, sper ca nu am uitat pe cineva...Daca da ...voi citi mai tarziu si voi incerca sa ii raspund....acum merg sa dau drumul la apa sa ii fac baie la fata...
Apropo legat de faptul ca Stefi sta cu capul inchinat...m-aa documentat putin pe net...si am citit despre afectiunea torticolis....si m-a cam bagat in sperieti..o mai las vreo 2-3 zile si ii fac masaj, da' daca nu ii trece merg la medic cu ea....mai bine sa prevad si sa fiu sigura ca nu e nimic grav..
Fug....pupici.
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
cris_82 spune:
Gata,am culcat terorista
si pot sa ma forumizez in liniste
,asa ca sa nu mai pierd timpul si sa ma apuc de scis ca am o gramadaaaaa...
annkkaa pai asta e de sarbatorit
felicitari pentru dintisor si urmatorii sa iasa fara durere
pupici la dulceata mica vorbareata
picky nu sta maimuta la pozat,dar are niste dinti maricei
,daca la vara veniti in tara,sa stii ca aicea nu te refuza nimeni sa-i faca gauri pentru cercelusi
;de ce esti rea
si vorbesti de inghetata,ca nu am nici macar o farama in frigider
sa stii ca o trimit pe fi-mea sa te bata si pe tinne cu muschiul ala tiganesc![]()

ramona la ce as putea sa ma gandesc in afara de ce imi face bine la suflet si nu numai
?Pupam dulce pitica lu mami sa creasca mare si frumoasa
cuscra 
asa Denis,nu-i da satisfactie lu' mami cu pedepsele ei
..e limpede ca apa ca nu degeaba ne-am incuscrit noi inca de cand eram godzila
astia doi sunt ceva de speriat![]()

ttenzika aoleuuu,da vrei sa inundam casa cu bale?
ai mila de poftele nostre 
interesnt..asa fetelor,veniti cu idei ca am nevoie
serialbastre pai,in primul rand,fac "claca" cu doamnele in varsta(bunica,tusica si mai stiu eu cine are gura mare..)si sub pretextul ca le invit la o cafea cu cateva zile inainte de party,le fac "instructajul la locul petrecerii" ca sa nu am vreo surpriza neplacuta
,apoi imprumut un pic de ici si un pic de colo(ma refer la obiceiuri)si fac cum imi place mie
.Hai,capul sus ca trebuie sa depasesti perioada asta gri

ramona parol de nu m-am gandit si eu la fel ..prea multe coincidente intre piticutii astia doi![]()

ttenzika nu vreau a ma intelegi gresit,dar chiar nu ma dau banii afara din casa mai ales acuma ca ma si pregatesc de un botez.Am dat 40 ron pe un set de 3 body(marimi diferite),si luna trecuta i-am luat la pitica ghetute de iarna cu 25 ron pe probate din carrefour ca erau reduceri
,recunosc ca sunt si unele produse la care dau banii pe firma ,dar astea sunt exceptii
si la fel ca si tine nu fac mofturi la chinezisme

cuscra la intrebarea a 5-a as vrea si un raspuns,daca nu exista am sa patentez eu ideea asta si sigur scot ceva profit chiar de-ar fi sa-mi deschid abator de soareci
iar celalalte intrebari sunt mortale
multam de putin umor
P.S.oglinda aia era foarte interesantaaaaaaaa.....
bamsy si tu Brutus???da ce aveti mama cu poftele astea de inghetata?las ca v-o coc eu si in weekend o sa faceti implozie de pofta![]()
si ramasesem datoare si cu un meniu pe mai multe zile,dar binenteles ca adaptat la preferintele teroristei mele..asta nu inseamna ca voi trebuie sa le dati sa pape ce scriu eu aicea
dar daca aveti ceva idei de retete,pls
ca tare ma zapaceste papica la maimutica
LUNI :-formula VINERI :-formula
-iaurtel +formula -iaurtel+formula
-para coapta+formula -pilaf+formula
-budinca de gris -cereale
-formula -formula
MARTI : -formula
-iaurtel+formula SAMBATA :-formula
-ou cu branzica+formula -iaurtel+formula
-peste fiert
-formula -para coapta+formula
MIERCURI : -formula -gris cu lapte
-iaurtel + formula -formula
-piure +formula
-cereale
-formula
JOI :-formula DUMINICA :-formula
-iaurtel+formula -iaurtel +formula
-spanac+formula -ou cu branzica+formula
-gris cu lapte -piure
-formula -formula
piure=cartof+unt+lapte+morcov(totul pasat sau zdrobit cu furculita)
budinca gris=250gr lapte+2 linguri gris+1 pliculet zahar vanilat+ 1 lingurita zeama de lamaie+1 lingura unt+1 ou.Se amesteca toate si se pone pe foc pana se inmoaie bine untul din compozitie,apoi se baga la ciptor pana prinde o crusta frumoasa aurie.
branzica= lapte +zeama de lamaie(se pune o ceasca de lapte pe foc si se incinge,iar cand ajunge la punctul de fierbere se stoarce zeama de lamaie cam o lingura si se ia de pe foc.Se scurge zerul de branzica)
spanac=spanac(fiert)+unt+lapte
pilaf= orez fiert si zdrobit cu lingura+carmita de pui sau vitel tocata marunt sau blenduita
mai am un meniu,dar nu stiu daca va e ok si cu asta.Fug sa halesc si eu putin si revin

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
anna-mama spune:
Am incarcat si noi pozele de la 11 luni, aici 
Picky, sanatate multa sotului. Nazdravana ta e tare isteata, imi place mult sa citesc ce povestesti despre ea.
Am dat militaria jos, dar tot fi-miu a castigat, eeee, sa speram ca maine imi merge mai bine. Astazi fi-miu nu mi-a dormit decat o ora de pe la 11 la 12, acum a picat lat. Asta din cauza ca el fara tzatzi nu vrea sa se culce, iar eu nu mai voiam sa-mi dau lapte decat dimineata si seara 

Sa-ti fie de bine, o inghetata e bine venita oricand ![]()
Sper sa fie ok Stefi, Doamne ajuta!
Dani3lla, ai fost tare cu sotul, deci l-ai pacalit
Cris, la voi cum merge cu militaria? Lui Vladut nu-i plac reclamele, doar muzica si are preferinte
Cand vreau sa stea un pic cuminte ii caut melodiile preferate pe net.
Vladut e expert la mancat hartie
Ieri i-a dat bunica-su un catel si i-a mancat nasul, azi l-a facut in kk.
Serialbastre, o sa fie bine, trebuie sa te odihnesti bine noaptea
E bine ca ai sot suportiv. Tin pumnii cu examenele.
Eumada, multumim de placinta. Ai grija de buburuza mica, incepe sa fie din ce in ce mai iute 
Emanouela, cum fu masajul?
Miruta, sanatate multa Antoniei! Nu-i vina ta, se mai intampla, hai ca o sa treaca repede 
Bamsy, mortala Maia murdara de spanac
O frumusete!
Annkkaa, felicitari pt dintisor
Sper sa treaca maraiciul
Ai aflat ce "n-are"?
Ttenzika, ce tort vrei sa cumperi? Eu vreau un diplomat cu frisca naturala ca sa guste si puiul. Succes cu pregatirile. Frumoasa ideea cu brelocurile pt nasi 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
dani3lla spune:
Nu ma pot abtine...ca tot vb de sotzii nostrii fitosi...
Sotul tocmai termina de citit " Barbatul casei " o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia . Vine
direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sint barbatul
in casa asta si cuvintul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa . Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce maninc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez . Si dupa baie,ghici cine ma imbraca si imi face freza !!??
Nevasta zice :
- Aia de la pompe funebre!

DANA mamica fericita de
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic