**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 17
miruta spune:
Va pup,dragelor!
Sunt asa furioasa pe mn insami ca mi-a racit copilul in halul asta incat imi vine sa ma dau cu capul de pereti..Mai bn zaceam en in pat o saptamana.Am avut o noapte horror.Mi-a dormit numai in brate,saracuta abia putea sa respire cu toate cele care i le-am dat eu,pe la 3.30 i-am luat temperatura,avea 37,6 si am lasat-o cu taica-su sa dorm si eu un pic.Dupa o ora m-am trezit ca plangea,frigea cu totul ,avea 39.Am crezut ca mor.Nu stiam ce sa fac mai intai.Bn ca fusesem inspirata si luasem panadol seara sa am in casa ca dr imi zisese sa-i dau doar nurofen(inca nu facuse febra),i-am pus si sosetele in apa rece cu otet si a reusit sa adoarma pe la 6.Azi am fost la dr,din pacate
suntem pe antibiotic ,acum doarme ,mi-e asa mila de ea,ma uit la ea si plang.N-am dormit decat vreo 2 ore adunate azi-noapte dar nici somn nu imi e ,mi-e frica sa adorm,poate nu mai poate sa respire si eu n-o aud.
Va pup si iertare ca nu pot sa va raspund la fiecare dar am capul vraiste si o mie de lucruri de facut.
Antonia,minunea mea
bamsy spune:
Am revenit, nu ma mai doare capatana.
Azi a papat spanac, tare mult i-a placut, i l-am fiert in lapte, l-am blenduit si cu putina carnita de vita, o sa vedeti in poza ce l-a mai savurat http://img684.imageshack.us/img684/6292/dsc05397x.jpg
cris mama, mama ce ne mai place si noua la shoping, azi vreau sa o masor si eu, de cantarit am cantarit-o, avem 8,800 kg, mie mi se pare ca e mai grea, cand o tin in brate imi rupe mainile, bine ca nu sta mult, ca nu-i prea place, mai nou inainte de a adormi vrea la mami, nu mai adoarme singura in patut, a crescut si s-a smecherit![]()
alic nu eu ziceam de Z, dar e bine de stiut ca e 50% reducere
, felicitari pt. kg., buna idee cu masuratul la usa 
picki uite ca mie mi-a zis sa-i pun linistita miere sau zahar in apa care fierbe pt. ceai, eu i-am pus zahar brun, ca stiu ca e mult mai sanatos, acum cat de sanatos poate fi pt. un bb zaharul, vad ca parerile sunt impartite, i-am dat baby drink care contine glucoza, apoi i-am dat baby calm care nu mi-l bea doar daca -i puneam zahar
, zaharina nici nu m-am gandit sa-i dau 
picki,dana
nu ma mai stresez
dana chiar vreau sa merg la un pediatru in Cluj, care cica e f. bun si renumit,eu nu am avut pb cu ea, Doamne-ti multumesc pt.asta, si daca-ti spun ca 3 pediatrii au recomandat mamicilor zahar pt bb ma crezi? ii faci suculet de sfecla? cum? piscoturi sunt cele de sampanie, am renuntat o perioada la ele si am inceput sa-i dau din nou, mai rar ce-i drept, cam de 2 ori pe saptamana eu zic ca n-are ce sa-i faca rau 

cris eu asa bine am dormit , cam vreo 2 ore cu Maia langa mine ca mi-a trecut durerea de cap, apoi nu stiu de la somn sau de la ibalgin dar tare bine e acum
alic eu nu am mai scris de mult la albinute, te admir ca reusesti sa scrii la ambele topicuri 
serialalbastre
incearca sa gandesti pozitiv,sa vezi partea buna a lucrurilor,ai o fetita sanatoasa, minunata, un sot care chiar tu ziceai ca e ok si ca sta cu fetita, nu te ajuta f. mult, dar munceste si eu am momente din astea si ma gandesc la altii care sunt mai putini norocosi si imi revin 
eumada
placinta cu iaurt
eu iau o halba de bere, multumesc 
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
annkkaa spune:
maaaammmaaa ce viteza aveti la scris...

nu am reusit sa citesc tot dar mai insist....
Tocmai s-a trezit fiica-mea si vb singura in patut, dar mafac ca nu o vad sa va pot scrie.
Nu ca am avea noutati prea mari, dar vroiam sa va salut
Ne-a ieist si dinte 2... dar suntem incontinuare super maraici,... asa ca pp ca or sa mai apara si pe sus dintisori... Tati e asa incantat de parca a castigat la loto

... evident ca nu el se trezeste noaptea
.. numai pot de somn.. pe cat era de cuminte pe atat de rau doarme acum si de alintata e... plus mofturi la mancare de nu ati vazut...

Singurul capitol neschimbat e vorbitul... toata ziua trancaneste.... nu e persoana sa nu-mi compatimeasca anticipat urechile pt vremea cand va merge la gradi

.. mi-e imi place ca vorbeste asa mult. As manca-o!!!! Azi de cand s-a trezit canta "n-am, n-am"![]()
dar nu stiu ce nu are

pupici si mai revin...
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC
emanouela spune:
aoleu miruta.....imi pare rau....multa sanatate si nervi tari....ca trebe.....darius la fel a patit....pe 28 era bocna si abia acu vro 2 zile mi-a incetat cu tusea....febra nu a facut in schimb tusea si ii curgea nasul rau. am pus ser fiziologic si dupa cu batista bebelusului. of of....sanatate multa
cris_82 spune:
a mea doar ce a halit o juma de pagina dintr-o revista
e posibil sa se kk niste pagini sau ceva litere?![]()
eumada....multumim de tratatie
si stai sa vezi ca easta nu e decat inceputul
de acum incolo urmeaza adevarata aventura de a sta numai cu ochii pe Eva ca sa nu o ia la fuga![]()

emanouela.....promit,cum am putin liber de la brotac le pun aicea
cred ca cel mai devreme in seara asta dupa ce o si culc![]()

miruta...imi pare atat de rau sa aud ca micuta e bolnavioara

multa sanatate ! o sa vezi ca in cateva zile de la antibiotic o sa-si revina

bamsy......ce dulce e 

.oooo si ca maricica e Maia
felicitari perntru greutate

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
Picky_toto spune:
Am culcat fata si sper ca pana scri eu sa nu se trezeasca...ptr ca vreau sa ma pun si eu langa ea la un film...
Miruta, off mititica... nu te mai necaji ca nu e vina ta...ai sa vezi ca se va face bine. Ce antibiotic v-a dat doctora? ce are Anto? Uite mergi la farmacia si ia PULMEX BABY, e unguent cu care o dai pe piept si pe spate seara ianinte de culcare, o ajuta sa respire usor si e ff bun, eu am folosit la Stefi(doar in cazul in care ii apare iritatii pe piele il opresti...da' citesti tu prospectul)..si da-i seara si cu ser in nasuc....Ai sa vezi ca Dzeu o va face bine repede 

Bamsy..da' ia placut nu gluma
....sa ii fie de bine...stiu ca parerile sunt impartite..de aceea tu daca e faci cum crezi ca e mai bine puiului tau si cum ii place ei sa pape...acum daca e obisnuita cu putin zahar brun(si noi tot din acela folosim) si nu papa altfel...nu ai ce ii face...da' mierea i-o dai daca e mai tarziu. 
Daniela uite ca pe tine cred ca te-am uitat, da' tu nu intri asa rar, nu?! ...ia ca o pun pe nora-ta sa imi dea bataie cu bucata de muschi tiganesc
...Cum merge treaba?
Cat arata cantarul? Le-ai facut de petrecanie la kg..sau macar le-ai dat gratis cui aveau nevoie?!
Cris ce se mai aude cu dintisorul tizei mele? L-ai tras in poza?
Asteptam meniul ![]()
Serialbastre offf draga de tine...incearca sa te ti tare..fortza...ptr buburuza ta...sa stii ca si eu mai am depesii de genul asta...de multe ori chiar aveam impresia ca nimic nu e cum trebuie..si nu vroiam decat un singur lucru, sa imi iau fata(ca de ea nu ma despart) si sa ma duc, duca....de' mai ma iau si de sot, de parca ar fi vina lui ca am eu toane...da' usor usor le depasesc..ceea ce si tie iti zic la fel..descarca-te ...si treci peste...ai o responsabilitate acum si ea are nevoie de tine, de mami ei...curaj si nu uita ca noi iti suntem alaturi..si ne esti draga 

Cat despre invatat..invata cat poti acum...daca nu, nu au intrat zilele in sac...importanta e starea ta 
Eumada...pai deja ai fetita mare
..daca sare deja din maxi-cosi....multam de placinta is iaurt, tare bune sunt
...Pai aici gripa mexicana(porcina) si-a cam luat talpasita...nu prea mai e la moda
...dar nici nu au fost "obigati" oamenii sa se vaccineze ca altfel platesc tratamentul singuri, ca in tara....oricum noi am evitat pe cat posibil locurile aglomerate si daca frati ei erau bolnavi nu ii luam, ca sa nu ne transmita si noua...mai ales ca ei merg la scoala si intra in contact cu alti copii...Imi pare rua ca ai patit si tu la odiseea ta, cam ce am patit si eu...e trist...dar asta este.. nu ii putem multumi pe toti/toate...doar sanatate sa le dea/ne dea Dumnezeu
.
Emanouela...apropo chiar vrioam sa te intreb...voi aveti de gand sa ramaneti aici, in Be, mereu?! De cat timp sunteti? (oare te-am mai intrebat?! scuze daca da) 
Arcadia te-am trecut in listuta...apropo de cercei, nu te pot ajta decat cu un sfat...nu ii poti face la comanda?! mai ales ca vrei buburuze? eu am cu inimioare de la nasi, dar nu i-am pus ca aici de abia pe la 2 ani se dua gauri..da' gasesc eu sa ii bag la 1 an ![]()
Na, ies ..ma pun langa fata la tv...
Va pupic pe toate 

PS: am chef sa mananc inghetata de ciocolata cu vanilie
...da' nu are cine sa mearga la Carrefour sa imi ia (ca doar acolo au inghetata mea preferata)..aseara am vrut sa manananc clatite cu nuttela si cand sa ma apuc sa fac...nu mai ma faina in casa...asa ca m-am limitat la un mar...
..deci trebuie musai sa mergem la magazine...da' sotul nu prea are voie sa iasa din casa....
Gata ies...merg sa visez la inghetata ![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Ramona.P spune:
Alic,Eumada,serialbastre,Cris,Daniela,Picky,Anna=mama...va multumim din suflet pt urari...daca am omis pe cineva...puii mei...ma iertati dar sunt intr-o mare fuga...si-s praf
![]()
picky multa sanatate sotului sa treaca raceala
Cris... pai daca n-ai lasat fata sa se stearga pe draperie...ti-a tras`o cu muschiu tiganesc (bataia...la ce te gandesti de mustacesti???) 
Daniela...vezi-ti tu de sala si lasa-ma pe mine cu kg pe care le am ...ca am muncit mult sa le pastrez...Dar nici prea multe in plus nu-mi doresc...daca esti invidioasa....rezolva`ti problema cu cuscra`ta(ce cacofonie misto
).
Deea...pe unde umbli?(ma trezesc sa fac prezenta care intru la o luna odata-nici chiar asa
)
Va servesc cu....ce vrea sufletelul vostru !!!Fac cinste si`s darnica azi...Mi-a facut mandra 7 luni (mami Bianca...dar repede ai crescut...ce repede trece timpu
) si vad ca e singura buburaza nascuta pe 11!
Va tzuc dulce!!!
dani3lla spune:
cuscra bune si bucile de masurat daca nu vrea sa stea altfel...tu de ce crezi ca i-am pus eu pampersul in cap lu Denis....ca nu mai sta sub nici o forma.Seara cand vede cadita nu mai poti nici sa-l dezbraci asa face.Aseara l-am bagat in cadita ...imbracat
...si l-am dezbracat in apa...deh eu am vrut sa-l pedepsesc si el radea de mama focului...cica ne jucam

alic pai daca tu bei vin ...cu cine sa semene Naty...normal ca-i place reclama la Stele Artois![]()

serialbastre stiu cum e...am trecut si eu prin asta.Ajuta foarte mult iesitul la aer dar pe tine te defavorizeaza vremea.La noi si ieri si azi a fost o vreme tare misto.Am iesit cu piciul si am uitat de toate : sot scump la vedere,datorii si criza financiara
Pe de alta parte te ajuta mult comunicarea asa ca baga viteza si scrie-ti gandurile si starile aici si noi iti vom acorda cel mai tare suport moral...PAROL
emanouela hai ca astept cafeaua de maine si te iert de data asta
...masaj zici?

bamsy moamaaaa ce papacioasa verde am vazut
Am papat si noi spanac dar nu am putut sa imortalizam momentul

Si mie mi-a recomandat pediatrul sa-i pun zahar cand fierbe apa si sincer i-am pus de cateva ori dar totusi prefer fara
Suculetul de sfecla il fac la storcator
aannkka felicitari pt dintisorul nr 2 si pt piticuta vorbicioasa
...pt sot NU![]()

cuscra cred ca nora'mea i-a spus lui gineri'tu ca sunt dulci etichetele de la jucarele ca azi a degustat si el una
Acu vad ca nora'mea a papat revista deci...tu te uiti dupa litere in pampers iar eu ma uit dupa cum se spala jucaria si de cine e facuta si ce mama masii mai scria pe eticheta aia![]()

picky am vrut sa zic ca uitasi de mine dar stiam ce te prinzi tu pana la urma
...despre kg nu stiu ca nu vreau sa ma cantaresc inca dar parca ma simt altfel
Vizionare placuta la film
ramona ti-o coc eu dar nu azi ca e ziua lu fi'ta...vezi tu de maine in colo...data trecuta te-am iertat dar acu...ma mai gandesc![]()

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
ttenzika spune:
'seara gagici
,prezente la raport
In legatura cu cadoul pentru nasi(cel oferit la 1 an),este la latitudinea fiecaruia,eu insa m-am decis sa le fac un cadou simbolic,adica mai exact o sa le fac doua brelocuri cu poza finutei,si gata
In legatura cu pregatirea zilei Alecsandrei, nu ma pot hotara cu torturile
,am gasit 2 cofetarii,si mii de torturi
,o sa pun niste poze cand o sa am timp
bamsy,in legatura cu mierea: sincer????,noi nu mancam miere,si asa nu am nici in casa,de aceea nu i-am dat,dar sa stiti ca bunica mea imi spunea asa: cica...mai demult cand era ea mica si avea o sora...deci..
,o legana pe aia mica,si intr-o carpa punea miere si zahar
,asta in loc de suzeta,si moflaia bietul copil
,si iaca multumumeste lui dumnezeu ca atraiat baba pana la 70 ani![]()
Serialbastre spune:
Picky, eu nu m-as vaccina. Am inteles ca vaccinul romanesc nu e verificat pentru copii mici, deci nu se face la copii sub 6 ani, parca.
Eu ii dau Cezarei si fier, mai putin totusi de cat mi-a spus doctorita, dar eu am fost anemica toata sacina si cred ca si acum ... dar cine are timp de analize. I-am dat la 6 luni si calciu, 10 zile. Am sa-i mai dau la 9 luni (tot la sfatul pediatrei). Si Vigantol, adica D3, acum 3 picaturi pe zi.
Cris, eu sstiu ca se taie motul la copii cand implinesc 1 an. deci toata debandada se face la aniversare. In unele zone, la fetite se zice ca se rupe turta si la baietei se taie motul. Dar eu am inteles ca e cam acelasi lucru.
Nu stiam ce zice Picky, ca doar femeile au voie sa ia motul. In cazul finutei noastre nasul a luat motul; de fapt nasii, ca-s doi.
Dani3lla, noi jucam de mult cucu-bau si e unul din jocurile preferate, dar cum dispar din perimetrul ei vizual e jale. 
Semnatura ta e belea.
Alic, super Nati. Eu am ratat filmuletul cu pianistul Matei. ![]()
Arcadia, frumoase poze. Banuiesc ca tortul era ptr aniversarea de o lunita, nu?!
Uite ca am reusit sa ajung la zi cu cititul! ![]()
Fetelor, multumesc de incurajari! Stiu ca eu trebuie sa ies din asta, si de cele mai multe ori reusesc, azi a fost o zi mai grea. Si maine e o zi! Si va fi mai bine! 
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)