**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Picky, eu citisem ca la noi nu exista inca vaccinul pt copii 
Noi suntem prieteni buni cu nasii, iar ei sunt tot timpul atenti cu Vladut. In plus, in ziua de mot e si ziua nasei, asa ca este un cumul de evenimente.
Cum este sotul?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
La multi ani, Bianca Maria! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Picky_toto spune:
...Anna multam, i-a dat antibiotic sotului...
Lavinia offf ce ai avut de tras si tu..ma bucur ca Rares e mult mai bine...si e ok ca nu l-ati luat cu voi la botez..ma bucur ca v-ati simtit bine da' cred ca esti terminata de oboseala ![]()
Si ma buucr atat de mult ca doarme noapte bine ...vreau si eu 
Yioanna felicitari ptr noul membru al fermei...cat de curand vine si poneiul, nu?
Felicitari ptr somnicul Stefaniei, sa dea Domnul sa o tina tot asa si poate Domane Domane isi face mila si de mine si o aduce pe fiica mea la sentimente mai bune, sa doarma si ea in patutul ei....Apropo am incercat sa ii dau apa in loc de san..si ce' a baut ca era apa...dar nu ca sa adoarma la loc, ca tot in fundulet se ridica si apoi in picioare..deh' la mami e asa bine...![]()
Cat despre faptul ca ai scris la albinute...ma bucur ptr tine...am trecut si eu peste atunci cand au fost "disputa" dintre mine si persoana respectiva...care de altfel s-a bagat in discutie fara sa aiba habar despre ce era vorba.....;da' am hotarat sa trec peste, ptr ca am fost sfatuita de alte mamici care imi sunt dragi sa fac acest lucru...si am facut-o...am revenit atunci, dar am observat un lucru..ca eram in plus, m-au bagat cateva mamici in seama, restul deloc...asa ca nu am vrut sa fiu a 5 roata la caruta...si sa ma bag ca musca in seama degeaba...fara ca cineva sa citeasca ce scriu si eu...si fara sa imi raspunda atunci cand intreb ceva...asa ca m-am retras fara alte dispute...Am vrut sa intru sa le zic si urarile de Anul Nou, dar cand am vazut ce s-a scris despre faptul ca s-a deschis acest topic, mai ales unele persoane care nu le am deloc la suflet, am considerat ca nu mai e cazul...iar mamicile care vor sa pastreze legatura cu mine o pot face si aici...deci sunt binevenite aici![]()

Bamsy nu te mai stresa asa tare legat de miere...daca era ceva reactia aparea imediat sau la cateva ore...Deci nu iti ai face griji
Sper ca pana acum ti-a trecut durerea de cap...
Alic, vazut filmuletul...ce incantata e ea..;mai avea putin si intra in monitor ca de' vroia sa cante si ea...da' las ca am vazut ca si dansa dupa melodie...
Apropo felicitari ptr masuatori
..ai tititza mare deja 
Lavinia daca un e loc in casa ai putea sa ii faci petrecerea intr-un loc adecvat copiilor...locuri de joaca inchise (oare sunt prin Oradea)sau cum ai zis tu la pensiune...cred ca e super peisajul.....da' undeva unde sa se simta in largul lor copii. Da, facem Bravo..e asa comica cand face..da' cu Nu-l imi da mari batai de cap...stie ca daca nu mai vrea ceva da din cap in semn de nu...chiar si la mancare....deci vreau sa zic ca doar ciuguleste din papica, nu imi mai mananca cum imi manca inainte..ia 3-4 lingurite paoi nu mai vrea...eu o intreb" mai papam?"...ea da din cap in semn ca nu...si totusi insist si nu mai vrea...
...Kiwi eu i l-am dat crud, fara seminte, pasat cu furculita, ca am incercat si cu mixerul si prea devenea apos...si cu un piscot/biscuite amestecat sau simplu...l-am mai combinat si uc alt frut ca merge...si ii place tare mult..ieri spre ex m-am vazut pe mine ca mancam clementine(si ei de obicei nu ii plac) asa ca a vrut si ea...i i le-am dat bucatele, fara pielita...i-au placut mult..da' cand s-a saturat mi-a dat din cap ca nu mai vrea..."nu"...![]()
Arcadia imediat te trec in listuta, ca tot uit...
Emanouela ia ca m-ai facut curioasa in ceea ce priveste parfumul..am luat noite...ca sa il iau si eu
...Cum mai e arius? Tot maraici?
Cris si eu am masurat-o ieri..am pus-o sa stea drepta la perete si tati cu creionul a facut semn...avem cam 68 cm..iar la kg am cantarit-o aseara imbracata si avem cam 8700 gr...iar maica mea zice ca e prea putin ca mai trebuia inca vreo 3 kg in pls ptr varsta ei 

..da' cine se ia dupa ea ....
Anna gata ai dat militaria jos din pod?! Si ia zi cum procedezi? Nu de alta da' sa luam si noi ceva notite ptr cazuri de urgenta
Sotul e pe antibiotic acum si scutire ptr munca...cat despre vaccin a uitat sa intrebe....aici s-au vaccinat is bebei...da' nu mai sunt probleme cu gripa, ca deja e pe trecute aici...oricm nu s-a facut asa mare tam-tam cu vaccinarea cum se face in tara....ne mai gandim si vedem ce decidem...
Pai daca e si ziua nasei...at trebuie sa ii luati ceva ..pai ce crezi ca i-ar placea? ai idee?
Ttenzika pai si voi cu reclamele la tv?! ce reclama prefera?
...a mea aia cu cafeaua si mos craciun, era aia cu barni dar un o prea mai vad, reclamele cu jucarii de pe disney, da vad ca nu mai sunt..si orice fel de reclama care are si muzica, ca sa bataie oleaca ![]()
Deea, Giovana, Annkkaa, Dyana, Reby, Floric, Gigelica, Lisa, Mara_i, Serialbastre (cum merge invatatul?), Noce, ClaraJ, Simina, Giovana, NelaM, Carinablanca, Mangagirl, Buburuza, Anaela, DanaMi(cum va mai simtiti?) Relusha(tu cred ca esti deja in tara...)Ssabrya, Miruta, Ramona..sper ca nnu am uitat pe nimeni, daca da
scuzele mele, 

dulce si mai intrati sa ne mai dati ceva vesti despre voi 
Acum La mai multe lunite draga Bianca Maria buburuza de Ramona.p
sa cresti mare, sanatoasa si mumosa....

Hai ca intre timp am culcat si fata, acum merg sa ii pun legumele la facut ...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
dani3lla spune:
Neata...iar m-am trezit cam zgaltaita....care dintre voi e vinovata?![]()
ttenzika nu stiu ce e atat de special la reclamele astea dar eu ma gandeam sa-mi fac un DVD cu reclame ca tare frumos papa si Denis la reclame.Daca prind un calup de reclame la TV in 10 minute nu avem ce papa![]()

miruta ai voie sa iei paracetamol dar simplu nu paracetamol sinus.Cand avea Denis mucinei si nu putea dormi il culcam cu caputul putin ridicat pe o pernuta si era mai bine ca nu se mai inneca cu ei si putea sa doarma.Despre ceaiul de tei era o vorba din "batrani" ca nu e bun pentru baietei dar sa stii ca mie mi-au spus 3 pediatrii ca ii pot da fara probleme.Ii faceam cand era mic ceai de chimen si anason si puneam si putin tei.
bamsy felicitari de coltisor![]()
Nu esti singura care imi spune ca seamana cu mine dar sunt mult mai multi cei care sustin contrariul
.Cu sala merge bine...inca nu m-am cantarit dar ma simt asa cumva mai usurica
Ce fel de piscoturi ii dai Maiei?
cuscra doar ai vazut cum mananca gineritu....tasu mananca de 10 ori mai....cu pofta...nu stiu de unde l-am gasit asa gurmand...cred ca e nascut pe perioada foametei![]()
si acu recupereaza...ahaaaaa te-am prins vrajitoareooooo tu esti vinovata de zgaltaiala?
...stai linistita ca Miru a ajuns cu bine si s-au jucat frumos azi-noapte...nici nu i-am auzit...am dormit TUN![]()
alic vin alb....
betivanca mica ce esti![]()

bamsy zahar si miere?!?!? schimba pediatru sau fii mai atenta pe viitor la ce iti prescrie
anna mama nu a fost de loc dragut ca nu ne-a scos in carca
...si ,daca ma gandesc mai bine, l-am luat cam cu japca...bine i-am promis ceva dar...l-am lasat pana a adormit dus aseara si pe urma m-am dus in dormitor![]()
![]()
lavinia uite un
mare sa treaca alergia si sa-ti revii la normal
yoanna sa stii ca te sustin.Si mie imi lipsesc multe fete de la albinute.Si eu am mai intrat ,am citit si am mai si scris si pe acolo.Imi sunt dragi majoritatea.Am simtit ca m-au jignit numai 3 din tot grupul dar desi am trecut peste tot am reticente fata de cele 3.Am hotarat si eu sa mai intru acolo si pe acelea sa le ignor asa cum fac si ele.
bamsy stai linistita acum ca nu mai are ce sa se intample cu fata.Eu de sfecla rosie stiu ca e bine sa-i dai suculet.Cica daca o fierbi/aburesti isi pierde toate vitaminele.
alic 
foarte tare printesa am ras de m-am prapadit ... cum "innota" ea spre Matei![]()

emoanouela pai trezirea trezirea da o cafea nu dai si tu?Chitroasa mica ce esti![]()
Cica asa se incepe cu suculet si supica dar al meu nu a vrut zeama de loc asa ca i-am dat direct piure
cuscra ai reusit sa o masori pe Miru?Cat are?Eu nu mai reusesc

bamsy
sa treaca durerea de cap
alic cuscra'mea cred ca se referea la tot ce a cumparat nu doar la body
Felicitari de masuratori
anna mama noroc cu tine ca cu fetele astea beam si eu cafeaua diseara![]()

Bianca Maria la multe lunite inainte,sa cresti mare si frumoasa si CUMINTE sa nu o soliciti prea mult pe mami ca sa mai puna si ea ceva kg pe ea ca tare sunt invidioasa pe silueta ei![]()

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
cris_82 spune:
LA MULTE LUNITE inainte Bianca,sa cresti mare si frumoasa

,Ramona..ai o splendoare de fata

sa-ti traiasca

bamsy tot ibalgin am luat si eu cand m-a durut capul si in 10 min.eram ca si noua,sper sa treaca durerea repede
..ahaaa,smecherelor
cu tol de firma va imbracati voi..superbe tinutele

iar manechinul e de nota 10![]()

alic/b] felicitari pentru masuratori
stati bine la capitolul asta
..si nu te stresa ca nici eu nu reusesc sa o masor,ruleta mea a confiscata si a ajund jucaria ei preferata
.400 ron body-urile?????am vazut si scoruri de astea la imbracaminte,dar totusi
..am dat pe toate cumparaturile atata,pe body doar 40 ron(calitate buna
)
picky multa sanatate sotului sa treaca raceala si sa nu luati si voi
offf,ce noapte ati avut 
...esti o fericitaaaa cu un asa aspirator la "comanda"
eu am doua aspiratoare afara,dar ar fi o problema mare..ii jumuleste fi-mea de sar smocuri-smocuri din ei si imi vin aia de la protectia animalelor la usa![]()

anna multam de cafeluta
eu am dat militaria jos din pod de vreo 4 zile
sa vedem ce-o iesi ..hihihihi,probabil eu o sa comand si tot eu o sa si execut
.Binenteles ca ma simt bine printre buburuze
picky hahaha,e o mica smecheroasa Stefi
se pare ca-i place "NU" asta,asa ca se pare ca ai de asteptat cam multisor pana o sa zica si "DA"
.ooooo da ce cifre fumoase aveti
felicitari!!!!e foarte bine cat are ca doar nu vrei sa o inscrii la culturism?!?
,si a mea e cu reclamele
si preferam tot pe aia cu mosul si cafeaua,si binenteles ca si pe cea de la oringe unde unde zboara peste tot delfinii si pisicile
mai nou ii place melodia lui Joe Cocker
aia de strease
se batzaie ca o adevarata maimuta si da din buci de te strici de ras![]()

[b]cuscra eu cred ca seamana cu amandoi,are cate putin de la fiecare
dar mi-ar placea sa aiba caracterul si umorul tau![]()
ce sa-i masor cuscra???doar bucile mi le baga in fata si stau nemiscate,ca in rest e argint viu
parca am 20 de baieti de crescut,si nu o fetita![]()

hai ca scrisesi iar un ditamai carnatul si au trecut sarbatorile,si voi ati intrat la cura fetelor![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
alic spune:
multumi pt felicitari si complimente!
noi se pare ca suntem 2 in 1: si albinuta si buburuza...
dar scriem cu placere in ambele locuri chiar daca munca e dubla;
iar aici nu ma puteam abtine sa nu intru, nu mai zic de ce, stiti voi singure...dupa-aia v-o luati in cap
in ce priveste reclamele: favorite avem orange pinguin, iacobs si mai nou...stela artois 
![]()
Dani, merita sa sprituiesc 1 pahar, ca-i natural, deci numai bun 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Serialbastre spune:
Tot nu am reusit sa ajung la zi cu cititul, asa harnice mamici de buburuze ... ![]()
Multumim tuturor pentru aprecieri, eu ca cioara, normal ca mi se pare tare frumoasa Cezara mea.
Picky, multumim ca ne-ai trecut in listuta. 
Am inceput mesajul de ieri si tot nu am reusit sa citesc tot.
Azi e super greu cu Cezara, nu reusesc sa ma inteleg cu ea si pace. 
Am niste zile proaste tare, sunt pe panta si alunec tare, tare ... vreau si eu sa traiesc, simt ca nu mai am viata. Cezara e tot ce am mai scump, sotul e ok, nu ma ajuta foarte mult, dar sta cu fata cand poate, e foarte dedicat noua, dar timpul cat e acasa zboara cu viteza luminii. Mie nimic nu-mi convine si nu reusesc sa ies din mini-depresia asta. Imi aduc aminte de toate lipsurile, am adus de la socri premergatorul fetei si nici nu avem loc sa mearga cu el, toate-s ingramadite in camera noastra. Nici vremea nu ma ajuta, ninge si bate vantul tare, asa ca nu putem iesi din casa.
Off, m-am descarcat, ca inafara de Cezara, n-am cu cine schimba o vorba pana seara cand vine sotul.
De invatat ... nici nu m-am apucat. Oi trece eu si hopul asta. ![]()
Trimit acum, ca iar se schimba capitolul pana termin eu de citit. ![]()
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
eumada spune:
salutare tuturor....
azi a sarit din scoica,a mers ca omida pe spate si a sarit frumos...am filmat-o,da` nu maipot s-olas nesupravegheata...
Minteamea e imprastiata dar...mai pot daun sfat.....SERIALBASTRE stiu cum e ce spui tu.....dar daca tu nu iesi singura.din starea asta..nu te poate ajuta nimeni...eu inca trec prin ea.....in fine....singura trebuie sa-ti spui ca trebuie...
Picki ceva asemanator am patit si eu la odiseea mea ,care e genul..in fine...cine nu e cu noi e impotriva noastra...nici nu vreau sa discut macar...aici citesc postarile tuturor cu placereeca la reclama iacobs cu fetele si barza....
Sunteti cateva care nu sunteti in romania...care e trendul la voi cu gripa si vaccinul?
restul fetelor vad ca sunt ok....hai atunci ca dau eu o 

placinta cu iaurt.....am izbutit sa fac azi....
am avut copils bun azi....acu` doarme cu guritza deschisa....
va pup pe toate si in special bebelusii deliciosi....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
cris_82 spune:
serialbastre hai nu te mai necaji ca ma apuca si pe mine tristetea.Firar ele sa fie de deprisii cu cine le-a inventat
incearca sa gandesti pozitiv si nu uita..comunicarea iti va face bine
nu te inchide in carapace ca o sa cazi din lac in put si e mai rau.Noi suntem aici pentru suport moral,si daca te ajuta cu ceva sa nu eziti sa-mi spui![]()

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
emanouela spune:
dana...daaaa.....zgarcioaba mai sunt!!!!! dau maiine una cu lapte, ca sa ma ierti
![]()
nici piticul nu vrea supa...am incercat azi....asa ca ramanem pe piure deocamdata.
cris astept cu interes retete noi
picky sper sa-ti placa![]()
fug la baita si dupa masaj....tre sa scap de niste kg