**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 15
lavinia.p spune:
Revin cu partea a doua cum ziceam![]()
Cris mai chinuie-te sa-i vedem dintisorii...eu am abandonat ca nu am reusit nicicum![]()
La multi ani pt soata sa fie sanatos!
Multam si de pizza, azi am bagat la botez dar mai incape o felie de pizza
sunt nehalita rau

Fetele de cand ati vb de organizarea motului, ma tot gandesc ca la cati de numerosi suntem noi in familie plus prieteni nu am loc sa tin acasa petrecerea si ma gandeam cu sotul sa tin unde am tinut si botezul, e in afara localitatii si e super fain la o pensiune!
Anna-mama in legatura cu petrecerea de 1 an eu nu pot sa o tin acasa, iar ca si cadou ai putea sa-i iei ceva de genu: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Sunete-si-Muzica-1055/Fisher-Price-91/9876/Laugh-and-Learn-Scaun-muzical-in-limba-romana.html mie imi place tare mult, acuma depinde si de finante!
In legatura cu mancarea si eu ma gandeam la un bufet suedez, iar la copii, coifulete in cap, fluiere dinalea de hartie, confeti mult, baloane, nu mai stiu, ma mai gandesc
Uau abia astept si eu sa-i tin petrecerea si abia astept sa ne povestesti si tu si Lisa cum ati petrecut!
Picky acuma am citit, ma bucur ca a ajuns fratele cu bine!
DANA MI MA BUCUR CA V-ATI INTORS ACASA, SA VA DEA DD MULTA MULTA SANATATE.oDIHNA PLACUTA SI SA VA REFACETI REPEDE.
Cuscra si noi papam de obicei cereale inainte de culcare si apoi dupa baitza mai bagam la[te cu o banana, mai nou...sa vad daca face bubite iar intrerup banana si ii amestec laptele cu cereale!
Picky faceti "bravo"? super, abia astept sa invete si al meu, ma chinui cu el si degeaba, uff greu e cu adormitul la tzitzi, eu duoa baitza ii dau papa la Rares, apoi il pun la carusel si doarme fara nici o treaba (bine mai sunt si exceptii)!
Ramona felicitari pt dintoasa, sa iasa toti fara dureri!
multi!
Miruta imi pare rau ca a racit Anto, offf, e foarte periculos si mai ales si vremea asta, acuma e cald, acuma e rece.Si Rares a fost pe antibiotice, dar acum e mai bine, maine mergem la control. Felicitari pt gangureli.Va doresc multa sanatate si sa-i vina pofta de mancare!

Cris 
Miru il teroriza pe finut, ce figura e!
Anna-mama multumesc de tort e foarte bun, si mie-mi place de Winnie
, Rares inca nu are nimica cu el, dar mie-mi place
si sper sa-i placa si lui!
Arcadia bine ati venit
, vai ce minunatie de printesuca am vazut! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Miruta eu stiu ca e ok ceaiul de tei la fetite, cica la baietei nu e prea indicat cand sunt bb-ei!
Bamsy mersi, calendarul din pacate numai la anul va fi, deoarece va contine toti castigatorii de anul acesta, deci mai am ce astepta
si eu abia asteptam sa-l vad!
Fetele kiwi cum il dati? il curatati de samburi? pls help si eu vreau sa-i dau!
Alic sa va fie de bine! Masuta cum a primit Rares nu mai este, era doar una in stoc, deaia nu ai mai vazut-o dupaia
Cuscra inca un calut, super...si eu vreauuuu! Sunt tare frumosi si mie-mi plac!Cuscra daca tu asa simti sa scrii si la "albinute" go ahead, foarte bine, nu se supara nimeni, atata timp cat nu ne uiti!
, foarte bine si mie mi-s dragi multe fete de acolo, dar cateva chiar m-au indispus si va trebui sa mai treaca o perioada ca sa pot scrie din nou acolo, dc o sa mai scriu, deocamdata nu simt nevoia, ma bucur ca din fetele dragi sunt care intra si aici!![]()
Cuscra si mie mi-ar placea sa fim cu acte in regula
, ca tare se potrivesc piticii, vorba ta prea multe coincidente, iara noi....zici ca ne stim de-o viata....fetele nu vreau sa ne laudam dar asa e
multi de la noi si 

apasati si balosi de la Rares pt Stefania!
Bamsy mersi!
si eu frec sticlele de le merge smaltul de pe ele!![]()

Cuscra jur ca si Rares s-a tot vaicarit in pat, deci clar tre sa ne legalizam cumva, numa sa nu uiti ca eu sunt soacra mare
, imi pare rau ca nu a papat iar bine, off sa iasa odata dintii astia si la voi si sa revenim la mai bine! Eu am rezistat azi cum am rezistat la botez, numai eu stiu cum, am baut o cafea si am stat numai la masa...asta este, bine ca a trecut criza!
Si mie mi-a fost dor de tine si de toate fetele de altfel dar nu am avut cum intra, am fost horor, mi-ar fi curs mucii pe tastatura si o stricam!
Va pup pe toti si pe toate!
Noapte buna si mai ales linistita va doresc!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
yioanna_s spune:
basmy:ms ..si a ta e o minune mik
k tot veni vb despre biberoane si curatat,voi folositi detergent de vase la spalare?
cuscra:unde e pensiunea?dar ce meniu delicios ai u,fa bn si trimite-mi si mie din retetele tale pe mail...te tzuk.mare noroc ai cu caruselul ala...bn k nu l-am mai luat k nici o jucarie nu ii place toate le arunk cat colo si se joaca cu pantofi ei,sau cu ceva textila
...aha am uitat sa-ti zic i-am luat pana la urma batistuta aia de dormit cu animalut.Oricum eu te astept cel mai tare sa postezi din nou si ai sa-mi lipsesti mult mult mult...bn k ne avemm peste pe mess mai mult...![]()
Esti invitata mea la ferma dupa ce se face bn rares si mai mult ia al meu si poney cat de curand se si uita deja dupa el,doar k eu am preferinte,doar sargas vreau!o sa te odhinesti mai bn in np asta...sper!ne legalizam...si de la Stefania inzecit

nb la toate
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
eumada spune:
hepilica vacciul e facut sa nu te mai imbolnavesti deci sa nu mai poti purta virusul AH1N1.De racit poti raci...dar nu mai faci si implicit nu transmiti virusul..asta e rostul vaccinului si asa se pune problema cu toate vaccinurile pe care tre` sa le faca si bebelusii nostri,altfelk....
uF nICI CA MAI VREA SA STEA LINISTITA...VREA SA PLECE NU ALTCEVA SI NU POATE SI URLAAAAAAAAAAAA
Va pup....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
emanouela spune:
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! ca s-a cracanat de ziua![]()
de azi is la apel aproape zilnic....vor fi mici exceptii![]()
dani3lla...am luat merisorul,ala mov cu frunzulite aurii pe el...Lolita Lempicka chiar se numeste si daca nu ma insel e printre primele aparute, eu sunt indragostita de el....e atat de fin.
sarumana....asa am facut si eu...am fiert o radacina de morcov, una de patrunjel si un cartofior, am pisat doar radacina de morcov si cea de patrunjel si i-am servit 2 lingurite....s-a mozolit rau de tot dar a papat...ii dadeam in gurita si saracul nu stia ca tre sa inghita....dar s-a prins el pan la urma![]()
eu i-as da si supica....bine, las sa treaca cateva zile ca sa se obisnuiasca cu morcovelul intai.
miruta a mai ramas ceva...nu mult dar a mai ramas...de lapte si pampers macar![]()
cris mie personal imi place teribil parfumul. daca iti plac parfumurile proaspete, subtile incearca-l.
draga mea, eu accept orice sfat in legatura cu diversificarea...asa ca daca aiiiii, te rog eu mult scrie-le....ca eu is pe din afara total...deocamdata
...sper cu timpul sa ma destept.
lavinia...vin eu, dar prin martie iar...deocamata vino tu aici ca sunt reduceri
yioanna eu cumpar intotdeauna sticlute mici si niciodata, cand se termina unul, nu iau acelasi...schimb...si uite asa nu ma plictisesc..am avut si eu aceeasi probl cu Escada...era de 100 ml...pe ochi mi-a iesit![]()
bamsy...sarumana
poate am mai omis fete....scuze dar fara intentie...fac tot posibilul sa nu se mai repete

revin dupa ce alimentez piticul....e tareeeeee matinal...am sa ii caut un job![]()

cris_82 spune:
alic pai cam strictul necesar..apa plata,gogosari la terorista,lapte praf,cereale,fructe,iartel etc si un set ed body-uri din acelea care se desfac complet pentru finutul ca sa nu se chinuie ma-sa prea mult cu imbracatul
subtire de iarna 400 ron
si saptamana viitoare cred ca fac piata cum trebuie![]()

bamsy acum stai linistita ca nu i-ai dat in exces si nu cred ca o sa fie de speriat

anna da..binenteles ca miroseam toata numai a carne si am facut baie din nou(de 2 ori in aceeasi zi)![]()

lavinia imi pare rau de noaptea ratata
cum a fost la botez?
yioanna inca unul?

nu sunt eu fan sa tin animale (nici spatiul prea mare nu este)dar caii sunt niste creaturi divine
,ma bucur sa aud ca Stefi doarme asa de bine
;sincer,si mie mi-e dor de unele fete de acolo,dar si rautatea unora a fost pe masura..asa ca nu cred ca o sa mai intru.Cel putin aicea pot sa spun ce a mancat copilul meu si ce i-am facut fara retineri ca nu cumva cineva sa ma judece sau sa ma insulte.Seara a fost romantica
asta pana a inceput sa se scartaie terorista si sa ne piara cheful de orice
.Chiar numica nu-i dau daca se trezeste noaptea,o iau in brate si o cocolosesc in speranta ca o sa readoarma la ea in patut..daca nu tine vrajeala,o iau cu mine in pat la inceput pana adoarme bine si apoi o duc la culcusul ei
.Fi-mea probabil ma mosteneste
ii place shoppingul
si ta-su e crizat la culme
.P.S.:eu ii dau kiwi asa crud..dupa ce-l curat de coaja,il tai pe din doua si o bucata mananc eu si cu cealalta se delecteaza fi-mea![]()

alic nuci eu nu mi-am cadorisit nasii piticai la botez
.. ce tare e 
si ce da din picioruse de bucurie![]()

lavinia e tare greu de tras dintisorii astia in poza
dupa ce ca sunt micuti rau nici moaca asta mica nu vrea sa ii mai arate de cate ori vede aparatul..se opareste din ras si sta cuminte
(a se citi ca astea sunt singurele momente de cumintenie ala teroristei
) ,kiwi nu il curat ci il dau ca atare![]()

yioanna eu ii spal biberoanele cu detrgent de vase si apoi i le clatesc foarte bine.Nu i le sterg de apa,ci le las cu gura in jos pe ghiuveta la scurs

S-a trezit si teroriciul si direct in jucarii s-a aruncat si cu revista de oferta de la real ,bate jucariile

emanouela decat un parfum care sa razbata pana la doua blocuri distanta,as merge pe unul care e subtil si cu miros placut de frezie sau lacramioare
(cam fitoasa sunt,nu?)si promit ca imi fac timp de ceva retete cu papica pentru pitici
Daca tot s-a trezit maimutica,mi-am zis sa iau ruleta si sa o masor sa vad ce lungana are mama
numai ca i-au sticlit ochii si a devenit noua eu jucarie
uffff,iar nu am reusit sa vad daca o sa fie gagica buna cu craci lungi![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
bamsy spune:
Neata fetelor!
M-am trezit cu o durere de cap, de nu mai stiu ce sa ma fac. Am luat un ibalgin, sper sa treaca, tare rau am dormit azi-noapte, MAIA a adormit pe la 11.30, s-a trezit de 2 ori, pt.laptic si ceai si azi dimineata la 7.30 sus, acum doarme iar, dar nu o sa doarma mai mult de o ora .
laviniap felicitari pt.somnic, tare fain scaunelul si educativ, kiwi l-am blenduit cu samburi cu tot si kk tot cu samburi a fost 
yioanna eu cu detergent de vase spal sticlutele, le limpezesc bine 
alic multumim pt. complimente, casa de moda e sora mea din Spania,hainute ii iau de la sprider,din polus, de la mini blu, caciulitele sunt facute de mama mea si am primit f. multe hainute 
imi explodeaza capul asta, ma mai pun si eu un pic in pat, poate ma mai lasa.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
alic spune:
Bamsy, superbe! apropo, cred ca tu spuneai de Z, am primit invitatie, cica ar fi reduceri de 50 la suta incepand de azi; banuiesc ca e valabil in toate orasele...
aa..si fiica-ta e un adevarat fotomodel, ce fain sta la poze 
cris, pupam terorista, ce nazbatii mai face 
ai luat body cu 400?
cred ca ai vrut sa zici 40 si tot e mult!
apropo e masuratori....vineri am cantarit/masurat una bucatica Natalie si avem 8530 gr (a luat 430) si 70 cm...aici nu-s foarte lamurita, ca nu mai vrea sa stea drepta; cred c-am sa schimb regula si-am s-o pun la usa s-o masor, ca de-acu e mare ![]()
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Picky_toto spune:
Neata, soata e la doctor ca ,nici azi nu se simte bine, fiica mea maraita in brate la mine, ca altundeva nu sta, iar eu ma chinui sa imi beau cafeaua si sa va citesc/scriu.
Aseara nu am mai intrat, nu a mai avut loc de Stefi, mai ales ca toata noaptea a jucat bambilici cu mine, uite dorm, uite nu mai dorm....si a cerut san toata noaptea, iar daca o puneam la ea in patut facea ochisorii mari si incepea plansul...
Acum am si o alta problema....
am observat la fiica mea ca de cateva zile isi tine capul aplecat spre partea dreapta....si nu imi place
...am inceput sa ii fac masaj poate isi revine, daca nu luna asta avem controlul de 8 lunite si voi intreba acolo.
Hai ca nu imi mai sta deloc nici in brate, cred ca ii e si fomita, ca isi baga degetul in gura...asa ca revin cu cititul si scrisul mai tarziu;
Pup
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Picky_toto spune:
Am reusit sa o fac sa stea in patut si sa se joace ca papica nu vrea ..
Bamsy, da stiu si eu de miere ca se introduce dupa 12 luni, de fapt aici pe borcanelele de miere din comert scrie acest lucru. Acum ca i-ai dat putin si a gustat, nu'i bai..
Acum am citit da de ce ti-a zis medicul sa ii pui zahar in ceai? Ce simplu nu il poate bea? Eu consider ca fructele au destul zahar, si biscuitii pe care ii dai(dau) incat sa mai fie necesar zaharul...parerea mea e sa nu ii mai pui zahar in ceai...lasa-l simplu...si sa nu care cumva sa folosesti zaharina, ca e cea mai pacatoasa si nociva...
...
Gata, am laudat-o degeaba, iar a inceput maraiala...

Eumada, eu intrebam de vaccin...chiar un stiu ce sa fac....vedem ca explicatie ii da si doctorul sotului ,ca a zis ca il va intreba...asta daca nu uita ![]()
Heplilica hai ca m-ai bagat mai mult in ceata..pai la bebe nu se face vaccinul?! 
Cris;..pai soro, ai ajuns sa fi bautut de fieta cu muschi tiganesc?! Da' ai pus pe tine si oleaca de msutar in caz ca vroia sa mai guste din cand in cand din bucata de muschi?!
Ooooo, cu biscuiti prin toata casa sunt si eu patita....da am noroc ca am is aspiratorul in casa, Picky
...ce arunca fiica mea pe jos el aspira ...ii tare, nu?!
Alic pai ati petrecut, nu gluma ..;paste, vin...
bun de tot...;Multam de vizionat poze...Da' despre ce bucatar vb?![]()

Anna_mama chiar nici eu nu stiam de cadou la mot...iar cat despre cadoul la botez, se ia ceva semnificativ...noi i-am facut niste pernute personalizate cu fata...si au fost ff incantati ...
Mi-a venit soata acasa...revin mai tarziu..
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
anna-mama spune:
Neata,
Ati baut
? Poftiti si de la mine!
Eu de azi am inceput cu fi-miu militaria, deja avem mare suparare si nici nu a inceput bine ziua 
Lavi
Cum te mai simti? Ai reusit sa te odihnesti? Sa stii ca imi place mult scaunelul ala, ar fi o idee buna, multumesc 
Eu nu o sa mai chem toata lumea pe chemat-o la botez, doar bunicii si gasca de prieteni.
Yioanna, ce somn are Stefania, boierie pe voi. Bravo
Mi se pare normal sa te simti propiata de albinute si sa scrii si acolo
Bravo pt calut, ii ador, visul meu sa am o mosie si caluti.
Alic, scumpa tare Naty, ar fi zdranganit si ea un pic pianul ala
Felicitari pt parametrii, e fetita mare 
Cris, sper ca printre buburuze te simti bine
Miru e o frumusete cu picioare lungi
si tu faci tot ce e mai bine pt ea.
Bamsy,
sa treaca repede durerea de cap.
Picky, sanatate multa sotului, si pupici printesei sa nu mai fie maraita. Sper sa fie ok cu caputul 
Hai ca am inceput mesajul de dimineata si abia acum am terminat, cand a adormit si Vladut.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)