**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 14
alic spune:
am aparut si noi dupa o serie de musafiri! ne-am delectat cu paste facute de moi
si vinut alb 
Anna mama, ca idei de cadouri: o pilota, o lada frigorifica...dar trebuie cadou nasilor la taiarea motului? ca eu nu stiam chestia asta...![]()
Dana, ma bucur tare mult ca sunteti bine! 
Arcadia, sa-ti traisca buburuza! ce micuta e....mai ieri parca era si a mea asa 
Picky, am vazut pozele de la Craciun...pupam
pletoasa mica...
vreau si eu sa iau bucatarul de la fisher, asa-i ca are lipici?
Cris, ce ati luat fain de la shopping?
Dani, va pupacim!
Lavinia, am cautat si eu in catalogul celor de la luana, dar n-am vazut masuta dintr-aia ![]()
Yoanna
si pentru restul fetelor!
bamsy spune:
Doamne fetelor, m-am ingrozit, am citit si eu pe google despre miere, unde poate duce, vai si cand ma gandesc ca medicul meu mi-a recomandat sa-i pun miere sau zahar in ceai, de cand era de o luna, mi se ridica parul pe mine, Doamne bine ca am ales zaharul, multumesc fetelor, sper sa pot dormi la noapte.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
alic spune:
Bamsy, bine ca n-ati patit nimic! ma mir ca n-ai stiut despre miere 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
anna-mama spune:
Alic, din cate m-am mai interesat am inteles ca se ia cadou si la mot, bine, nu la fel de substantial ca cel de la botez. Multumesc de idei, sa vedem, cred ca ma duc prin magazin si iau pe ce mi-o pica ochii frumos 
Da frumos ati petrecut, mi-ai facut pofta de puin vinulet, dar ma abtin pt cand o sa iau o cina romantica cu sotu' ![]()
Arcadia, ai niste copii superbi. Printesica este asa de mica si de frumusica, cred ca o pupacesti toata ziua pe guraliva 
Cris
, terorista ta e mortala, gustoasa bataie ti-a mai dat ![]()
Miruta, eu nu i-am dat niciodata ceai, nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Ttenzika, te-ai pregatit de petrecerea de 1 an? La voi chiar mai e putin 
Bamsy, multumesc de salata, dar mi-ai facut o pofta, cred ca maine imi fac si eu 
SSABrya, bine ca va distrati, petrecere frumoasa in continuare. Ne bucuram ca ai intrat sa ne saluti 
Dani3lla, pai merita sotul sa doarma, a fost dragut si va scos la plimbare. Asa sunt baietii, rasfatatii mamei, dar trebuie sa faci si o fetita sa ai pe cineva si de partea ta 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
Bamsy, nu te stresa, sunteti ok, e bine ca stii pe viitor. 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lavinia.p spune:
Buna mamici si bebici!
Mi-a fost dor de voi! Ieri nu am putut intra, nu m-am simtit bine deloc, m-a apucat o alergie toata ziua am stranutat si mi-am suflat nasul iar seara nu mai puteam imi pusca capul de durere iar nasu nu mi-l mai simteam.Azi noapte am reusit sa dorm la 6 dimineata.Am adormit la 6, la 7 m-am trezit sa-i dau antibioticul la Rares, iar la 10 ne-am trezit ca trebuia sa mergem la botez.Raresutul e bine, multumim de gandurile bune, cu ajutorul gandurilor voastre bune s-a facut mai repede bine
.Azi l-am lasat la mami iar noi am fost la botez, a fost ok!
La multe lunite tuturor sarbatoritilor din zilele astea, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!
Alic cu placere, pofta buna la spanac!
MA bucur ca mai intri si pe aici, imi face placere sa te citesc 
Reby-iry multumim de complimente
, nu a durat mult pana a intrat Rares in actiune, ca doar e campion nu?![]()

Picky cum a ajuns fratele?
Multumesc fetele pt raspunsurile legate de tetine si biberoane, am sa le schimb si eu la 2 luni!
Daniella sa stii ca Rares e in ton cu noruta mea, acuma nu se mai trezeste nici el noapte, dorm amandoi linistiti!
Picky eu nu am de gand sa-i fac vaccinul AH1N1, am sa-l feresc de locurile aglomerate si atat!
In legatura cu vitaminele eu ii mai dau pe langa Vit d, si vitamina C 10 zile pe luna cate 6 pic pe zi, si fier in fiecare zi cate 6 pic!Multa sanatate sotului!Multam si de informatiile despre mot
Lisa
, cum merge cura?De cand a inceput Ana sa se joace cu ea?Rares in 5 min e plicti de ea iar acuma suntem la faza de scarpinat butoanele![]()
Emanouela bine ai revenit...si spor la shopping si eu vreau, nu vii si dupa mini

Lisa La multi an i sotului, sorry de intarziere!Multa sanatate si multe bucurii!
Cuscra ma bucur ca apapar noruta mea draga carnita cu brocoli si cartofi.Multi pupici ii transmite Raresutu, ca sa pape mai bine!
Trimit partea asta din mesaj si revin!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
yioanna_s spune:
buna dragele mele
am culcat prunik sper sa doarma si in np asta bn.a fost f maraita acuma seara k si-a dereglat orele de somn k am fost afara la caluti,am mai achizitionat ink unul si e fff bland asa k ne-am riscat si am intrat la el...(eu si cu stefania)....a sa va zic 2 chestii:
1.Stefania de 2 np nu se mai trezeste de la 9/9:30 pana la 7 jumate dimi pt papa si doarme la ea in patut si continua somnul pana la 11/12
2.simt k mai apartin si "albinutelor"am avut asa un moment melancolic citindu-le mereu simt k am radacini pe acolo si intr-adevar formam o fam si aici si acolo....(Insa nu am sa uit cine m-a jignit) asa k am inceput sa scriu....uite k tp de cele mai m ori le rez pe toate...am simtit sa va zic,nu sh pe cine intere insa am vrut sa zic
ramo:felicitari pt dinte
cris:cum v-ati simtit aseara?
miruta:imi inchipui,sant tare capoase.eu am ajuns sa ma intreb dak il v-a accepta pana la urma?!si park zicea dincolo laurao de aptamil pre am mai auzit de el si k se accepta f usor,nu sh sant in dilema cred k trebuie sa-mi iau provizii de laptic
...hai sa-ti zic ce fac eu:ii dau pe seringa de la nurofen si am cam obligat-o sa pape 30/40 ml.........vedem peste ceva zile(uite k ala de la topfer nu putea asa de rau,poate mai inerc ala de la 6+)pupam fetele racite sa treaca repede

emanouela:sa le foloseasca cu folos si u parfumul
cris:si cand se trezeste np nu-i dai nimik?eu ii dau ceai in somn pe la 2 cam asa cand merg la nana...exact asa face si ea,tot da cu mana sa ma simta dak nu am plecat si mai intoarce capul cand nu ma astept tare mari bandite mai avem
picky:uite k ti-a raspuns cris sper sa tina si la u
cris:iti vine sa crezi ce mare s-a facut si ce repede a trecut tp?nu demult ne feram noi de bb vizitatori....imi inchipui ce uimita a fost..ce ati cumparat!la fii mea asta e cea mai mare placere plimbarea la cumparaturi dak stau 1 sau 5 nu doarme de loc
basmy:cum i-ai dat kiwi?crud?
anna:ms de tort tare bn.o idee geniala...va urez de pe acum sa aveti spor la pregateli.anna,la a mea nu-i plac leg.decat 2 ling si gata...ma bazez mai mult pe fructe si cereale de orez.se face cadou nasilor la mot?
arcadia:bn venit!
dani: pe unde ati fost,ce ati facut frumos azi?na k mi-ai dat o idee,cum le prepari?am citit mai jos pe unde ati fost..
emanouela:a fost pref meu o perioada lunga de tp insa ma plicti repede de un fel ...acum de ex am cel de la versace bright crystal e tot floral insa pref meu ramane Ck EUPHORIA
basmy:ms de salata tare bn
arcadia: ce draguta
,dar tortul pt cine era?
miruta:uau 2:30 mama,bravo Anto tine-o tot asa
ceaiul de tei e bn,sh k pt baieti nu e prea indicat
basmy:lactogen de la nestle.imi amintesc de u ca ati avut si voi probleme sper sa fie trecator
legat de miere o sustin pe cris....e contraindicata pana dupa 1 an
cris:

bn am savurat carnatul tau.n b
alic si de la noi
cuscra mea draga ieri nu ai scris si mi-ai lipsit. ai vazut k astia 2 sant pe bn sortiti vb ta,k nu imi pot descrie altfel starile lor....si sa sh si fetele despre ce vb:ai nostri fac ceva la fel cam in acelasi tp sau zi ,sau np...de ex se trezesc la aceasi ora papa la ceasi ora....tare m-as bucura cuscra sa ne legalizam
de fapt si noi ne cam sincronizam.
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
bamsy spune:
Si daca tot n-am somn, sa citesc si capitolul nou:
asa e picky sa dea DD sa fie un capitol cu bebei sanatosi si mamici slabe 
eumada acelasi lucru am patit la farmacie,nu mai tin minte exact ce cumparasem si farmacista draguta: nu este recomandat femeilor insarcinate![]()
![]()

mi-am copiat toate retetele si ideile despre diversificare 
celor care au postat
serialalbastre bine-ai venit 
dana multi
lui Denis, ce de performante, felicitari 
laviniap, yioanna ce copilasi superbi aveti 
laviniap eu folosesc 4 sticle de phillips, 2 pt.lapte, 2 pt. ceai si tetine am nr.2-2 care le fol. pt ceai, nr.3-2 pt. lapte si le sterilizez o data pe saptamana, in rest le frec bine cu peria 
emanouela, iry bine a-ti revenit
, pt.gingii eu fol. dentinox si glicerina
picki eu o sa fac vaccinul AH1N1
cris
pizza
danami ma bucur ca sunteti bine
ramonap felicitari pt.coltisor 
cris
smecherica
picki kiwi i l-am facut cu blender-ul si i-am pus o juma de banana si o juma de piscot, ca fara nu era asa bun si ce-i mai dau sa pape 

miere
, sper sa nu se intample nimic cu ea, sunt stresata, au trecut 2 zile de cand i-am dat, dar io stiu, altceva, nimic deosebit, maine vreau sa-i dau spanac, sfecla nici io nu i-am dat, peste i-am dat o data si probabil ca o sa-i mai dau mai tarziu, dupa 10 luni,vreau sa-i dau carnita de vitel, pana acum i-am dat doar pui si cam atat
dana, miruta, cris multumesc pt.sfat 
ttenzika eu cred ca mancati orice in afara de prajeli si miere ![]()
![]()

alic si eu ma mir de mine 
yioanna kiwi i l-am dat crud 
si acum la
va pupacesc . noapte buna!!!
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
yioanna_s spune:
cuscra uite k doar noi bantuim np pe aici
ma bucur k ginericul e mai bn si k doarme np fara trezire,ai vazut cum asculta unul de altul ?imi pare rau de starea ta de ieri,ufff o np pierduta si azi cum ai rezistat treaza la botez?Cine a botezat?azi iar nu a papat bn poate k si din cauza durerilor k si acum de ex se tot foieste in pat sigur o doare ceva...saracuta de ea,cum e si copilaria asta cu atatea dureri,nu is prea mici?!
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
alic spune:
nici eu nu stiam de cadouri pt nasi, eu nici la botez nu i-am cadorisit ![]()
fetele, v-o prezint pe Naty la vizionarea filmului cu pianistul Alyntei:
http://www.youtube.com/watch?v=2lDNyFdJge4
have fun! ![]()
Bamsy, nu ma pot abtine sa nu-ti admir printesa 

de la ce casa de moda o imbraci?
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)