**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 13
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arcadia anna-mama, dani3lla, multumim pentru primire ![]() ce sa va spun? e o dulce, zambeste cand ii zambeste cineva, raspunde pe limba ei cand vorbim cu ea poze puteti vedea aicifug ca plange, si mai vorbim dupa ce citesc din urma, sa va cunosc si eu Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009) |
e o dulce
si fratiorul are niste ochi

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
ttenzika spune:
Picky_toto
,suntem bine,mersi de intrebare,noi mancam orice i n afara de prajeli(oricum eu nu gatesc cu prajeala),doar ca la ora de masa trebuie neaparat sa fie la TV reclame
,altfel,nu si nu
,asta e,ma bucur ca mananca si asa
miruta spune:
Mi-a dormit azi la pranz 2 ore jumatate ,nici cand era nou nascut nu dormea atat,se vede ca e obosita (azi noapte n-a putut sa respire si s-a tot trezit).Acum doarme iar..sa vedem pana cand.
Cred ca ma ia raceala si pe mn,mi-am facut ceai de lamaie si tei ,iau paracetamol...spre sa fie ok.
Si eu sunt in mare dubiu cu vaccinul asta de gripa noua...dr mea zice ca ar fi indicat sa-l fac eu ,astfel corpul meu creeaza anticorpi si ii dau si ei prin lapte.Chiar nu stiu ce sa zic....ma gandesc ca-i facut ca orice alt vaccin de gripa,deci nu e mai periculos decat un vaccin de gripa sezoniera(si de asta am facut si a fost ok).
Apropo fetelor ,ce stiti de ceaiul de tei pt bb?mi-a recomandat o farmacista sa-i dau seara pt liniste ca nu stiu ce sa ii mai fac sa doarma si ea si azi cu raceala am uitat sa o intreb pe dr.
EMANOELA...super cumparaturi ..cardul a ramas gol?![]()
CRIS...stai ...cumparaturile astea cu haine ,bicicleta etc le face nasa,nu tu.scuze,uitasem sa precizez.
Mi-o inchipui pe Miru ce ar fi molfait ea la tot ce era in cos(asa face si fi-mea de obicei).
BAMSY....nu te supara pe mn,iti dau un sfat....nu-i da miere ,e f periculoasa la bb.
revin ca s-a trezit si plange.
Antonia,minunea mea
Picky_toto spune:
Na vreau si eu sa va mai raspund cate ceva si imediat plange si maraie fiica mea dupa mine""nene nana nene..mam" si uite asa nu reusesc...
Spun bune venit Arcadia , vizionat pozici de Ioana(sa traiasca cu numele, ca doar ce a fost ziua ei)e o frumusete si asa micuta....
...si are un fratior tare frumusel...te voi trece in listuta imediat ce am o lecuta de timp...Cum a fost nasterea? Cum e buburuza?! Papacioasa? Colici? Doarme bine?! 
Na, revin mai tarziu...ca deja mai are putin si rupe patutul...
Aaaa si inca ceva Relusha esti deja in tara?! ca nu mai te vad pe mess si nici pe aici nu ai miai ntrat....pup si sper sa te simti bine in tara si bafta la licenta 
Revin
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
bamsy spune:
vai de mine si de mine nu am mai citit de la pag.12, acp. trecut, am ce recupera, deci si prin urmare grecii fac comert pe mare...........![]()
ssabrya salaul l-am facut simplu, l=am pun in tava cu ulei de masline si l-am bagat la cuptor, tare bun macroul tau la cuptor
, am notat reteta, cea cu brocoli si conopida 
ankaa felicitari pt. dintisor si la Maia i-a iesit coltisorul, ca nu ne putem lauda ca ar fi dintisor![]()
pe 2 ianuarie
, ai o craciunita tare, tare frumusica 
picki, Doamne ce scumpica-i, cine stie ce-o fi crezut saracuta cand te-a vazut cu prosopul in cap 
dana mie mi se pare ca Denis seamana cu tine, sincer
, cum stai cu sala? mai poti? ceva febra musculara?
picki, deea Maia vrea sa prinda umbrele ![]()
laviniap f. fain premiul, asteptam sa vedem calendarul 
simina esti o norocoasa, Maia inca se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte si-mi adoarme pe la 11 si se trezeste la 7.30, mi se pare ca doarme f. putin in comparatie cu ceilalti bbei.
anaela acum am vazut si eu ce pb. are Danami, Doamne ajuta sa treaca peste si sa se faca bine 

mara-i bine-ai venit
eumada esti tare ambitioasa in privinta kg
, imi pare rau c-a trebuit sa stai atat de mult in pat, dar a meritat, ce minunatie ai acolo 
cris m-am distrat grozav cand am vazut faza cu iartul, exact asa am patit si eu cu laptele praf Nan, a luat HA ca era mult mai scump si ce a zis ca e mult mai bun ![]()

yioanna am notat si eu reteta cu marul si para, ce lapte praf ii dai? eu la Maia i-am dat Nan, cnd a inceput sa nu mai bea deloc i l-am schimbat cu Milumil si-i place f. mult,are un gust bun
, ioi stiu prin ce treci, asa am fost si eu cand nu vroia sa pape, multi 
, o sa-si revina ea, poate e si de la dinti, nu stiu ce sa zic 
dana ce ti si cu sotii astia, adevarat ca faci armata cu el 

deea ce branzica ii dai?
cris am vazut ca nu mai alaptezi? no pb.
, eu nu am putu alapta asa mult, chiar daca mi-am dorit, ce lapte praf ii dai?
cris
terosristei sa iasa dintisorii mai repede, vazut poze, cata treaba are cu beteaua aia 
picki nu stiu ce sa-ti zic in privinta tremuratului, dar daca pediatrii au zis ca e ok, eu zic sa nu-ti faci griji 
RamonaP vazut poze, ce mamica frumoasa, de buburuza nici nu mai zic, e o dulce 
lisa felicitari pt. 1 kg si 4oo, frumos
si uite asa am terminat un capitol, trimit si revin.

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
bamsy spune:
am vazut ce a-ti scris de miere, a fost prima oara cand i-am dat si nu o sa-i mai dau, multumesc 

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
eumada spune:
Buna seara
intreba cineva de vaccin...pentru AH1N1 ..Mama mea e medic si l-a facut..l-am facut si eu si sotul si tata....mai bine...are o singura tulpina fata decel antigripal obisnuit care are mult mai multe..
Bine ramane la latitudinea fiecaruia daca face sau nu dar eu vazand ca se moare si avand copil mic...ma gandesc doar la ea...asa ca l-am facut si nu am nici pe naiba...![]()
Soiul rau.....
pup pe toata lumea mari si mici.....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
hepilica spune:
eumada, dar daca iei virusul, il poti transmite (doamne fereste) evei chiar daca te-ai vaccinat. nu mai faci tu boala, dar il poti transmite mai departe intrucat esti in acel moment purtatoare, celor cu care vii in contact. mie de asta imi este cel mai teama. eu sa zicem ca ma vaccinez, sunt sub protecite, dar daca iau virusul de..oriune..si il transmit maiei cu care stau 24/24?
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cris_82 spune:
ce-ati patit fetelor?aveti limbarnita,ai?![]()
bamsy si a mea e innebunita dupa kiwi,dar mi-ai dat o idee sa-i cumpar si eu piscoturi sa-i dau la terorista
cum au descoperit ca pot ajunge unde vor muschii lor daca o iau la pas,deja nu te mai intelegi cu ele si vor sa merga toata ziua
..si nu vreu sa fie cu suparare,dar la miere eu zic PAS

anna chiar interesanta tema petrecerii
iti dai seama ca va iesi un party pe cinste

.Imi pare rau de noaptea agitata,poate in seraa asta doarme si e si te poti odihni si tu
P.S. maine poziciiiiii![]()

picky hihihi,pai e o smechera mica
offf,la mine sa traiasca shoppingul
si daca o vezi pe fina,nici nu zici ca a facut cezariana..e super ok
.Pai si la terorista ii place carnea tareeee multtttt
asa ca Stefii nu e singura![]()

anna
,la noi cade sambata
multam de info.
arcadia eu nu-s din bucuresti,dar sincer..nu am vazut cercelusi cu buburuze(oferta este inca destul de limitata la sectorul asta din pacate)dar daca cunosti pe cineva din breasla,poate ii faci la comanda

cuscra la botezul teroristei,nici macar la biserica nu a fost 100% popa
binenteles ca a facut parintele cum am zis si eu(a ramas impresionat ca l-am deranjat din concediu si i-am cerut sa faca cum vreau eu la scaldat),ahaaaa,deci uite cine se face vinovat si ridica 2 degetele
pai cuscra,cati baieti ai tu de de te plangi ca pregatesti cina?hai iarta-ti soata in seara asta si maine pune-l pe el la cratita![]()

emanouela pai o sa-l caut si eu sa vad cum miroase
,deja vad ca ti-a raspuns Dana,asa ca stau cumintica![]()

arcadia ce buburuza dulce ai

bamsy multam de invitatie,chiar suna bine o salata de fructe

miruta chiar nu stiu ce sa-ti zic cu ceiurile,mama ma tot bate la cap sa-i dau la fata ceai dar nici nu stie mititica ce gust are,cu toate ca imi scoate toate cutiile de ceai din sertar
dar poate te ajuta fetele cu ceva info.
,vai..ce bine,ca ma si vedeam ca-n desene animate cum zboare banii pe geam![]()

bamsy pai felicitari pentru coltisor
si urmatorii dintisori sa iasa fara durere
l-a inceput m-am suparat ca nu am mai avut laptic,dar uite ca se poate si fara
si cum pe piata gama este destul de mare,chiar nu ma mai stresez asa de tare
orice e nou pentru ea e si o adevarata aventura ca ii trebuiesc multe zile sa studieze produsul si cu beteala a avut o problema de la inceput
in fiecare zi o cirdea din brad si o ascundea.Laptic ii iau de la Nestle..NAN2 acum si e super incantata de gust..niciodata nu ama avut probleme ca mi l-ar refuza si sper sa nu am in continuare![]()

Si uite asa am scris ditamai carnatul
..as fi intrat eu mai devreme la scris,dar terorista a avut placerea sa ma bata cu o bucata de muschi tiganesc si a trebuit sa ma conformez ca altfel tipa si ma stia toata strada
si pe urma a urmat baita si imediat bibele cu lapte(a adormit in 2 minute 
)si acuma ma pregatesc sa o zgaltai si eu pe cuscra ,sa vada ea ce tsunami provoc eu
.Cuscra nu te speria ca nu-l trezesc pe giner-miu
a plecat terorista spre el ca in seara asta vine fata la baiat
cu barca..ca sa-i legene valurile (BMW este in service..trebuie sa-i curat rotile ca azi a pisat un biscuite prin toata casa
)
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

poze puteti vedea
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)