**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Ramona 

felicitari ptr dintisor
....e super ca a iesit fara prea multa agitatie si febra...![]()
Ttenzika si voi ce ati mai facut? ce mai face Alecsandara? Ce papa ea bun?
Miruta ooofffff raceala asta, a trebuit sa va ia si pe voi...
...sper sa treaca cat mai repede
Am citit ca Anto nu vrea nici ea laptic? Dar de ce? Papa mancarica? Offf...
Cat despre plans, multam de griji..;nu prea ma lasa inima sa o las sa planga...doar asa sa se maraie putin...Da si atunic cand incepe cu "na-na, mama" si intinde manutele sa o iau ...ma topesc toata ...oricum o sa trebuiasca sa o dezvat de a mai fi asa dependenta de mine...ca daca voi incep munca...trebuie sa o fac si pe asta...Ce dulce cred ca e Anto cand il imita pe tati
..doamne ce repede cresc ...
Am verificat si eu sa vad daca au aparut mesajele si un s-au moderat...nici eu un stiu de ce nu merge..chiar trebuei sa scriem la moderatori..
Emanouela sa poarte Darius sanatos hainutele si sa se bucure de jucarii. Ptr gingii ce pot sa iti zic, decat sa mergi la farmacie si sa intrebi de un gel special ptr gingii...si nu cred ca iti trebuie reteta de la doctor...sau ai jucarie speciala ptr gingii? daca da, o poti baga putin la rece(congelator) si apoi sa i-o dai sa muste din ea...il mai calmeaza, sau daca il doare ff tare si e ff nervos poti sa ii dai nurofen, il linisteste si il mai lasa durerea ....Noi inca nu suntem la faza cu dintisori sau cu dureri de gingie...la noi se lasa asteptati dintisorii...![]()

Cris multam de sfat, da fiica mea doarme asa doar cu tati...la mine stie ca gaseste tatzi...
..Pai is voi ati spart banii?! Ce bine e de noi ca avem magazinele inchise...bine ca eu si sotul nu suntem cu shoping-ul ...nu ne prea place
...mergem la cumparaturi ca suntem nevoiti sa ne facem provizii..sau cand avem nevoie de ceva...
Super faza cu Miru si finutul..a bucur ca se simte mai bine...finuta cum se simte ?! 
Bamsy ..si tu ii dai kiwi? ca si eu i-am dat si ii place...cum i-o faci? cu furculita? si ce ii mai dai sa pape?
Azi sotul a facut supa crema de praz (mi-a adus cineva niste praz si nu aveam ce face cu el..asa ca s-a pus sotul pe facut supa) cu morcov, telina si ceapa..a iesit ok, buna ptr o cura de slabire
...la sot nu prea ii place, asa ca o voi manca eu...i-am dat si la fata ..a mancat dar nu pot sa zic ca i-a placut..mai mult a inmuiat painea si a mancat-o...si ea tot cu carnea e ....ca tacsu;...
Acum am duc ca ma striga fata..vrea nani..si ma bag si eu cu ea ...
Va pupic dulce
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
anna-mama spune:
Dana, ma bucur enorm ca sunteti acasa sanatoase. Sa va pazeasca Dumnezeu de toate relele si sa va dea multa sanatate 
Picky, ce bine ca a ajuns fratele tau cu bine acasa. Eu nu am putut sa il las pe Vadut sa planga desi mi-am propus de nenumarate ori, ca prea il alint tare..poate imi iese mai bine la urmatorul. Ca pe Vladut mi l-a, dorit nazdravan si plin de energie si asa a iesit. La urmatorul vreau cuminte, sa pape tot, sa doarma noaptea....
, glumesc, sanatos sa fie.
Eu nu m-am vaccinat si nici nu m-am gandit sa o fac, sper sa ne pazeasca Dumnezeu de asemenea boala.
Eu ii dau vit D3 in fiecare seara 2 picaturi, i-am dat fier cu vit C 2 luni de zile si calciu o perioada de vreo 4 luni.
Felicitari pt progrese!
Cris, obiceiul e ca la un an la baieti sa se ia motul iar la fetite sa se rupa turta, si copilul sa aleaga 3 obiecte de pe o tavita pe care sunt puse diverse. Bineinteles ca se fac in aceiasi zi, adica cand il serbezi de un an faci si obiceiurile. La noi pica martea, dar o sa facem petrecerea duminica.
Sa stapaniti sanatosi cumparaturile. Si multi pupici pt finutul mic si cuminte.
Aveti idee ce cadou as putea sa le cumpar nasilor pt cand ii iau motul lui Vladut?
Yioanna, noi la cina papam tot legume + muuulta tzatzi. Lui Vladut nu-i plc fructele si ma tot chinui sa-l mai pacalesc in timpul zilei.
Reby, f bine ca ai pus sotul la treaba, abia mai ai timp si de noi 
Ramona, felicitari pt dintisor!
Miruta, sanatate multa printesei tale!
Emanouela, felicitari pt cumparaturi, norocos Darius!
Bamsy,
pupacesc mergareata frumoasa!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
arcadia spune:
Vrem si noi in listuta, ca ne plac mult buburuzele 
Ioana Carolina, 24 noiembrie 2009, 3800 gr, 51 cm, apgar 10, nastere naturala.
Chiar cautam pentru fie-mea cercelusi in forma de buburuza (scuze daca s-a discutat, n-am citit inca capitolele), a vazut cineva prin Buc?
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
anna-mama spune:
Arcadia, bine ai venit
, povesteste-ne mai multe despre buburuza ta mica, mezina grupului.
Eu nu m-am uitat la cercelusi, dar cred ca ar fi f frumos daca ai gasi 
Dani3lla, voi ce mai faceti? 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
dani3lla spune:
Buna ziua...cat inca mai e zi afara...am umblat azi toata ziua,ceva mai devreme am ajuns acasa,unii dorm
altii nu
asta e viata![]()
cuscra draguta si matinala ca de obicei,te
pt cafeluta...si eu am facut la fel la botez...la biserica a dictat popa si in rest...eu![]()

danaMi ma bucur sa citesc vesti bune despre voi.Sa dea DD sa se faca bine Bubulina si sa nu mai aveti probleme
yoanna noi papam la cina iaurtel cu cereale si dupa baita laptic si ...tot ne trezim noaptea

reby multumim de apreciere...incerc sa-i insuflu si din caracterul meu acu sa vedem ce iese...macar la caracter sa-mi semene ca in rest...
Spune-i sotului ca in felul asta isi scoate parleala numai daca le spala 2 saptamani consecutiv
picky felicitari pt "bravo" la Alessiei
ramona pai sa va traiasca dintucul si la cat mai multi inainte tot nedurerosi ca asta
mirutoooo oi fi iscat tu vreun cutremur dar mi-a produs soata un tsunamiiiiiiii de nu am mai simtit nici o zgaltaiala din afara
Se rezolva cu sfaturile de la sot.
pitica sa nu raceasca
emanouela pai sa stapaneasca Darius cu placere noile acizitii si mami parfumelul...bun si ala decat deloc![]()

bamsy pai sa-ti fie rusinica...te-am trecut absenta nemotivata![]()

cuscra tu-i mananci moaca mica si mie imi las bucinelele ei de smecheroasa
Foarte tare finutul si fantana lui arteziana...si Denis e topit dupa bebei mici mici...nu vreau sa ma gandesc ce le-ar face dupa ce ochi sticlosi are cand se uita la ei![]()

bamsy stii ca eu nu sunt foarte stresata cu ce mananca bebelusii si cat de "alergene" sunt anumite alimente dar te rog mult mult da-i orice crezi tu ca-i prieste dar nu miere...am un exemplu in bloc,nu vreau sa povestesc ca deja mi s-a zbarlit paru pe mine
anna mama abia astept sa vad pozele de la prima aniversare a piciului
Bafta sa iasa cum iti doresti
picky somnic usor...te mai asteptam pe seara
arcadia bine ai venit printre noi cea mai mica buburuza de pana acum...cu siguranta o sa fii alintata noastra
sa ne pui si noua poze cu mogaldeata mica
Despre cercelusi nu te pot ajuta ca eu am ....baietel![]()

anna mama ms de intrebare...suntem bine,am fost la plimbareala toata ziua...am fost cuminti si ne-a scos tati in parc,am mers si pe la niste prieteni in vizita iar acum fimiu si soata dorm de plange patu sub ei iar eu pregatesc cina

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap ![]()
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
emanouela spune:
Sarumana fetele....e topit dupa scaun....e foarte colorat si moale si are mai multe pozitii pt spate ...deci eu l-am asezat de ieri in el si e tareee incantat.
Cris...Lolita Lempicka se cheama....nu e foarte cunoscut dar eu sunt lesinata dupa el.
Picky am incercat si cu jucarioare....nik....de fapt e pt moment...eh, vedem noi, merci oricum.
gata.....vreau sa incep diversificarea....pana acu eram varza....cica am cetit pe net una alta si is varza calita acu 
....ideea e ca as incepe cu supita de legume, legume pasate, cereale....iar mai tarzior fructe...deci HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
cam atat pt azi...ne ducem sa ne plimbam.
deci....
si pe maine
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela Sarumana fetele....e topit dupa scaun....e foarte colorat si moale si are mai multe pozitii pt spate ...deci eu l-am asezat de ieri in el si e tareee incantat. Cris...Lolita Lempicka se cheama....nu e foarte cunoscut dar eu sunt lesinata dupa el. Picky am incercat si cu jucarioare....nik....de fapt e pt moment...eh, vedem noi, merci oricum. gata.....vreau sa incep diversificarea....pana acu eram varza....cica am cetit pe net una alta si is varza calita acu ![]() ....ideea e ca as incepe cu supita de legume, legume pasate, cereale....iar mai tarzior fructe...deci HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPcam atat pt azi...ne ducem sa ne plimbam. deci.... si pe maine |
Si mie imi place...pe care ti l-ai luat ?Eu sunt innebunita dupa "si lolita" e ala care are sticluta in forma de trifoi

Hai sa-ti spun cum am facut eu cu legumele : le-am pus pe toate la fiert,respectiv morcov,albituri,cartof,ceapa,ardei,conopida,brocoli, in compozitie cam pentru trei zile si in primele trei zile i-am pasat doar morcovul si albiturile dupa care i-am pasat tot
SuccesDANA mamica fericita de
botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
meu scump
primul Craciun
Revelion-1 Ianuarie
Flmulete BB mic
arcadia spune:
anna-mama, dani3lla, multumim pentru primire 
ce sa va spun? e o dulce, zambeste cand ii zambeste cineva, raspunde pe limba ei cand vorbim cu ea
poze puteti vedea aici
fug ca plange, si mai vorbim dupa ce citesc din urma, sa va cunosc si eu ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
bamsy spune:
Maia doarme, eu mi-am facut un bol cu salata de fructe(mar, porto, kiwi), va invit la o salata si ma apuc de citit.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
SSABrya spune:
Buna seara la toatele fetele.Am intrat doar sa va salut pt ca nu am timp. am fost mai toata ziua plecata, cu bub la plimbare, cu sotul la film si acu iar plecam
la toate buburuzele si multe lunite inainte sarbatoritilor de zilele acestea.
PS Sorry dar nu am timp nici astazi pt retete.![]()
http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/