**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 11
Picky_toto spune:
Neata,
Cris multam ptr cafea ..da' ii fara cofeina?!
Aha, profitati de vremea frumoasa si dati frau liber plimbarii...as fi vrut si eu sa merg la plimbare, mai exact la piata in Anvers sa casc ochii..da' am soata bolnava(de aceea nu am luat si copii)...asa ca iesim mai tarziu asa pe stazi de nebuni![]()
Reby gata ai pus soata la treaba? la spalat vase?!
...al meu are oroare de spalatul vaselor...mai bine face mancare si vasele le spal eu decat invers...Oricum las' ca maine merge el la mucna si ai timp sa intri mai des. Voi cu ce va mai laudati? Cum e viata acolo? Ramaneti definitiv?
DanaMi bine ca Bianca e mai bine si ca ati gasit un doctor bun...Dar pana la urma ce a avut? am inteles ceva de intoleranta la lactoza?! offf ce iti e si cu spitalele asta...bine ca sunteti acasa.....odihna placuta iti urez si recuperare rapida micutei
Yioanna si la mine as vrea sa dea roade dar ea e obisnuita sa adoarma la san, mai ales dupa baita, stie ca vne papica si in 5 minute imi adoarme..de 2 nopti o pun in patut dar tot asa se trezeste de 3-4 ori pe noapte..cred ca trebuie sa departez patutul de pat si noaptea cand se trezeste sa ii dau apa si sa nu o mai iau din patut...ca pe suzeta nu mai am baza..o simte cand i-o bag in gurita si incepe sa o roada....Despre ce metoda zicea Cris ziua..ca poate nu am fost pe faza....
Daniela asa este, mii de doctori, pareri diferite ..de aceea eu urmez doar o singura parere si o singura schema...imi e mai usor si nu am prea multa bataie de cap...![]()

Fiica mea a invatat sa faca "Bravo" aseara in baita, si a avut si o tenta de a da pup
acum cand nu ii convine ceva ma striga "na-na" ...si "mama" doar cand vrea ea..
Asa ca va las ca nu mai are stare la mine in brate si trebuie sa o si culc..

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
***** Stefi, mamitu' nostru
***** Stefi...creste...
***** Stefi, buburuza mica
***** Primul Craciun
Ramona.P spune:
`neata!!!!
Va saluta un coltisor de dintzuc 

!!!! Acum putem sa ne laudam si noi si sa nu ne mai numim....codesele stupului....de ieri am vazut ca i-a spart gingiuta jos...dar este un vis...nu tu maraieli,febra,diaree sau temperatura.Doar de 2 zile balutze cu galeata si...coincidenta sau nu...cu o zi inainte mucisori multi (albi/transparenti).
Acum...sa nu va suparati pe mine ca am dat cu copy/paste de la albinutze.... dar ma solicita o dintzoasa.. ![]()
Va pupam si va imbratisam ....Bianca imbratiseaza si se pupa doar cu fetitele (ca sa nu-l supere pe ginerelul Darius
)
ttenzika spune:
'salut gagici
,acum am venit de la plimbare,intru repede sa vad ce a-ti mai facut![]()
Lisa,La multi ani sotului

DanaMi,ma bucur sa aud vesti bune de la voi
,odihna placuta

DanaMi
,felicitari pentru''bravo'',si Alecsandra zicea na-na in loc de mama,deabia acum o da cu mama![]()
Ramona.P
,la mai multi dintisori

Acum fugim la papa
miruta spune:
Buna ,buburuze dragi.Iertati-mi absenta,da-i motivata.
YIOANNA...tare ma bucur ca printesa a revenit la sentimente mai bune cu papa.Si ce bn ca doarme noaptea.Nu cred ca vrei sa stii cum facea Antonia ieri cand am incercat sa-i dau lapte praf(milumil i-am luat acum,mai demult incercasem nan).La biberon a inceput sa planga(desi ceaiul il bea bn din bibi),cu canita cu cioc(cu care bea apa) la fel.I-am pus in cescuta de-a noastra ca-i disperata cand ma vede pe mn ca beau ceva ...casca gura mare cand vedea ceasca si in momentul cand ii ajungea laptele pe buze se stramba ca ea nimeni.Nu stiu ce sa ii mai fac,i l-am amestecat si cu ceai ,nimic.Azi ii fac orez cu lapte praf ,sa vedem daca vrea(ii pun si o lingurita de zahar brun de la sana vita ca de ala a zis dr ca are voie.
REBY...si eu le admir sincer ,eu abia ma descurc cu unul.Eu zic ca solutia ar fi sa-ti cumperi si tu un calculator.

CRIS...multam de cafea.Eu pana acum o saptamana nu beam de fel dar vad ca mi-e bn cu o cafeluta mica dimineata la tensiunea mea de 9.Eu zic sa o pui pe Miru sa bage draperia la spalat ca si asa e indragostita de masina de spalat.
PICKY...ma bucur ca a ajuns fratele cu bn.Nu lasa fata sa planga rau,lasa ca se face ea mare si o sa o rogi sa vina sa mai stea la tn in brate si ea o sa fuga la joaca.Eu m-am obisnuit asa ,fac treaba prin casa c-o mana ,cu ea in brate cand nu vrea sa stea pe covor la joaca ca mai nou n-o mai pot lasa in pat la noi ca se catara peste perne,plapuma etc. si la ea in patut se enerveaza ca n-are loc de rostogoliri si de mers ca rama.Sa nu te superi pe mn,tu faci cum crezi.
DANI....azi noapte cum ai dormit?
Te-a zgaltait ceva?![]()
![]()
DANA_MI...ma bucur ca ati ajuns cu bn acasa.
fata sa treaca de tot boala si pe mami sa se odihneasca bn si va trimitem o mie de
PICKY...nici Antonia nu vrea de fel suzeta noaptea ,,cauta sanul chiar daca nu suge...doar sta asa cu el in gurita.Tare greu va fi s-o intarc.Ce de progrese ,Bravo pletoasa scumpa.Ce frumos trebuie sa fie sa te strige constient ,abia astept si eu.
Antonia a inceput sa fie si ea o mica maimutica ,exerseaza cu taica-su diverse chiote si sunete,pe mn m-a auzit o data stranuntand si acum de cate ori ii zis hapciu face si ea ...abruuuuuuu.
RAMONA....felicitari.Chiar ca-i de vis,fara maraieli ,dureri .
CRIS ...asa am sa fac si eu ...Antonia va face un an pe 13 iunie care cade duminica si o vom aniversa cu bunicii ,nasii ,matusile si unchii si vreo 2 familii de prieteni in curte la ai mei(sper sa fie vreme frumoasa)si in aceeasi zi nasa ii va rupe si turta.Eu stiu asa ...ca ii rupe turta(cam ca la mireasa la nunta),ii taie si un pic din par(pe care il leaga cu un snur rosu) ii ia hainute si ceva pe care sa aseze copilul cand ii rupe turta(gen bicicleta ,calut etc).
DANI...o sa solicit si eu parerea sotului atunci daca nu-i cu suparare.
ANA ,LISA...asteptam idei si poze ca sa ne inspiram si noi.
Pitica mea cred ca a racit un pic(imi vine sa-mi dau palme).A tot insistat sotul ieri sa mergem la sora-sa ,am mers(piticul ei cam stranuta si ii curgea un pic nasul,la ei in casa f cald ,am dezbracat-o in manaca scurta ,ei au mai deschis un pic geamul de sus( pe motiv ca e f cald dar nu vine deloc curent
),Azi-noapte s-a trezit de n-spe ori(nu ca de atfel nu s-ar trezi) dar nu prea putea sa respire ,avea nasul infundat si stranuta la greu.N-are febra ,am sunat dr dimineata,ii dau asscilococcinum(o jumatate de tubulet pe zi),nurofen 5 ml ,de 2 ori pe zi,apa de mare si curatat nasul bn cu aspiratorul plus un puf de pivalone.
Acum doarme dusa,am aspirat-o si poate sa respire.Cand se trezeste vreau sa o scot la aer ca-i cald afara.
Va pupam pe toate.
Antonia,minunea mea
miruta spune:
Nu stiu ce-i cu contul comun..nici acum n-au aparut mesajele.Cred ca am sa scriu moderatorilor.
Antonia,minunea mea
emanouela spune:
buna fetiliii
Sarumanaaa....am avut sporrrr...sa nu ma deochi...da nu pt mine ci pt Darius....i-am luat o multime de jucarii si scaunel pt masa si hainute
....eu m-am ales doar cu un parfum![]()
Picky...zi-mi si mie te rog ce i-ai luat tu pt gingii Alessiei??? noi miercuri avem programare la medic dar n-as sta pana miercuri ca il mananca rau gingiile si e si tare nervos. daca se da fara reteta m-as duce maine sa iau.
na ca ti s-a ascultat rugamintea.....a nins ieriiiiii....superrrrr....cca 15 cm are zapada in Bruxelles si cica de maine iar ince insori![]()
va pup, revin maine
bamsy spune:
Salut gacici cu bebici! V-a fost dor de mine?![]()
Azi vad ca nu sunt sarbatoriti, dar cu intarziere:
alic, multa sanatate si fericire!
Luca-Vlad buburuza de Anna_Mama,Rebeka Alessia buburuza de Reby_iry,Denis Andrei buburuza de Dani3lla, multi multi 

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
cris_82 spune:
danami..ma bucur nespus ca ati venit acasa
multa sanatate bubulinei si cand ai timp si esti mai odihnita te asteptam cu mare drag
yioanna....ma bucur ca a dat rezultate cu somnicul ziua
seara pe la 17:00 papam mancarica si dupa baita de la 20:00 un bibe mare cu laptic si noaptea nimica![]()
picky......e si fara cofeina,am pentru toate gusturile
,multa sanatate sotului sa se faca bine repede si sa scoate fetele la plimbare!!!Referitor la somnicul din timpul zilei...a mea gaza are un "semnal" cand ii e somn..se freaca la ochisori si atuncea stiu ca in cel mult 30 min e praf
ii pregates un bibe cu laptic si o mufez la el cu ea in brate.Dupa ce il papa o plimb ca sai priasca haleala si deja incepe sa o toropeasca somnul si atuncea o pun in pat si eu ma intind langa ea si o iau in brate ca sa ma simta aproape.Si stam asa imbratisate pana ce adoarme teroriciul.Dar nu fug imediat de langa ea ,ci o stau ca dupa cateva minute ma verifica sa vada daca dorm si eu![]()

(smecherie mica e este
)si dupa controlul efectuat de maimutica mai stau 2-3 minute si fug apoi la treburile mele si ea bubuie somn in continuare si cate 1,5-2 ore
.Mancaia-s eu moaca ei micuta
deja stie o gramada de trucuri![]()

ramona......iupiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!felicitari!!!!!!!!

pupam dintoasa mica ca urmatorii dintuci sa nu mai fie asa balosi si total nedurerosi
miruta.....ufff,ce va chinuiti si voi cu mancare
.uite ca nu m-am gandit sa o las si pe ea sa ma ajute la spalat pana acuma
iti dai seama ce distractie o sa fie pe capul ei
..eeeee,acum nu o invata sa fie materialista ca pe urma ma baga pe mine la cheltuieli si ne incuie in casa ta-su
cam multe cadouri....dar multam mult de info
,iar picicei multa sanatate si multiiiiii pupici sa nu fie racita
emanouela.....sa stapaneasca sanatos noile achizitii si sa le foloseasca cu placere
..cum se numeste parfumul
?
bamsy......ce mai faceti?Maia ce face?
Noi fusera la real si am spart banii![]()

![]()

![]()
..nu stiu daca sa rad ori sa plang..dar fi-mea era foarte incantata de tot ce puneam in cos si a fi vrut sa le faca un control sa vada ea de aproape ce cumparam
.Apoi am fost la fini sa-l vedem pe putosul mic 
nici nu stie sa planga
In schim,cand a vrut fina sa-l schimbe,a facut o gramada de pipi
o adevarata fantana arteziana
,iar fi-mea era foarte incantata ca vede o jucarie care misca
si mi-ar fi trebuit o lesa ca tot fugea la al mic sa-l jumuleasca..ba o data a apucat si i-a smuls manusade pe manuta(are unghiile mari se se zgarie blegutul)
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
bamsy spune:
cris merci de intrebare, azi a papat pt. prima data kiwi-pulpa, tare mult i-a placut si daca am vazut ca-i place, i l-am facut cu piscot si banana, a papat tot
, alaltaieri a poftit la o felie de paine cu unt si miere de albina, a papat si ea binenteles, tare incantata a mai fost, maine vreau sa-i fac spanac, in rest toata ziua daca ar putea sa se plimbe prin casa ar fi perfect, o tin de manute, asa fericita e, mai ales cand ajunge la oglinda.
incerc sa ajung la zi cu cititul, am vazut ca participati la un concurs, sper sa reusesc azi sa citesc tot, mai spre seara, acum vrem sa iesim un pic la plimbare.

mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
anna-mama spune:
Buna dragele mele,
Am aparut si noi. Eu sunt franta de oboseala, azi-noapte m-am culcat la 3.30 si piticul mi-a dat trezirea la 8.30. Asa ca, sper ca mai a ramas ceva cafea si pt mine
Ne-am distrat bine la petreceri, iar Vladut a fost tare cuminte si alintat de toata lumea.
Multumim pt urarile pt ziua lui, o sa oun in seara asta sau maine si pozici. Dam tort la toata lumea 
Ideile voastre m-au ajutat mult, multumesc tuturor. Sa va zic cum am sa fac. Noi nu avem prieteni cu copii din pacate, Vladut este primul copil din gasca si este rasfataul tuturor. Oricum, am decis ca tematica petrecerii sa fie Winnie the Pooh, deoarece fi-mi deja e fan desenele, are si o carticica cu ei...in fine, sunt singurele personaje pe care le cunoaste. Asa ca o sa avem baloane, coifuri, servetele....toate cu winnie si prietenii
In plus, vreau sa faca rost sotul de jocul cu winnie de pooh pt Wii, sa ne si distram putin. Lui Vladut i-am luat un body cu Winnie
Acum ma gandesc deja la detalii.
Legat de cadou, ma gandeam sa ii iau tricicleta din aceea care se impinge la inceput de parinte, ca sa schimbam caruciorul si o jucarioara...
Cu papica, o sa fac platouri reci si calde, de toate. Multumesc Lisa de ajutor 
Gata, mai citesc din urma si revin 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)