**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 21
cris_82 spune:
anna...............mi-a trecut mie cap ideea ca nu de la noi ai cumparat jucaria,ca eu nu am vazut asa ceva pe piata.Multam de reteta
chiar suna delicios

carinablanca.........azi te asteptam la raport![]()

reby.........chiar nu e rea ideea
dar eu la noi nu am mai vazut gulie de....o gramada de timp si zuchinni chiar nu stiu ce e(dar o sa caut pe net info.
)
lisa.......valeuuuu,da ce diferenta de pret
enorma!!!!!!!!Ce tititza isteata ai
deja sunteti domnisoare![]()

yioanna.........
,pai inseamna ca nu e mofturici la mancare
,de fapt body-urile sunt pentru finutz
la pitica trebuie sa-i cam comanda de la strumfi ceva toale,ca pe zi ce trece parce se inalta si mai tare
,si aseara am reusit sa o masor si avem 72 cm
dar azi sper sa reusesc sa vad si ce sunci a mai pus pe ea
;chiar nu stiu ce sa zic de durerile astea,dar trimitem pupici sa treaca

reby............
chiar ca e o mica smecheroasa
,dar nu e singura ca si brotacul meu la fel face
.Ma bucur ca papa fructele ca atare,pai aveti tititza mare
.P.S. baga aicea tare si scrie ca eu nu m-am saturat![]()

serialbastre..........multam de cafeluta
si a mea tot cate 12-14 ore din 24 le doarme,dar cred ca pe masura ce cresc deja or sa scada si nr. orelor de somnic.Eu branzica i-o mai amestec cu ou sau smantana mai nou si chiar ii place![]()

emanouela..........o sa vreau si de la tine macar o cescuta de cafea
poate are o perioada mai proasta de se trezeste asa,dar sunt sigura ca o sa revina la sentimente mai bune si o sa te poti odihnii si tu
si lasa soro masajul ala,ca eu nu am mai vazut asa ceva de o gramada de ani si sunt invidioasa![]()

eumada...........asta numesti tu energie?!?lasa sa vezi mai incolo cand pot ei sa umble unde poftesc si sa inceapa sa vorbeasca ..ca vezi tu atucea adevarata "distractie"
apropos..a mea cred ca a cazut in sacul cu zahar
.Daca tu crezi ca e pregatita si pentru alte gusturi,cred ca poti incerca cateva lingurite
bunnn daca gateste sotul..eu pe al meu nu mai reusesc sa-l tin la bucatarie si aici recunosc ca eu am gresit

anna......bun meniu
si noi tot un singur somnic in timpul zilei avem de vreo 2 zile
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
ttenzika spune:
salut gagici
anna-mama,in legatura cu tortul,o sa vreau ceva: nuca,visine si ciocolata,sa impac pe toata lumea(sotzu-nuca,eu cio,si Alecsandra visine
),si acuma nustiu am vazut model castel de printesa,nu vreau tort cu poza ei,desi aici asa se practica![]()
dani3lla[:)))],mortal..m-ai inveselit
fug ca nu mai pot sa scriu
e calare pe mine

pop mai vb