**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna...............mi-a trecut mie cap ideea ca nu de la noi ai cumparat jucaria,ca eu nu am vazut asa ceva pe piata.Multam de retetachiar suna delicios
carinablanca.........azi te asteptam la raport
reby.........chiar nu e rea ideeadar eu la noi nu am mai vazut gulie de....o gramada de timp si zuchinni chiar nu stiu ce e(dar o sa caut pe net info.)
lisa.......valeuuuu,da ce diferenta de pret enorma!!!!!!!!Ce tititza isteata aideja sunteti domnisoare
yioanna.........,pai inseamna ca nu e mofturici la mancare,de fapt body-urile sunt pentru finutzla pitica trebuie sa-i cam comanda de la strumfi ceva toale,ca pe zi ce trece parce se inalta si mai tare ,si aseara am reusit sa o masor si avem 72 cmdar azi sper sa reusesc sa vad si ce sunci a mai pus pe ea;chiar nu stiu ce sa zic de durerile astea,dar trimitem pupici sa treaca
reby............chiar ca e o mica smecheroasa,dar nu e singura ca si brotacul meu la fel face.Ma bucur ca papa fructele ca atare,pai aveti tititza mare.P.S. baga aicea tare si scrie ca eu nu m-am saturat
serialbastre..........multam de cafelutasi a mea tot cate 12-14 ore din 24 le doarme,dar cred ca pe masura ce cresc deja or sa scada si nr. orelor de somnic.Eu branzica i-o mai amestec cu ou sau smantana mai nou si chiar ii place
emanouela..........o sa vreau si de la tine macar o cescuta de cafeapoate are o perioada mai proasta de se trezeste asa,dar sunt sigura ca o sa revina la sentimente mai bune si o sa te poti odihnii si tusi lasa soro masajul ala,ca eu nu am mai vazut asa ceva de o gramada de ani si sunt invidioasa
eumada...........asta numesti tu energie?!?lasa sa vezi mai incolo cand pot ei sa umble unde poftesc si sa inceapa sa vorbeasca ..ca vezi tu atucea adevarata "distractie"apropos..a mea cred ca a cazut in sacul cu zahar.Daca tu crezi ca e pregatita si pentru alte gusturi,cred ca poti incerca cateva linguritebunnn daca gateste sotul..eu pe al meu nu mai reusesc sa-l tin la bucatarie si aici recunosc ca eu am gresit
anna......bun meniusi noi tot un singur somnic in timpul zilei avem de vreo 2 zile

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici
anna-mama,in legatura cu tortul,o sa vreau ceva: nuca,visine si ciocolata,sa impac pe toata lumea(sotzu-nuca,eu cio,si Alecsandra visine),si acuma nustiu am vazut model castel de printesa,nu vreau tort cu poza ei,desi aici asa se practica
dani3lla[:)))],mortal..m-ai inveselit
fug ca nu mai pot sa scriu
e calare pe mine
pop mai vb

Mergi la inceput