*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cine o poate ajuta pe mamica noastra cu un halat alb subtire? Sa-l duca la spital?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

MAMICA NOASTRA DRAGA ARE NEVOIE DE UN HALAT ALB SUBTIRE LA SPITAL...CINE POATE AJUNGE LA BAGDASAR S-O AJUTE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multa sanatate. ne gandim la voi.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

S-A REZOLVAT CU HALATUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ramo, vaccinezi si printesa?
Eu nu stiu ce hotarare sa iau. Pe de o parte mi-e frica si ma gandesc la vaccin, pe de alta parte ma gandesc ca si daca sunt eu vaccinata si daca nu, Teodora oricum nu va fi si poate lua ... Pana la urma care hotarare e mai buna? Ca sa nu mai zic ca de 3 zile imi curge nasul ca la robinet, parca si putina tuse ... numai febra lipseste din arsenal. Eu sper ca e un simplu guturai si restul numai spaima.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Tocmai ma consolasem cu ideea ca mandra mea e aliniata cu fetitele mai mici de pe aici si vine Manumanu si spune ce fac puii ei care-s mai mari doar cu o saptamana . Dar m-am linistit iar ... ai ei sunt genii si fi-mea e normala.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Multa sanatate si asteptam vesti bune de la spital! Noi am facut acatistul Sf. Nectarie Taumaturgul, orice rugaciune este de ajutor.

aleinad, nu sunt genii... nu merg inca singuri de tot, nu stau la olitza, nu aduc obiecte ca Dimitrie de Eli...si nu papa asa bine ca Nicolu de Alra... de fapt, fiecare cozonacel este unic si minunat si iubit si extraordinar.... si o sa radem peste cativa ani cand vom citi aceste postari.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

m-am mai linistit...mai sunt si alti cozonacei grasi, ca doar sunt cozonacei, nu?
mamica scumpa, o sa fie bine!!!

legat de vaccin...as vrea sa-l faca sotu' care intra in contact cu o multime de oameni lucrand in vanzari, eu...nu stiuu...iar davdi este prea mic pt vaccinul asta...stiu ca nu este recomandat inca copiilor mici...

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Daniela, Sarei nu-i facem vaccinul...nici dr. nu ne-a spus...dar oricum nu i-l faceam...doar noi si parintii mei, cei care intram in contact cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si noi vrem sa facem vaccinul, dar mai asteptam ca am fost un pic raciti si trebuie sa ne treaca de tot, asa a zis dr. Copiilor nu il facem.
RAMO, ai avut vreo reactie secundara la vaccin?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput