*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, ce bine papa Eva! Eu nu sunt complet multumita de mesel eAriannei, dar nu am cum sa o dezvat, ca e capoasa Si cum as putea eu sa o fortez s amanace, cd eu am aceeasi nevoi: putin si des. Ma gandesc ca ma mosteneste. eu nu pot manca mult la o masa, dar mi-e f des foame. Prefer sa-i dau laptic/lactate decat biscuiti, pufuleti, covrigei. i-as da fructe, dar nu vrea.
Pe eticheta de la Almete scrie ca are condimente, dar nu scrie nimic de E-uri. ii mai dau si branzica bio, dar tot Almete ii place mai mult. Nu-i dau multa, cam 10g/zi. Cat sa o pacalesc, in rest ii dau smantana, iaurt, branzica bio. Sunt zile in care nu reusesc sa o pacalesc si papa mai mult, dar asta e, mai bine ceva in stomac decat nimic.
Legat de mancare...la micul dejun nu prea stiu ce sa-ti spun, dar la pranz poti face diverse supe-creme. De rosii, de dovlecel, de ciuperci. Gasesti o groaza de retete pe net.
Revin mai tarizu, ca plecam la Constanta si trebuie sa fac bagajul.
A...noi avem infectie urinara si trebue sa-i dau 10zile antibiotic

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bat oul , incorporez brinza , cascavalul sau iaurtul si amestecul il pun in tigaia de teflon. Fara ulei. Tigaia o pun in prealabil la incalzit cat prepar omleta. Folosesc capacul. In 1-2 minute e gata.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mirtha...wow...ce bunatati papa Eva...o sa-i fac si eu Sarei...immm.Cum faci omleta?Eu ma gandeam sa-i fac ou ochi facut in apa cu spanac maine.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Multa sanatate ! Se manifesta cumva Arianna ???? E mai irascibila , are febra etc. ??? Face fata ??

Drum bun pina la Constatanta !

Nu mai iau retete de pe net decat daca sunt verificate. Nu mai am rabdare sa procesez info de pe net la nimereala si cu timpul pt. lecturare x site-uri stau cam slabut....

Parca imi intra mai repede la tartacuta cand spuse de fete fara liniuta , mod de preparare , cantitati....Deja ma enervez cand trebuie sa parcurg acele detalii.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, ce bine papa Eva! Eu nu sunt complet multumita de mesel eAriannei, dar nu am cum sa o dezvat, ca e capoasa Si cum as putea eu sa o fortez s amanace, cd eu am aceeasi nevoi: putin si des. Ma gandesc ca ma mosteneste. eu nu pot manca mult la o masa, dar mi-e f des foame. Prefer sa-i dau laptic/lactate decat biscuiti, pufuleti, covrigei. i-as da fructe, dar nu vrea.
Pe eticheta de la Almete scrie ca are condimente, dar nu scrie nimic de E-uri. ii mai dau si branzica bio, dar tot Almete ii place mai mult. Nu-i dau multa, cam 10g/zi. Cat sa o pacalesc, in rest ii dau smantana, iaurt, branzica bio. Sunt zile in care nu reusesc sa o pacalesc si papa mai mult, dar asta e, mai bine ceva in stomac decat nimic.
Legat de mancare...la micul dejun nu prea stiu ce sa-ti spun, dar la pranz poti face diverse supe-creme. De rosii, de dovlecel, de ciuperci. Gasesti o groaza de retete pe net.
Revin mai tarizu, ca plecam la Constanta si trebuie sa fac bagajul.
A...noi avem infectie urinara si trebue sa-i dau 10zile antibiotic

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Ramo tie ti se par bunatati iar eu sunt supra-supra-suprasaturata de ele !

M-am saturat sa ma invart in acealasi tipuri de mincarici si mincarele. As vrea altceva , orice altceva decat cele mentionate de mine.

Bine sper sa nu par exagerata in pretentii dar as vrea sa fie din categoria celor care se prepara cat de cat repede. Adica sa nu stai sa le descanti cu orele !!!

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha, abia astept sa-i fac Sarei ce papa Eva...la noi meniul e mai de bb...de cateva zile nu-i mai blenduiesc papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris suna bine ce povesti tu! Ma bucur ca a crescut frumos!
Mirtha mi-ai mai dat idei de variat meniul. E bine cand scrie fiecare la o perioada ce mai papa cei mici. Ne mai vin si noua idei!

Eu tot astept sa-i mai dea ceva. Au trecut 3 luni jumate de cand il chinuie gingiile si tot nimic. De la o vreme e vesnic cu manuta in gura, roade la degetelele lui de numai... De mancat, mananca bine, nu exagerat, mai sare in unele zile si cate o masa, daca nu e in apele lui..si nu insist. Are preferinte la fructe, nu mereu le accepta, in schimb ciorba foarte rar o refuza.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Amalia ma bucur ca ti-am mai furnizat ceva idei pentru a varia meniul.
Acum astept si eu...Sti cum se scria prin ziare : "Accept schimb sau variante."

[quote]citat din mesajul lui Amalia

Mirtha mi-ai mai dat idei de variat meniul. E bine cand scrie fiecare la o perioada ce mai papa cei mici. Ne mai vin si noua idei!

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david are 8 dinti...se pare ca vine si prima masea...noi avem probleme cu somnu...pana acum o saptamana ne chinuiam noaptea din cauza dintilor...se trtezea plangand, intindea mainile sa-l iau in brate, adormea imediat si apoi ma chinuiam o ora poate si mai mult sa-l pun in patut...nu puteam nici jos sa stau...de duminica il pun in patut, sting lumina, TV si ii aprind lampita de vegehe cu proiectie pe tvan si cu muzica si adoarme...azi noaptea am avut insa 4 treziri cu plansete..cred ca l-a suparat burtica...ceva gaze...a a dormit repede la loc, insa m-au epuizat...
ieri a dormit doar o ora la pranz si toata ziua a fost sacait
azi a dormit afara cam o ora.o sa-l ia somnul mai pe la 4-5..si cred ca il bag la somn o ora ca sa dorm si eu ca la noapte nu stiu ce ma asteapta...

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara are doar 4 dinti...dar am observat ca mesteca bine cu gingiile
La 18 mergem la dr. sa citim analizele si sa facem Priorixul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Multumesc pt cuvintele frumoase spuse despre nebunoii mei. Bravegirl, nu tre' sa-i furi, ca ti-i dau eu un week-end sa-ti faci o idee cum e cu 3 (din care 2 alaptati).

Mirtha, te rog sa-i transmiti sotului ca nu-mi dau seama cu precizie daca-i carcotasa Ioana, insa, cu siguranta, este excesiv de orgolioasa, scorpion pur. Mie imi pare f variat meniul Evei. In plus fata de ce mai srii tu, eu ii faceam baiatului ochi romanesc (oul spart in apa fierbinte) amestecat cu branza sau casacval si era f apreciat. Ca si mamaliguta cu branza si smantana. Seara ii mai dadeam sufleu de cartofi sau dovlecel (dovlecel fiert amestecat cu ou, branza, dat la cuptor, apoi, cand e gata, amestecat cu o lingura de smantana). Ai intarcat-o pe Eva, ca n-am vazut nimic despre tz. Cred ca am ratat eu informatia.

Aleinad, si la dr Camen e un laborator f bun. Spune-mi daca vrei detalii.

Eu nu ma bag sa povestesc meniul Ioanei. Pot vorbi insa despre prog, de care tin cu dintii, ca e si al lui Darius si al intregii familii, in principiu. Ea se trezeste la 9 dimineata, papa cate ceva, apoi la 13 e pranzul obligatoriu cu ciorbita, la 16 gustare si cina pe la 19.30.
Acum mi-ati dat de gandit cu somnul. Ioana doarme 11-12 ore noaptea in intervalul 21-9 (cu realimentari periodice) si cam 2 ore la pranz. Vad ca alti cozonacei dorm mai putin, in sensul ca se trezesc mai devreme si au tot o repriza de somn. Eu o las asa pana reincepe Darius gradi, atunci va trebui sa se trezeasca si ea mai devreme.

In privinta dintilor, are 3,5 masele. Zic 3.5 pt ca una a iesit doar jumatate. Se vede timid si un colt de canin, dar cine stie cand va aparea cu adevarat, mai avem de tras. Dupa canini sper sa vina o pauza...stiu ca lui Darius, dupa canini, nu i-a mai aparut alta maseluta timp de un an.

Ma duc sa le dau gustarea.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput