*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha , ce cuminte sta Ioana la pozat iar Darius are asa o figura luminoasa , te bine dispune..asta in afara faptului ca-s 2 frumuseti rare
Ramo , relaxeaza-te ! de ce sa fie fierul mic daca e in limitele normale?? Iar la tine Ca e in afara intervalului ? sau ti se pare tie ca e mic ? Oricum mergi maine la medicul de familie si te lamureste .Eu una(sau alt membru al familiei) sa am asa analize as fi super happy

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Criss, ce bine ca eco a fost bine! Ma bucur ca te-ai linistit! Stiam eu ca mai trebuia sa scriu cuiva azi dimineata! Mama lui de neuron.
Ramo, toate par in limitele normale. De ce zici ca e fierul mic? Sideremia e 41 si limita inf e 25. Iar hemograma e si aia 11.9, super bine. Calciul e si el bine. Gata cu stresul. Lasa fata in pace.
Bertha, si Teodora a scapat in ciocolata lui Bogdan si nu o data, ba il banuiesc ca-i da constant si el e mare ar trebui sa fie mai responsabil. Problema la voi e ca Ioana a reactionat mai puternic la stimul. De aceea trebuie mai multa atentie. Offf... micuta mofturoasa. Si, felicitari pentru depasirea barierei de 9 kg.
Mirtha, multumesc. Se pare ca toata lumea indica spre acel laborator. M-ai speriat cu aglomeratia, eu nu ma impac deloc cu statul la cozi. De ce ai zis ca erau probele contaminate, nu i-ai recoltat acolo? Nu era problema lor sa fie luate bine? Imediat ce scapam de muciosi (sper cat mai repede) dau un strigat.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Avem poze noi.

Ce copii ... ce poze ... Sa va traiasca frumusetile si sa va aduca mii de bucurii!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bertha salutari !
Am incercat sa ma imaginez in situatia descrisa de tine. Mi-au venit in minte doar 2 solutii :
1. In masura in care copilul mai mare ar avea o un caracter flexil si in mare cooperant as institui ca regula generala in casa ca prajiturile si alimentele care se maninca in mod uzual in afara meselor principale(cand banuiesc ca lucrurile pot fi tinute mai bine sub control)sa fie doar de tipul celor permise si copilului cu alergie.
2.In masura in care cel mare e mai putin flexibil ii explic ca o perioada mica , in casa , pot fi mincate (in afara meselor principale) doar alimente permise si Ioanei. In aceasta perioada "mica" as incerca sa-l determin ca si aceste alimente permise Ioanei sa le manince doar in bucatarie .Adica regula pe care vrei sa o stabilesti tu. Si cand m-as convinge ca a receptat regula si o respecta as ridica "embargoul." Sau altfel spus : "Mami pina te obisnuiesti sa maninci prajiturile doar in bucatarie vom minca toti doar prajituri de care are voie si Ioana."

Problema este ca nu stiu daca printre alimentele permise Ioanei se gasesc suficiente care sa poata fi utlizate pentru prepararea unei prajituri sau a altor gustarele bune de rontait.
Am vazut in perioada postului Craciunului o emisiune pe Acasa Tv. in care prezentatoarea prepara prajiturele de post. Poate ca retele sunt afisate pe site-ul lor si te poti insipra de acolo.

Sau poate pur si simplu David va fi receptiv la regula pe care vrei sa o stabilesti si va fi totul ok fara alte artificii. Multa bafta !

Criss sunt restanta cu o multiiimmmmeeee de poze. Dar merg incet. Inca ma simt bezmetica.

Ma bucur ca a fost totul ok la eco. Acum poti rasufla usurata. Daca era ceva , orice tesut in plus fata de cel mamar se putea vedea la eco si atunci te-ar fi indrumat eventual spre mamografie sau macar spre un test marker. Am facut mamo - procedura difera destul mult fata de eco.Acum nu am defel curaj nici macar spre testul marker. La mine sunt 3 noduli sanul drept din care unul sub mamelon dublu septat.

Cat priveste poznasul meu.....ce sa spun ....Mi se pare ca din ce in ce mai mult se disting trasaturile sotului pe fata Evei. Si nu ma lamuresc deloc in privinta culorii ochilor ei.
Nu m-am vopsit. Ci doar au disparut suvitele. Parul meu natural este negru. Si din cand in cand il suvitez.
Iar cu slabitul momentan , dupa tratamentul cu vitamine , am inregistrat un veritabil regres .Port marimea 42 si ...eram la 40. Majoritatea medicilor spun ca vitaminele nu ingrasa. Poate ca vitaminele nu ingrasa dar...in mod sigur te pocneste o pofta de mincare la scurt timp dupa ce le-ai luat. Sau cel putin asa s-a intimplat in cazul meu. Pina si teava robinetului ma trezeam ca seamana cu ceva bun de rontait.

Daniela uite un link : http://www.synevo.ro/laboratoare/craiova/

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris,multa sanatate mamei tale!Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune!
Cris,ma bucur ca a iesit totul bine!Sanatate multa!
Otilia,ma bucur ca ai vazut Samburelul,sa ai o sarcina usoara!
Mirtha,Eva e copia ta fidela.Are o alura de domnisoara in toata regula.Si cate lucruri stie sa faca...
Fluturasha, insanatosire grabnica!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicute dragi!
Multumesc pentru gandurile bune! Noi suntem pe ultima suta cu mutatul. In weekend ne mutam de tot. Am reusit sa revin cat de cat ma normal zilele astea si cu programul de iesit pe afara al copiilor, ca-i cam tinusem in casa datorita bagajelor..
Otilia ma bucur din suflet ca e bine samburelul! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara, fara nici o problema! Esti o mamica a-ntaia!
Criss felicitari pentru rezultatele bune! Si eu ar trebui sa ajung la un control.. Ah...si-ti zisesem de poze...am si uitat, ca am vazut la multa lume si n-am apucat sa le comentez..ai o dulceata de fetita! Fromoasa foc si zambareata!
Bertha m-am uitat acum la pozele cu frumosii tai! Ai niste minuni de copilasi, frumosi si veseli. Sa-ti traiasca si sa te bucuri mereu de ei!
Mirtha m-ai dat pe spate cu pozele, ce mare s-a facut scumpa ta Eva! Nu mai zic de cate face...ca e foarte evoluata! Sa fie sanatoasa!
Fluturasha imi pare rau pentru problema aparuta! Ma bucur mult ca esti bine si n-a fost nevoie de altceva! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!
Aleinad.g am vazut pozele de la Craciun cu micuta Teodora. E o dulceata de fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

acum am vb cu mama...era un pic mai vioaie...o sa mai stea in spital...dr vrea s-o tina pana o pune pe picioare...inca are dureri mari de cap si stari de greata...mancase si ea un pic...la ea la servici sunt toti f agitati...le este frica sa nu ii dea in judecata...a fost si procuratura acolo...

oti...felcitari pentru samburel...
cris..bine ca nu sunt probleme...
ramo....felicitari pt analize...
vera...pai sa nu zici tu nimic acumo saptamana cand ne-am intalnit?

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris ma bucur ca e mai bine mamicuta ta! Multa sanatate si refacere cat mai rapida!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci pt gandurile bune...

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Bebecris ma bucur ca e mai bine mamicuta ta! Multa sanatate si refacere cat mai rapida!

poze aniversare 1 an

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara, eu propun ca madame Mirtha sa fie banata...pai se poate sa lipseasca cateva luni si apoi sa vina sa ne spuna cate face Eva ca eu sa ma ingrijorez ca a mea nu e geniu e frumos? BRAVOOO Eva!
De asemeni propun lu' madame Bertha sa nu mai puna poze cu frumusetile rare, ca zau ca imi vine sa ii fur. Amandoi sunt superbi ..iar Darius m-a dat gata cum sta la pozat. Stie smecherul ca e frumos
Ramo, stai linistita ca toate analizele sunt super
Criss, ma bucur ca totul a iesit ok la eco.
Bebecris, sanatate mamei!
Amalia, spor la mutat!

Arianna ma baga la nebuni cu mancarea. Nu mai vrea decat...lapte si lactate. NU mananca fructe si mai nou nici supa care o manca bine nu o mai vrea. De fapt vrea doar zeama, chioara, cu paiul In schimb vrea perlute de branza, iaurt, Almete, lapte si lapte cu biscuiti Nestle. Azi a papat si jumatate de ciocanel de pui.
Intarcatul merge mai bine decat ma asteptam. azi dimineata cd a vazut laptele, mi-a spus mama ca a tresarit de fericire si a navalit pe canuta. Nu bea f mult, maxim 150ml, dar sunt multumita. De supt, suge f putin dimineata si in seara asta, i-am dat ma intai 150ml lapte cu 2 masuri cereale, pe la 19 si la 20 cd i-am dat san, nu a vrut decat un san, de la celalat doar 'a gustat'
a...mananca putin la masa, dar cere din 2 in 2 ore, asa cum cerea san. Azi a venit cu farfuria dupa mine si imi arata sa-i pun ceva de mancare si zicea yam-yam. nu pot sa o las pana la ora mesei, pt ca la fel de putin mananca, asa ca ii dau la cerere. Doar pranzul e la ora cat de cat fixa, in rest e haos

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput