*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Printeso, hai ca scapasi de moderare!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Corina tu crezi ca stiu astia mici ce-i aia "colectia de anul acesta". Daca le iei la purtat inevitabil dau mancare pe ele sau si la o plimbare in parc e de ajuns sa ia o tranta pe niste nisip cu noroi. Important este sa nu iasa culorile, sa nu se destrame sau sa nu se desfaca capsele dupa prima folosire si sa fie de bumbac. In rest, sanatosi sa fim. Eu iau frecvent haine mai mari daca-s reduse si-mi plac pentru ca intotdeauna e bine sa le ai in casa in caz de nevoie. Mai "nasol" ca la oferte greu se gasesc seturi pantalon/fustita/bluzita/jacketa asortate si aceeasi marime.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Pai tocmai de aia i-am luat acum pt la anul ...ea nu stie de colectii, dar stiu vecinele
La Z te poti duce cu cateva zile inainte de reduceri, alegi ce vrei si iti pun deoparte. In zilele de reduceri te duci frumos si ceri punga cu numele tau. Daca nu te prezinti sa ridici ce ai pus deoparte, le scot la vanzare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:

Corina, care "unii" copii sunt dependeti de mama ca eu as zice majoritatea. Uite a mea cat timp a stat cu taicusu acasa si tot disperata dupa mine este. Stai asa ca se ajunge repede si la varsta cand nu mai stau la pupat si incep sa-ti spuna "lasa-ma in pace sunt ocupat"

Asa credeam si eu, ca majoritatea sunt dependenti...dar in ultimul timp am vazut destui copii care mi-au demonstrat contrariul. Prin 'dependenti' vreau sa zic ca stau agatati de mami, vor numai cu ea, plang cd dispari din raza lor vizuala, etc...

Printeso, ai scapat de moderare Bine ai revenit!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu cred ca dependenta-independenta se si construieste si depinde atat de copil cat si de mama, de firea ei. copiii nostri sunt o oglinda a actiunilor noastre constiente si inconstiente, toate astea construite pe un fundal cu care vin ei din gene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai, fi'miu nu e dependent de mine. nici de ta'su. e foarte independent. daca plecam, imi face pa-pa, daca venim acasa, ne trage un zambet de ne topim, da nu vine in intampinarea noastra.
nu stiu daca e si pentru ca noi l-am luat cu noi peste tot, a vazut multi oameni la "viata lui" sau pentru ca asa e el. constient, stiu ca , l-am incurat in tot ce face, incercam sa nu ii interzicem multe.

amalia, ma bucur ca v-ati hotarat sa plecati de "acasa". eu as spune ca era si timpu'! da' nah, fiecare le stia pe ale lui.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:

Haha, Crismarg, sa emigrati ziceti. Pai uite al lui Andy nu-i mancacios .

Na, ca vin sa te contrazic. Nu am vrut sa zic nimic ca sa nu-l deochi , dar baga piticul de vreo cateva saptamani de numa'. Are 3 mese de aprox. 300g fiecare, plus o gustare si azi la gustarea de dupa-masa a mancat 200g de fructe. Peste 1 kg de mancare pe zi. Plus tz de vreo 6-7 ori in 24h, plus supica la pranz. Nu stiu cat il tine. Sper sa nu-i treaca si sa se vada si la cantar.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Printesaaaaaa!!! Bine ai reveniiit speedy!!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza! Sa fie o saptamana plina cu vesti bune!
Lorellay, e greu cand sunt probleme, dar mai greu e cand nu e cooperare. Incearca sa discuti cat mai mult cu el, numai asa vesti reusi sa rezolvati problemele.
Anca, . Te inteleg foarte bine, singura solutie pe care am aplicat-o e sa incerci sa eviti discutiile. Stai linistita nu esti tu de vina, depinde foarte mult de copil (si uneori si de cine se apropie de copil). Bogdan statea in casa cu 5 adulti (noi - mereu plecati la serviciu, parintii mei si o matusa), curtea casei (nationalizata) era deschisa si vecinii gramada pe el. Cu toate acestea daca se apropia cineva de el urla de nu te intelegeai. Imi aduc aminte, pe la vreo 2 ani a trebuit sa mergem toti la o inmormantare si l-am lasat la o vecina. N-a fost chip sa se inteleaga cu el. Nu mai zic cum facea la soacra-mea si reprosurile pe care le primeam pentru asta.
Amalia, sa fie cu noroc schimbarea. Daca si tu, culmea rabdarii, ai ajuns la concluzia asta, inseamna ca asa e cel mai bine pentru voi.
Corina, ziceti-mi si mie ce magazin e ala Z, ca eu-s baba din provincie.
Andy, felicitari pentru mesele copioase. Ne dai si noua reteta?
Printesa, felicitari pentru reusita!
Otilia, si acolo-s probleme pe sosele? Nu ne-ai zis, ai vazut samburelul?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Sa zic si eu despre dependenta: unul da si unul ba, ca la noi cam asa e in general. Anastasia e mai dependenta de mine, uneori plange minute in sir doar daca ies din camera sau daca stau langa ea si nu o bag in seama. Dar nu are nici o problema cand plec(am) de acasa si sta doar cu bona, bunicile etc. Raducu nu e dependent de nici unul dintre noi.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Al meu pana nu demult ma tinea de pantaloni si venea dupa mine prin casa ,mataindu-se.. o perioada a plans si dupa mine si dupa tati.. in vacanta a si uitat ca exist, nici nu ma baga in seama, avea prea multa lume in jur.. uneori il mai las la o vecina care are copii, cand ploua si duc gunoiul sau ma duc aproape de bloc..nici nu ma baga in seama cand vede copii..sunt gemeni de-o varsta cu el si fetita de 3 ani..
si sa ma laud si eu..fara sa fi facut nimic , doarme toata noaptea, chiar de continua sa se trezeasca foarte devreme,la 6, eu sunt odihnita, bine dispusa, fara dureri de sale.

are zile in care mananca bine, altele in care pur si simplu nu vrea , se stramba si-l scutura frigurile cand ii arat mancarea...
Bavo Andrei, sper s-o tineti tot asa !

mami de Thomas

Mergi la inceput