Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
monis5 spune:
fetelor, eu iar sunt pe alta pagina ca voi 

: cum adica sa dati copiilor medicamente preventiv?!!? Parerea mea este ca doctorii care recomanda asa ceva sunt frati cu aia ce recomanda lapte praf in loc de lapte de mama tinut la temp camerei si cu sucuri de la 2 luni....
Inteleg daca apare febra ca urmare a vaccinului sa dai atunci eventual ceva antipiretic, dar sa dai dinainte ca 'daca si cu poate', mi se pare aiurea rau. Am citit la un moment dat cat rau ii fac organismului unui copil (si nu numai) medicamentele administrate "preventiv"... 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crlp dragi mamici, trec si eu in graba sa va salut ca fii-miu e un pic cam agitat, a stat o gramada la san si nu vrea sa doarma plus ca dau dintr-una intr-alta...de ieri facem caca aproape dupa fiecare masa ![]() ![]() ![]() ma intreb daca asimileaza ceva![]() ![]() ???va las si mai trec cand m-o lasa putza mic cea mai fericita de MATEI poze |
Salutari si de la noi. Nu te ingrijora (daca e cu putinta), ca Dominic in prima luna facea intre 10 si 12 scaune pe zi. De fiecare data cand sugea facea si KK si la fel ca si tine eram paranoia si a pus copiulul in greutate 1600 g. Ai incredere in lapticul tau!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Ramonika spune:
crlp - e normal sa fie asa. stai sa vezi ca in curand o sa te rogi sa faca un kk pe zi... eu as prefera prima varianta. 
monica - era clar ca e stafilococul, ce altceva putea sa fie? nu stiu daca am auzit de vreun caz sa iasa din maternitate fara stafilococ, ori copilul, ori mama... 

Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
dymomo77 spune:
Al meu e la program de 

cu urlete pt ca nu ii place lapticulo cel nou. Cred ca ma apuc si eu de 

.
mami fericit de
Dan Mihail
ionelamaria spune:
Salut mamici
Multumesc inca o data pentru urarile pe care mi le-ati facut pentru ziua de ieri. Sa fiti si voi fericite si sanatoase si copiii si familiile tot asa
Eu cu "preventiv" am o poveste amuzanta: O batranica , care imi e extrem de draga de altfel, auzise in vecini ca dadusera cartofii din gradina cu solutie, preventiv, pentru gandaci. Ajunsa acasa i-a spus nurorii ei ( matusa mea) ca vecinii au dat cu "preventil " cartofii si nu au niciun gandac.
Incep sa cred ca ajungem si noi ca batranica asta... tot dam cu preventil copiilor tot felul de medicamente si apoi ne vom plange ca pentru nimica toata vom baga in ei cu pumnul pastile si antibiotic pentru ca organismul lor nu va mai sti sa faca nimic. Ba ne luam de nasuc, ba ii vedem constipati, ba supozitoare sa nu faca febra... si asa mai departe. Ma tot intreb daca nu ne facem si le facem rau cu mana noastra. Voi nu credeti?
Despre biserica si taxe.... eu am noroc si la biserica unde il botez pe Mihnea nu se cere taxa. Oi vedea eu ce e de platit acolo. Oricum... ma dispera preotii care asteapta bani. Preotul, medicul, cadrele didactice, actorii, juristii, politistii , functionarii publici etc sunt bugetari. Daca dai un ban medicului in mana caruia iti pui viata e mita, dar la preot e milostenie... si nu mai spun ca din "milostenia" noastra fac biserici palat ( de parca asta ar lipsi) si de restul banilor iau mertane si vile copiilor lor. Pai pardon, aia nu e milostenie... imi suna a spaga sa se roage sa intru in rai. am dubii ca si la usa Raiului merge cu spaga.
Pe mine m-a sunat azi pediatra sa ma intrebe ce vaccin fac. Am ales infatrix hexa care la e e 280 ( sigur gaseam mai ieftin dar trebuia sa ma complic eu sa il tin la rece si decat sa imi para rau... mai bine asa
In rest noi suntem bine... papam, dormim, radem
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
vias spune:
Hello again ![]()
bun...si azi am mai colindat o parte a Brasovului dupa imbracaminte de botez....si tot cu mana goala am ajuns acasa....am inteles clar acum ca toata imbracamintea asta mai de tineret asa...este facuta in asa fel incat sa nu depasesti 65 kg maxim 

...daca ai peste...te trimit la babaciuni...credeti-ma...e probat! Parol!

Mai am de mers in 2 mall-uri si un mare magazin ...si cu asta am incheiat...nu mai am unde sa merg dupa rochita...chiar ca nu stiu in ce sa mai merg imbracata...o sa ma sucesc asa la 180gr si o sa-mi cumpar fusta si bluzita, desi nu vreau asta deloc...![]()
Taxe la bisericieu nu platesc nimic...am intrebat preotul si mi-a zis ca nu ma costa absolut nimic...desi e o biserica destul de mare... dar stiu ca daca as fi facut in centru la biserica unde ne-am cununat tot 200 de ron ne-ar fi costat
...deci se poate...
Invitatii la botez nu am facut asa ceva
invitatiile au fost facute prin telefon ![]()
... plus ca am vrut sa fac coronita sa imbrac cristelnita....dar cred ca ma las pagubasa...sa vedem...poate...dar nu-i sigur, o sa fac marturii...sa vedem..
Dienutze
Monis sa-i fie de bine lui Santiago vaccinul...si al fel ca si Laurairina
pentru lamurire...ca muream proasta si cu indoieli...si Flavius vrea numai in pozitie verticala, iar eu imi faceam 1000 de ganduri...acum rasuflu usurata ![]()

Lidia poate sunt eu mai de la tara asa...dar unde e poza???????..ca acolo in lik-ul pus de tine sunt 5 albume doar...iar tu pe nicaieri...
...deci?????
Ramonika daca fac tot ce ai spus tu acolo...fara sa trisez...in cat timp dau jos 25 de kg????

...si acum merg la baietelul meu scump...care a inceput sa scoata o gramada de sunete, dar cel mai frumos e cel pe care il scoate cand zambeste...

...si gata, oficial a inceput sa se joace cu jucariile din centrul de joaca...nu numai sa le priveasca...e un scump si jumatate...
( stiu ca a sunat ca in zicala aia cu cioara
)
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
laviniablaga spune:
FETELOR, NU VA APUCATI SA DATI NIMIK PENTRU FEBRA BEBEILOR CARE AU PRIMIT VACCIN...FEBRA ESTE O REACTIE NORMALA A COPIILOR, DAR VA TRECE...MONIS AI DREPTATE CU FAZA...CA MEDICII CARE RECOMANDA MEDICATIA PREVENTIVA IN ACESTE CAZURI NU SE CHEAMA MEDICI!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
dymomo77 spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Copii vostri(cam de vasta lui Danut-2 luni) dorm ziua? Ca al meu adoarme la tatza si doarme maxin 10 minute. Nu doarme decat noaptea de la 12 la 6 legat, apoi de la 7 la 10 si gata cu somnul. Asta desi pe parcursul zilei e obosit si mofluz. Am intrebat pediatra si ea s-a mirat si atat. Apropo si mie mi s-a recomandat sup cu paracetamol "preventiv" dar am zis pas. mai bine m-am trezit de 5 ori pe noapte si l-am pazit. Oricum la vaccin am fost cu sotul(care l-a tinut) si care ca si mine s-a umplut de nervi ca noi veniseram cu lista de intrebari si tanti se mira si scotea tot felul de sunete dar ceva concret ioc. Si cica nu poti schimba medicul de fam ales timp de 6 luni. Aveti habar de asa ceva ca eu tare vreau sa o schimb desi mi-a fost "recomandata cu caldura" de o alta tanti doctor. Parca toate au facut facultatea cu soacra'mea acu 40 de ani cand se dadea la bebelusi zahar si suc de fructe si legume de la 2 luni 

.
mami fericit de
Dan Mihail
ionelamaria spune:
Camy, pai suntem un stol de "ciori" din alea de care spui tu
In alta ordine de idei, nu intentionez sa-i dau niciun "prevenil" cu paracetamol copilului dupa vaccin. Ma pregatesc psihic sa-l pazesc toata noaptea si gata. Poate suna aiurea dar, eu am facut un bebe ca sa-i fie lui bine nu mie usor...
paracetamol dau in caz de febra nu ca sa nu faca febra. Na ca am fost rea... ![]()
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE