Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
coquelicot spune:
Stephy, uite d-aia ma gandesc deja la al doilea copil . Ce frumos trebuie sa fie!
Citat: |
Aaa, cea mai noua perla a Stefaniei ...statea ea de vorba cu bebe si imi zice ca a intrebat-o fratiorul ei daca vrea ciocolata si cica el o invata sa ne ceara cioco . _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009) |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
laviniablaga spune:
Neatza! Raportez noapte relativ linistita...cu bebe care nu a plans deloc...a mancat si a dormit!
Shtephy, am vazut foto cu pritisorii tai(printesa si printisor) si vreau sa spun ca ma topesc toata cand ii vad, mai ales instantaneele alea cu Shtephy si Iusti, tinandu-se in brate! Te felicit pentru copiii astia asa de frumosi!
Am tot vazut ca vorbeati despre cure de slabire...eu ma consider o fericita...dupa sarcina am cu 5 kg mai putin decat aveam atunci cand am ramas gravi....am avut 58kg inainte....in timpul sarcinii am ajuns la 71 iar acum am 53....probabil pentru ca strengarul meu m-a cam solicitat pana acum...vreau sa zic ca mananc aproape orice ii prieste puiului, pentru ca alaptez, dar cred ca foarte mult a contat faptul ca am renuntat la cola sau alte sucuri acidulate!
LA MULTI ANI REMUS ANDREI DE RALUCI B PENTRU CELE DOUA LUNITZE!
LA MULTI ANI SANDOR CRISTIAN DE EDELYA PENTRU CELE DOUA LUNITZE!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui shtephy Aaa, cea mai noua perla a Stefaniei ...statea ea de vorba cu bebe si imi zice ca a intrebat-o fratiorul ei daca vrea ciocolata si cica el o invata sa ne ceara cioco . |
Uah ce tare e Stefitza...
Ce frumoase sunt pozele....cum il iubeste ea pe Iustin...si ce bluzita moderna are...Si a incaput si in sertar
broscuta_80 spune:
Buna dimineata...
imi pare rau ca nu am putut sa mai intru, dar pur si simplu nu am avut timp... De 2 zile fata mea este foarte schimbata. Plange foarte tare cand o las din brate - lucru care nu l-a facut pana acum - sa ma intelegeti bine plange pana se invineteste si ramane fara suflare, conditie in care este facuta baie, mancata, schimbata... Am impresia ca s-a invatat in brate, desi mi se pare absurd, pentru ca nu am promovat asa ceva cu ea...
Toate astea coincid cu ziua cand i s-a umflat vaccinul din maternitate : mai intai s-a umflat, apoi a facut putina secretie deasupra, dupa care s-a spart, i-amdat cu putin iod si acum incepe sa se usuce.
Credeti ca este posibil sa fie agitata si plangacioasa de la reactia vaccinului?
Si inca o chestie care concide cu vaccinul: somnul prelungit. Fiti atente programul de aseara :
20:40 papica, bagat supozitor, facut kk, schimbat, si
22:30 somn. Dupa care
03.45 papica,
04:05 somn. Acum
07:15 papica si este ora
09:45 si inca doarme....
Dar dupa ce se trezeste sa te tii...
Dilema mea este de ce dintr-odata plange cand o pun jos, cand nu a facut niciodata asa....
Sa ne traiesti cu numele ionelamaria !!!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. ION !!!
Tiusca La Multi Ani draguta, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!!
Fetelor va las... nu stiu ce sa mai fac... astept sa vad cum va fi azi...
Eu cu vaccinurile sunt in pom. Am citit numai ce ati scris aici. La fel, spunea cineva ca a fost intrebata de pediatra ce vaccin sa faca, si pe mine m-a intrebat pediatra mea : ce vaccin sa facem? Imi venea sa-i spun : Ma scuzati, am fost colege la Medicina si am uitat eu??? De unde pielea mea sa stiu eu ce vaccin sa-i fac copilului? Ei pentru ce mai sunt doctori? Ca sa stau eu cu orele pe net si la sfarsit tot varza sa fiu ( krelia nici cu nu le am cu prescurtarile astea ale lor ).
Si inca o chestie : mamicile de la tara, care nu stau calare pe net cum stam noi, pentru ce "schema" credeti ca au optat???!!?!?!?!? In loc sa-mi cresc copilul linistita, stau si "fac medicina la IDD" studiind netul...
Scuze pentru starea proasta dar vreau sa scap de naduf.... Nu va suparati pe mine
vias spune:
Buna dimineata,
Stephy am vazut pozele, amandoi copilasii tai sunt extrem de frumosi....sa-ti traiasca!
Flavius al meu e un dulcic si jumatate, ii place sa stea in brate dar vertical...niciodata orizontal...cum incerc sa-l pacalesc urla ....in rest este un ranjit si jumatate...de dormit vad ca doarme noaptea...cu trezirile normale pentru papa de la ora 4 si de la 6:30...dar este ok, papa repede si apoi face nani...
Se pare ca eu sunt ghinionista odiseei...am de slabit vreo 25 de kg ca sa arat cat de cat normal...cred ca m-as bucura si cu -20 kg...dar am de munca nu gluma...ca acul cantarului nu vrea sa se miste deloc
Acum plec in cautare de ceva de luat pe mine la botez...ieri singurul lucru care era bun de mine.,...era o vesta de grasi mai lunga..la care vanzatoarea mi-a zis sa pun niste margele
O zi buna!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
dienutze spune:
Neata, dragutelor!
Cred ca e prima noapte cand pot spune ca ne-am odihnit toti trei! Ura! Am o fata de gasca!
Stef, sa iti traiasca puii frumosi! O mandrete de copilasi! Stefita e o dragalasa, iti vine sa o smotocesti intr-una, iar Iusti e scumpic rau, normal ca il pupaceste sora-sa tot timpul!
Monis , intotdeauna ai venit cu supersfaturi privitoare la hartogarii. Mie asa mi-au completat de la munca si se dadeau de stiutoare... De aia zic ca trebuie sa ajung sa se uite tantile de acolo pe dosar inainte de cele 60 de zile.
Camy, daca mai aud ca "esti urata sau ghinionista"!! dau o fuga pana la tine si te invat minte! Cateva kg in plus stiu ca iti strica moralul, dar sa zici asa ceva! Pup fata frumoasa si ambitioasa! Tin pumnii sa iti gasesti ceva frumos pt botez.
Miany, ce idee super cu poza bebelusei pt invitati!!
Pt nasi v-ati gandit ce luati?? Bineinteles ca am intrebat-o, caci e prietena mea, unica si the best!, si normal ca nu vrea nimic. Of, greu cu cadourile.
Eu caut restaurant de botez, dar nu vreau mancare traditionala. Sa fie frumos, sa aiba sala de nefumatori, sa aiba parcare si sa aiba si liber ceva locuri pt 6 febr. Inca sap...si sap... Sper sa gasesc, caci altfel o sa o rupem pe nasa daca botezam in aprilie dupa Paste.
Pup fetele!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui camy_pus Buna dimineata, Stephy am vazut pozele, amandoi copilasii tai sunt extrem de frumosi....sa-ti traiasca! Flavius al meu e un dulcic si jumatate, ii place sa stea in brate dar vertical...niciodata orizontal...cum incerc sa-l pacalesc urla ....in rest este un ranjit si jumatate...de dormit vad ca doarme noaptea...cu trezirile normale pentru papa de la ora 4 si de la 6:30...dar este ok, papa repede si apoi face nani... Se pare ca eu sunt ghinionista odiseei...am de slabit vreo 25 de kg ca sa arat cat de cat normal...cred ca m-as bucura si cu -20 kg...dar am de munca nu gluma...ca acul cantarului nu vrea sa se miste deloc Acum plec in cautare de ceva de luat pe mine la botez...ieri singurul lucru care era bun de mine.,...era o vesta de grasi mai lunga..la care vanzatoarea mi-a zis sa pun niste margele O zi buna! Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!! ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Poveste POZE |
CAMY, SPOR LA CUMPARATURI...SPER SA GASESTI CEVA PE GUSTUL TAU!CU PRIVIRE LA SLABIT, STAI LINISTITA...CA DUPA CE VA CRESTE FLAVIUSICA SI VA INCEPE SA MEARGA...O SA SLABESTI NUMAI ALERGAND DUPA EL! TE PUP
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
lylyana.ion spune:
Camy, spor la cumparaturi
Shtephy, vazut pozici superbe
Monis, daca am retinut eu bine, pentru cei 200 de lei de la bisericaa mi se da un certifiat de botez. fetelor care ati botezat deja, ati primit asa ceva?
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici
coquelicot spune:
Lavi,, ehei, esti o fericita, eu care nu consum cola, accidulate sau bugeri, shaorme, prajeli, si asta de ani buni, nu prea am ce sa elimin. Eu prefer unei fripturi niste muesli sau orez sau paste brune.Eh, pe mine ma ingrasa orice carbohidrat, cu toata metoda disociata.Adica, mai exact, nu slabesc, ma mentin la greautatea aia. Inainte de sarcina mancam un mar si o rosie cu branza, literalmente, ca sa ma mentin cat de cat decent, ca filiforma nu am fost niciodata. Am incercat si cu sport si introdus un pic mai multe alimente, nu zic, aratam binisor, dar nu slabeam.
Asa ca o sa fie a tough one, dar trebuie sa fac ceva cu mine. Eu cand nu ma plac, cand nu sunt confortabila cu mine, ma simt mai rea, mai nervoasa, mai frustrata. Efectiv, nu imi place cum sunt eu in conditiile alea.
So, am 10 kg de dat jos ca sa intru in hainele mele, apoi poate inca 5 ca sa arat ca in vremurile mele bune, dar asta in conditiile in care vreau sa alaptez si imi propun sa o iau treptat, pana la sfarsitul anului. Sper sa slabesc grosul pana la vara.
Nu stiu cum sa fac cu sportul. Daca pot sa fac abdomene abia peste 6 luni, o sa fie nasol... o sa incep cu bicicleta.
Oricum, vorba mamei ZEN, trebuie sa fie mandru copilu'de mine...
Mama ZEN, tu sa spui daca nu iti place sa iti spunem asa, mie personal imi place tare si presimt ca asa o sa iti ramana numele
citat din mesajul lui laviniablaga Neatza! Raportez noapte relativ linistita...cu bebe care nu a plans deloc...a mancat si a dormit! Shtephy, am vazut foto cu pritisorii tai(printesa si printisor) si vreau sa spun ca ma topesc toata cand ii vad, mai ales instantaneele alea cu Shtephy si Iusti, tinandu-se in brate! Te felicit pentru copiii astia asa de frumosi! Am tot vazut ca vorbeati despre cure de slabire...eu ma consider o fericita...dupa sarcina am cu 5 kg mai putin decat aveam atunci cand am ramas gravi....am avut 58kg inainte....in timpul sarcinii am ajuns la 71 iar acum am 53....probabil pentru ca strengarul meu m-a cam solicitat pana acum...vreau sa zic ca mananc aproape orice ii prieste puiului, pentru ca alaptez, dar cred ca foarte mult a contat faptul ca am renuntat la cola sau alte sucuri acidulate! |
monis5 spune:
Fetele, tocmai a plecat de la noi pediatrul care a venit la vizita de 2 luni + vaccin si am zis sa va povestesc si voua ce l-am mai tras de limba pe doctor.
- cica Infanrix hexa este un vaccin f bine tolerat de copilasi, cu conditia sa se administreze profund intramuscular. Cica din cauza ca unii producatori pun in cutie ac prea scurtut, se administreaza mai spre suprafata (mai ales cel de 6 luni, cand copilasii sunt mai "bulanosi") si de aceea pot aparea reactii locale. Cica bine administrat nu trebuie sa aiba nici o reactie, de nici un fel.
Vom trai si vom vedea, sper din toata inima sa fie asa.
- intreba cineva mai de mult daca nu e daunator coloanei copilului daca e prea mult tinut in brate; cica ideea e sa nu-l pui pe undeva sa stea cocosat, dar tinut in brate, el este sustinut si nu face efort in a-si tine coloana dreapta, deci poate fi dragalit in brate fara nici o grija
- secretiile din nas nu se scot decat in momentul in care apare obstructia; batistuta bebelusului nu face decat sa stimuleze secretiile din nasuc si de aceea nu e indicata; daca e necesar, e bine de folosit un dispozitiv mai putin "nervos" si nu f des.
- pentru cojitele din par se foloseste o periuta de dinti cu par de porc (o mai exista asa ceva ? ) cu care se perie scalpul imediat dupa baie, in raspar. Iar de la farmacie putem lua un preparat de-al lor cu acid salicilic - asta in cazul in care mai este vreo farmacie dispusa sa faca un preparat atat de ieftin
si buna dimineata si cafea la toata lumea, in special mie ca tare m-am mai stresat cu vaccinul asta
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri