Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
monis , pupam Iulianul sa nu-l doara piciorusul si asteptam sa ne mai povestesti
Lili fericita de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Neata si de la mine!!
am fost ieri la vestitu carrefour..fix degeabaaaaa! scria mare mare reduceri la hainutele TEX, dar hainute tex fix pix!!!nika..am mai umplut cosul cu diverse nimicuri si atat...Voiam cu orice pret body-uri de alea cu capse si in fata , ce se inchid parte peste parte, dar sa nu coste nici un sac de bani unu, cum gasesc pe la magazinasele de cartier..
Oricum, fiimea a fost de comitet, a dormit vreo 3 ore adunat , in masina si prin magazine
.
Vazut poze cu STefita si Iustinu, mumosi rau tareee
Bre..da pozicile cu Lidia unde puii mei is????ca tare mi-s curioasa sa cunosc majoreta noastra, va tot aud pe voi ca ati vazut-o far mine
Hmm, da scumpe meniuri ati gasit pt botezuri...scump frate scump, eu am ddat pe meniu de nunta 160ron fara bauturi, si deh..era nunta cu fitze aici...S-au sucit rau lucrurile in tara asta... Si de taxa de la biserica stiu sigur ca e 40 ron, stiu sigur ca avem preotul care ne-a botezat prieten oarecum , si ne-a zis taxa exacta, nu a umflat pretu..Nasii i-au dat totusi 100 ron..dar ca au vrut ei..
De diete, daca va hotarati sa dati startu, poate ne mobilizam mai multee...Ramonika am vazuto in pozici slabuta rau..ea sigur nu se baga la lista de grasute
Broscuta, mie din maternitate mi-a zis asistenta ca asa s-ar putea intampla cu vaccinul facut de ele , dar nu mi-a mentionat de efecte gen somnolenta, plansete, maraiala.. Daca persista in plansete, mai bine cheama pediatra, poate o fi de la altceva, verifica sa nu aiba si febra..zic si eu..sau poate e o toana de a lor, vreun puseu de crestere de la 2 luni cum zic fetele, cand dorm mai mult bebeii si papa mai putin.
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 - intreba cineva mai de mult daca nu e daunator coloanei copilului daca e prea mult tinut in brate; cica ideea e sa nu-l pui pe undeva sa stea cocosat, dar tinut in brate, el este sustinut si nu face efort in a-si tine coloana dreapta, deci poate fi dragalit in brate fara nici o grija ![]() - pentru cojitele din par se foloseste o periuta de dinti cu par de porc (o mai exista asa ceva ? ![]() ![]() |
Iote ca mi-ai linistit si mie temerile cu coloana..ca la noi rechinila are pozitia ei preferata in brate pe verticala ca popandau
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Cat despre cojite am tras-o si noi saptamana trecuta, am tot scotocit netu si am gasit ca musai sa dai pe caput cu ceva lanolina/ulei de bebelusi/ulei de masline/sau crema aia cu lanolina si acid salicilic, ca sa ii inmoaie coaja, inainte de baie, si dupa baita periat cu pieptanas pt ei, in raspar, si se iau. Eu am folosit crema de galbenele, ca atata aveam prin casa..
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LAURAIRINA aici is... ![]() http://community.webshots.com/user/novdec2009 Lidia ![]() |
gataaa..si-a satisfacut matza curiozitateaaaaaa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Monis,felicitari pt baiatul vaccinat!
Si noi am facut vaccinul ieri( Infanrix hexa ), si,dupa ce s-a agitat ieri bine, a dormit cam mult....papat la 12, 6 si 9,restul somn.... Oare supozitorul cu paracetamol i-a creat starea asta de somnolenta?
Laurairina,rechinasa sa fie sanatoasa,ca textile se gasesc! Off, si pisicuta mea are cruste....i-au apurut de vreo 3 zile si pediatra zice ca trebuie doar sa insist mai mult la spalat...pai cat sa insist,sa-i mai fac o fontanela??
Shtephy,ti-am admirat shtrumfisorii,s-a uitat si mama la poze si s-a topit de Shtefitza!!! Bineinteles ca si Iusti e o bobmbonica de baietel,dar ne-am topit dupa domnisoara `carliontz`!
Lavi,ce baiat de gasca e Rares,cum s-a gandit el la silueta lui mami!
Miany,creste nora,creste! Doar ca s-o fi gandit ea ca s-a ingrasat prea mult,si acum cam face fite la mancare de vreo saptamana...si la 2 lunite papa mai mult decat acum!
Camy,tu sa fii sanatoasa,ca de slabit ai timp! Facxem un grup de sustinere si ne bagam toate la diete sau sport!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lidia74 spune:
LAURAIRINA nu te inseala memoria.
Contul de pe webshots este tot comun. L-a facut MONIS pt ca nu mai este spatiu pe picassa.
laurairina13 spune:
Da Lidiuta, stiam de pe aici de cont, da habar nu aveam cum sa ma loghez, acu ca m-am logat am reusit sa vad si poza. Da oricum webshotu asta mi se pare mai dinozaur decat era picasa..De aia prefer sa imi pun pozicile de acu pe contu de la semnatura..ca acolo am spatiu berechet...timp sa am
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
camy - esti sigura ca e bine sa te apuci de sport asa repede dupa ceza? cat ti-a zis medicul ca tre sa nu depui efort?
oricum daca vrei musai sa slabesti si fara sport, renunta de tot la fainoase, dulciuri, grasimi, sucuri si slabesti garantat 100%. insa fara sa trisezi.
eu inca is lehuza asa ca nici vorba de sport deocamdata, desi mi-e dor de Billy de mor.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Dienutze - nu zic... poate stiu ele ceva, dar mie nu mi se par venituri asemanatoare, alea din contracte de munca si alea din dr de autor.... cel mai bine le intrebi daca ele le declara pe ambele statului pe aceeasi declaratie, la sfarsitul anului fiscal, ca acolo le prinzi...
Coquelicot - am zis si in postarea de aseara ca m-am laudat si la tati cu titulatura cea noua , cum sa ma supar?
Lylyana - sper ca e scris frumos de tot certificatul ala, de costa asa mult
Lumi - de ce i-ai dat supozitor cu paracetamol?!?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri