Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Moaaaammaaaa...muream proasta daca nu intrebam, ca eu credeam ca cine stie ce compozitoare, scriitorese ati fi voi . Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Pai sa stii Ramo, ca exact pentru asta a fost inventat, doar ca romanul cum e inventiv, a strecurat tot felul de alte joburi in drepturile astea. Sunt exact joburile de creatie, stiai bine
Camy - merci de raspuns
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
lylyana.ion spune:
monis , biserica vatra luminoasa. pe alxu l-a adormit si l-am pus in patut. nu s-a mai trezit, in seara asta insa alta poveste, s-a trezit
noapte buna
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici
miany75 spune:
buna seara tuturor!!
Vad ca se discuta la greu pe tema indemnizatiei ..ar fi cazul sa ma mobilizez si eu , ca la ce personal avem noi la salarizare s-ar putea sa ma apuce primavara..
Monis,legat de Vigantol mie mi l-a dat pediatra...am facut pe prostu' si am intrebat daca trebuie sa il cumpar ..si mi l-a dat ea..
lili_a interesanta chestie ,laptele asta anti-reflux; nu am mai auzit pana acum de asa ceva..trebuie sa recunosc..oare ce-o fi diferit?!
CAMY fain ca te apuci de sport...succese !! Ce mai face FLAVIUS?
krelia imi pare rau ca Raru' e marait ;tin pumnii sa nu tina mult ..voi pt ce ati optat?!
LUMI ati crescut ,nu gluma!! sa fie sanatoasa "norica" ,dar si mamica..
Cred ca mai voiam sa zic ceva ,dar neuronu' care mai gandeste e cam obosit..
aaa...suntem pe ultima suta de metri cu botezul; noi am optat pt un aperitiv cu tot felul de minuni( gen nunta) si un preparat de baza ,ca mancare...plus tort ,alune ,uscaturi ,prajituri,fructe
Am uitat sa ma interesez daca trebuie cadou la nasa (eu nu mi aduc aminte sa fi primit)...dar am decis ca le ofer tuturor invitatilor cate o fotografie cu praslea ..sper sa fie incantati...ce ziceti?!
Ancutza_Bro spune:
fetelor ma macina si pe mine 2 intrebari:
1. la copilasii vostri s-a intarit fontanela? cand am iesit din spital o mangaiam pe cap si locul ala era moale, acum s-a mai intarit...imi zicea cineva ca nu e bine sa se inchida fontanela prea devreme si eu nu stiu ce ar trebui sa se intample prin locul ala
2. (cred ca monis m-ar putea lamuri) stie cineva sigur din care venit se calculeaza cei 85% pt CIC? ...am auzit atatea variante de ma doare capul...eu am brutul 1600 ron si net-ul undeva la 1200, din care sa imi calculez banutii?
thanks
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"
krelia spune:
hai ca mai stau pret de un reply
am reusit sa-l adormim...sper sa il tina macar pana la 3...ca azi noapte ne-am distrat cu 2-4-6 ......asa, am facut Infanrix hexa asta...dar...de acum incolo..sunt in ceata totala...pe de alta parte ma gandesc sa nu bag atatia virusi si bacterii in corpul copilului...pe de alta parte, cand aud de boli facute si care ma rog, poate puteau fi evitate, sau cel putin ar face o forma mai usoara, cu ajutorul vaccinului..sunt ca balanta sibiu ...stau si cantaresc. Si desi am calarit gugalu' cu "scheme vaccinare"....tot nu stiu care-s alea obligatorii, care-s alea optionale. Ma refer la denumirea lor comerciala...ca asa..vaccin contra cutare si cutare...spun toti pe net...dar efectiv...sa faca o lista a lor...si cele obligatorii...si mai ales cele optionale....
singurul este linkul ala cu "noua schema.."...dat de..nu mai stiu cine...care mai spune cu se cheama vaccinurile si ce alternative ai...dar si asta, doar la cateva...
cum spuneam, deocamdata am facut infanrixu'....rotarixu' cred ca-l sar...(pan' la urma, si tacsu a facut enterocolita si e bine sanatos...ca doar a facut o mandrete de copil ...insa, pentru alte boli gen meningita, pneumonie sau otita (despre care stiu ca e cam pacatoasa la baietei)...cred ca voi opta pt optionalul prevenar. Si mai departe...nu mai stiu....
gata, am aberat destul....chiar plec la naninani]
citat din mesajul lui miany75 krelia imi pare rau ca Raru' e marait ;tin pumnii sa nu tina mult ..voi pt ce ati optat?! |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 Shtephy - la voi cum a fost cu copilasii in parc? Ne e tare dor de tine, sa tii minte asta |
Stiu ,o sa-mi revin promit .
La plimbare a fost ok ,am facut cateva ture cu carucioarele ,Stefi impinsa de bica ,Iustin de mine si apoi am baut o cafea cu prietena mea in timp ce zgatiutele noastre se zbenguiau la un loc de joaca.
Apropo de dor,am o surpriza dar revin curand,mai am un pic de lucru.
Multi pentru Mami Zen.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
shtephy spune:
Monis ma bucur ca te simti bine ,eu nu stiam ce sa iti zic ,nu mi s-a itamplat niciodata.Te inteleg ca ti-a fost teama pentru Santi ,dar ma bucur ca a trecut.
Cu vigantolul nu stiu ce sa iti zic ...adica nu inteleg de ce au aparut zvonurile astea ,probabil tot de la medicii aia de familie care spun de lapte zeruit si de suculete la 6-8 saptamani.
Eu la Stefania nu am aruncat sticla decat la golire ,desi costa o nimica toata ,asa o sa fac si acum.
Vad ca ziceati ca ING nu e banca acceptata pt alocatii si indemnizatii,dar pe hartiile de la primaria Sinaia ce le am eu scrie ca e.Chiar mi-am facut card la ei ,iar cand am depus actele pt alocatie mi s-a zis ca e ok,e pe lista.Nu stiu cand s-o pune cineva de acord cu ceva in tara asta.
_
shtephy spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro la copilasii vostri s-a intarit fontanela? cand am iesit din spital o mangaiam pe cap si locul ala era moale, acum s-a mai intarit...imi zicea cineva ca nu e bine sa se inchida fontanela prea devreme si eu nu stiu ce ar trebui sa se intample prin locul ala |
Cred ca cel mai devreme ar putea sa se inchida la sase luni ,dar cel mai bine e sa consulti un medic sa iti zica exact daca e inchisa sau nu ,poate tu nu iti dai bine seama.Daca s-a micsorat prea mult o sa te puna sa reduci sau chiar sa rennti la vigantol.Nu te panica inutil,e normal sa nu mai fie la fel ca la nastere.Incearca sa intrebi un medic ,poate altul decat cel de care ne-ai mai scris .
Nu are de ce sa nu fie totul in regula cu micuta Sabinuta,ok?
_
monis5 spune:
Lylyana - ai mai spus de biserica, acum mi-am amintit, iarta-ma , cumva n-am fost atenta....
Miany - stiam de voi ca sunteti spre gata cu pregatirile, de aia nici nu v-am luat la vorba. Distractie placuta! Eu cred ca e o idee buna cu poza Davidelului pe hartie pt invitati
Ancutza - nu exista mai multe variante, indemnizatia este 85% din venitul tau net din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului.
Krelia - otita e pacatoasa, dar aia la care te referi tu cred ca e de fapt oreionul, care poate provoca orhita, dar nu neaparat si care poate fi un risc doar daca apare dupa varsta adolescentei... sau asa stiam eu.... Oricum daca gugalesti putin despre oreion... mie imi pare mult mai "bland" decat efectele negative de care este 'suspectat' vaccinul ROR...
Shtephy - te asteptam cu drag cu sau fara surpriza . E bine daca ti-a priit plimbarea, aerul rece ajuta intotdeauna la schimbarea perspectivei din care privim lucrurile .
Ce fain ca la voi merge cu card ING... mie mi-e asa de ciuda... ca in lista de la noi de la sector nu e nici ING, nici Bancpost, de a trebuit sa ma duc sa-mi mai fac un card nou... Dar asta e, nu e o tragedie
gata alaptatul, gata si mesajul, noapte buna din nou
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
shtephy spune:
Pentru cine are timp ,chef si rabdare vedeti Poze cu Strumfici
Mi se pare mie sau cand vorbiti de vaccinul Rotarix va referiti la enteroviroze in general? Din ce stiu eu ofera imunitate pentru rotavirus nu are de a face cu alte virusuri care provoaca enterocolite.Sunt eu prost informata ?
Aaa, cea mai noua perla a Stefaniei ...statea ea de vorba cu bebe si imi zice ca a intrebat-o fratiorul ei daca vrea ciocolata si cica el o invata sa ne ceara cioco .
_