Fulgusori de nov-dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria, Monis,sincer sper ca nu v-am suparat.

DianaR,multumesc mult,nu sunt suparata deloc.

Dienutze,multumim,a trecut,si-a revenit acum. Am facut doar Infanrix Hexa.

Coquelicot.E super ca am intalnit-o pe Kawaichan,abia astept sa o cunosc personal. Deci citesti si la Sep-Oct, de ce nu scrii si acolo? Sunt super dragute fetele.

Dymomo,cat de rau imi pare pentru problemele lui Danut si pt tot prin ce trebuie sa treceti! Sper din tot sufletul sa gasiti un raspuns si o rezolvare cat mai repede. Pupam baietelul bolnavior si mamica curajoasa!

Smaranditza,sper sa nu fie nici o problema.Multa sanatate!

Crlp,subscriu celor spuse de Laurairina,cred ca are mare dreptate. Iti doresc ca si problemele tale sa se rezolve cat mai repede,pt binele puiutului.

Dancutza,noi am avut PreNan pt inceput,apoi am trecut la Nan1. La inceput,a iesit putin mai greu cu scaunul,dar,ajutata cu putin Debridat (si de vreo 2 ori cu termometrul),i s-a reglat tranzitul. Acum are un scaun pe zi,moale,normal...doar ca are gaze multe. Annabelle a crescut foarte bine cu Nan1 : de la 2350 la 14 zile, acum are 6200g.

Lidia. Multumim ca ai fost alaturi de noi pe parcursul sarcinii,abia astept sa fim si noi alaturi de tine!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,felicitari pt povestea frumoasa!

Andre,mi-e dor de tine!

Pt botez,eu a trebuit sa platesc `indemnizatia pe un an`, 100 lei. Am facut la biserica `Barboi` ( Sf. Petru si Pavel). Nu stiu cat au trebuit sa plateasca nasii.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lumi, sigur ca nu m-am suparat. Sper ca am reusit sa exprim in scris ceea ce gandesc suficient de corect cat sa nu supar nici pe tine si nici pe altcineva. iti mai cer o data scuze penreu neintelegerea creata

lidia,

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre,mi-e dor de tine!
Si mie, puiule, ma gandesc des la voi Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dymomo, m-ai lasat fara cuvinte. Bravo de 1000 de ori ca ai avut curaj sa-ti aperi puiul cu atata tarie in fata medicilor. Ma bucur mult ca esti puternica, asta e foarte important. Pupam burtica lui Danut sa treaca si pentru tine si o imbratisare sa fii tot atat de puternica pana la capat, iar acel capat sa fie cat mai aproape si sa ne anunti cat mai curand ca Danut se simte excelent.

Nu mai tin minte daca am spus dar noua nu ne-a cerut nimic la biserica. Doar ce vor plati nasii... si nu e suma fixa. Cica pt botez ne trebuie o lumanare si o paturica mai groasa pentru siguranta copilului chiar daca va fi cald... si atat

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Multumesc mult de sustinere si gandurile bune!
Slava Domnului, nu am mai vazut sange deloc Se pare ca intr-adevar a fost de la scremut, pt ca astazi s-a scremut tare mult, saracutul (desi ieri a facut kk de 6 ori!). In timp ce manca, parca i-au explodat doua bombe in pantalonasi, asa s-a auzit. A facut la kk intr-un pampers - cat ieri toata ziua laolalta.

Una peste alta, am avut o zi infernal de grea azi, cu stres, marait continuu, somn...mai deloc...fitze si urlete la mancare...astfel incat acum sunt knock out.
Ma bag la somnic. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele, ma ajuta mult faptul ca ma ascultati si am si eu unde sa ma descarc. Sotul imi da dreptate intru totu dar nici eu cand se termina discutiile mele cu ea nu mai comentez nimic in fata lui ca nu vreau sa il supar. e mama lui. Asa ca ma plang voua.
Parca Ramona C a avut probleme cu lactatia de la discutiile cu socrela si din cate imi aduc aminte parca si ei ii venisera uratii. Ramo cum mai sta treaba? Sa mai sper sau sau sa ma resemnez dupa ce m-am luptat atat sa ajung cu alaptatul pana va avea el puterea sa suga.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...

of, cate evenimente aici pe forum...Dymomo sanatate multa puiului mic...

Ramonika ai dreptate cu ce spui tu de kg astea...dar sunt ambitioasa...sper sa raman asa...

Crlp imi pare sincer rau pentru situatia dificila cu care te confrunti...sper ca tu sa iei cea mai buna decizie pt tine si bebe

Vorbeati de disparute????? stiu doar ca Roxyaly e bine, am vb ieri cu ea...o sa ne cunoastem saptamana viitore ..iesim la o cafea

Cat despre unghie incarnata...am facut si ce ati spus voi...dar la mine nu merge....trebuie taiat ...cand ma gandesc ca luni ma taie acol...iar eu stiu atat de bine suferinta aia...stiu ca doare...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

buna seara fetelor,

nu am timp decat sa-i raspund lui camy , am patit-o si eu cu unghia, am rezolvat-o inainte de craciun. anestezie locala cu xilina si nu am mai simtit nimic, a taiat-o, a curatat-o...naspa au fost drumurile la pansat

va pe toate

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Hmm, noi azi ne-am distrat tot cu kk verde si mi s-a parut si fontanela deprimata. So, am sunat asistenta caci medicul este plecat in Austria si asa am ajuns si la medicul de garda.
Booon, se pare ca este suspect de enterocolita, dar pentru ca nu are febra si mananca bine, diagnosticul este deocamdata diaree acuta.
So, ii dau un varf de cutit de Smecta dizolvat in putin ceai de menta si luni facem coprocultura. Abia dupa asta stabilim daca e nevoie de antibiotic . M-am bucurat asa de tare cand am auzit ca nu se arunca aiurea cu tratamente soc.
Eu sper sa ii treaca cu Smecta, sa nu fie ceva infectios si sa sarbatorim cele 2 lunite fara plansete cumplite.
Cica s-au confruntat in ultima perioada cu foarte multe cazuri si ei zic ca se ia din maternitate si se manifesta pe la 2-3 luni.... Sau e de la manute pupate de toata lumea si bagate in gura.. etc.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput