Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
la noi taxa de botez e 50 lei.
mylady - nu stiu sa-ti raspund, mie nu mi-a venit ciclul, intre noi fie vorba, nici nu-mi doresc sa vina prea curand... ![]()
Andre - bun revenit
tare faza cu Chiara adormita la pasapoarte
poate nu vrea sa plece din tara, de asta... ![]()
dymomo - saraca de tine prin ce ai trecut.
sper sa se faca bine puiul tau.
la ce spital ai fost? la Spiridon sau la spitalul de copii?
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
simina_kin spune:
Andre exact ala de la Chicco (bej-rosu) al voi primi de la o mamica de ghiocel

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Simina felicitari. Sunteti vedete! Bravo! ![]() |
Vedete, vedete, da nu-mi convine ca mi-au pus poza cu mine...s-a dus drak anonimatul meu.......acu si ginecologul meu stie ca eu sunt 'simina' pe forum...ca citeste asistenta

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ionela / ![]() |

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Ramonika la noi taxa de botez e 50 lei. Andre - bun revenit tare faza cu Chiara adormita la pasapoarte |

La asta nu m-am gandit. Foarte tare, poate chiar ii place aici.
Chiara Ada, vita mia
Lidia74 spune:
CRLP daca poti mai cheam-o pe mama ta la tine daca aveti o relatie frumoasa. O sa te sustina mai ales moral.
DYMOMO...dupa tot ce ai povestit imi vine sa scot si eu mitraliera...Te pupic
LUMI, DIANAR, MONIS, IONELA 

Lidia74 spune:
SIMINA ma bucur ca povestea ta a impresionat.
Cat despre poze....nici mie nu mi-ar placea sa mi le puna cineva pe prima pagina fara acordul meu.

laurairina13 spune:
Ca veni vorba de 'disparute'
..Simonette ce o mai fi facand??spunea ea ca de acasa ii va fi mai greu sa forumeasca, dar chiar asa au dat-o peste cap putzulicile??
Roxyaly, ce mai faci, cum te mai simti?sper ca te-ai recuperat rapid aacasa alaturi de bebe tau!
Lorelix?? Dana n.? Katy?
Un semn de viata ca sunteti bine si cresc bebeii mari
Iote-o si pe majoreta, ce mai faci?
La ce mai lucrezi?
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Noi am facut Pentaxim. nu a avut nici o reactie adversa majora doar ceva mai mult somnic ceea ce la el care nu doarme deloc a fost ok.
Ramo am fost la Sfanta Maria
.
Cu laptele a fost asa: De la nastere Humana 1, la prima diaree am schimbat dupa pauza digestiva cu Nan delactozat, cand am ajuns la 3 masuri a reinceput diareea, iar pauza am schimbat cu Humana HN special pentru diaree. La trei masuri se repeta situatia, iar pauza, schimbam cu Aptamil pepti pt intoleranta la proteinele din lapte de vaca si din nou diaree si internare in spital. azi suntem in pauza digestiva iar de maine dimineata incercam Humana SL care e din soia. Eu una sper sa mearga.
Acu face si febra usoara 37,9 habar nu am dc de la frigul din spital sau de la deshidratare. Asa ca trimis una bucata sot la farmacie dupa saruri de rehidratare si dc nu scade bagam supozotor care e cumparat pe 24 dec(ca sa fie in casa) si azi cand l-am scos din dulap am vazut ca expira pe 14 ian.

mami fericit de
Dan Mihail
My_Lady0091 spune:
ramonika..saru-mana..macar mi-ai raspuns intr-un fel
..decat deloc...
macar nu vb chiar singura aici
POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Bravo!