Fulgusori de nov-dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

DianaR am trimis Pm

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete urgent....pe voi cat timp v-a tinut prima menstruatie..cate zile? si cat de abundenta a fost?
la mine a inceput miercuri..ceva maro spre negru..vascos...joi mi-a curs putin..ieri a curs normal..insa azi..abundeent mi-am schimbat 4 tampoane pana acum...am murdarit tri lenjerii....de durut nu ma doare,,decat o durere minora..ca de ciclu..stiti voi...dar de ce asa mult sange...sunt putin speriata...si asa multe zile.mie imi tinea trei zile..si curgea mai putin cu fiecare zi..nu invers ca acum

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Hello, fetele, isi mai aminteste cineva de noi? Iertati-ne ca nu am deschis laptopul zilele astea... pur si simplu am profitat de "dolce far niente", desi in gand v-am facut urari de Revelion si de Sfantul Ion. Am sarit-o pe Cuscrelu' /, dar ma va ierta, ca stie ca ii doresc din inima multi ani frumosi si sanatosi Primiti de la noi urarile de 2010 in care va doresc ceea ce ne dorim si noua, adica numai lucruri bune, sanatate. Cred ca va fi cel mai frumos an din vietile noastre.Va multumesc mult de tot pentru comentariile de la poze, intru la vizionat si eu zilele astea. Noi suntem bine, chiar ma simt binecuvantata. Chiara plange doar cand ii este foame sau cand incearca sa faca kk si nu poate, ziua nu prea mai doarme, noaptea in schimb ne-a permis si 5 ore legate de somn, asa ca ma declar multumita. Cu actele stam bine, cred ca peste o luna suntem la Italica. Gangureste, rade, ii place enorm la tati si scartaie cand e constipata. Am fost sa ii facem pasaport, acum imi dau lacrimile de ras, pentru ca a sunat cineva pentru noi sa intram peste coada, iar cand am reusit lucrul asta, nu am putut sa o trezim pe Chiara pentru poze. Trei angajati de la pasapoarte faceau galagie, eu o tineam de nas, tati o gadila si ea nimic. Asta a durat o jumatate d eora pana cand m-a intrebat sefa de acolo de ce a sunat jumatate de Cluj sa intram peste rand, iar copilul doarme. In final tati a inceput sa o arunce in sus si atunci s-a speriat, s-a trezit si am reusit sa ii facem poza. Va pup ca deja scartaie.Mi-era dor de voi Simina / intrebai de marsupiu pentru pozitia orizontala. Este la Chicco un model, daca vrei iti trimit PM. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla imi pare tare rau prin ceea ce treci. M-au trecut lacrimile cand am citit prin ce treci. Am sperat ca odata cu venirea bebelusului, el se va schimba. Chiar m-am bucurat cand l-am vazut intr-o poza facandu-i baie lui Matei. Sincer, cred ca prietenii lui au o mare vina si ii influenteza comportamentul. Incearca sa te calmezi, ca sa revina lapticul. Ia pastile, bea ceaiuri. Eu m-am luptat ca o nebuna si tot nu am avut lapte. Bineteles ca in continuare, cred ca este numai vina mea. Am in cap, numai "poate daca ...". Incearca sa te detasezi de ceea ce se intampla in casa. Lasa pe bebe cu mama ta si fugi la biserica cu un obiect de-al lui. Spune-i preotului ce se intampla la voi in casa si roaga-l sa-ti citeasca ceva si tie si lui. Sper ca lucrurile sa se limpezeasca cat de curand si ma rog, la Doamne-Doamne sa-ti dea putere ca sa treci peste toate si sa fii si tu fericita.

Medicamente pt stimularea lactatiei:
Galafor
Galactogil
Nutrinatal
Ceaiuri pt stimularea lactatiei:
Ceai de anason, chimen, fenicul de la Fares
Ceai de lactatie de la Humana

Dynamo imi pare rau prin ce ai trecut, dar important este ca esti cu bebe acasa. Iti vine sa ii impusti pe unii dr. I-a facut fenobarbital la un bebe asa de mic?!?! Mor pe astia! Dar nu am inteles, cum adica limbuta e usor lipita? Ai incercat lapte Topfer? Poate o fi bun. Nu stiu, zic si eu.

Simina felicitari. Sunteti vedete! Bravo!

Stephy eu intentionez sa fac Pentaximul. Dar, cum noi suntem mai mici, cred ca ajungi tu sa-l faci prima.

My_Lady am vazut filmuletele de la nunta si botez. Nu puteai sa arunci o bucata din turta miresii (cozonac) si incoa, la Bucuresti, ca jur ca as fi prins-o. Ce sa zic? La asa o nunta frumoasa, asa un botez frumos. Felicitari inca o data!

Andre bine ai revenit.

Coquelicot, Dienutze, Monis multumim de felicitari.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

dankutza...saru-mana.esti dragutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetele, care dati formula de lapte praf, sunteti multumite de cum le merge bebeilor cu Nan1? Asa mi-a recomandat pediatra sa ii dau Nan1 sau Topfer. Si cum diferenta de pret este mare, daca pot sa aleg, ma gandesc la Nan, dar as vrea niste pareri de la voi.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Hello, fetele, isi mai aminteste cineva de noi?
Iertati-ne ca nu am deschis laptopul zilele astea... pur si simplu am profitat de "dolce far niente", desi in gand v-am facut urari de Revelion si de Sfantul Ion. Am sarit-o pe Cuscrelu' /, dar ma va ierta, ca stie ca ii doresc din inima multi ani frumosi si sanatosi

Primiti de la noi urarile de 2010 in care va doresc ceea ce ne dorim si noua, adica numai lucruri bune, sanatate. Cred ca va fi cel mai frumos an din vietile noastre.

Va multumesc mult de tot pentru comentariile de la poze, intru la vizionat si eu zilele astea.

Noi suntem bine, chiar ma simt binecuvantata. Chiara plange doar cand ii este foame sau cand incearca sa faca kk si nu poate, ziua nu prea mai doarme, noaptea in schimb ne-a permis si 5 ore legate de somn, asa ca ma declar multumita. Cu actele stam bine, cred ca peste o luna suntem la Italica. Gangureste, rade, ii place enorm la tati si scartaie cand e constipata. Am fost sa ii facem pasaport, acum imi dau lacrimile de ras, pentru ca a sunat cineva pentru noi sa intram peste coada, iar cand am reusit lucrul asta, nu am putut sa o trezim pe Chiara pentru poze. Trei angajati de la pasapoarte faceau galagie, eu o tineam de nas, tati o gadila si ea nimic. Asta a durat o jumatate d eora pana cand m-a intrebat sefa de acolo de ce a sunat jumatate de Cluj sa intram peste rand, iar copilul doarme. In final tati a inceput sa o arunce in sus si atunci s-a speriat, s-a trezit si am reusit sa ii facem poza.

Va pup ca deja scartaie.

Mi-era dor de voi

welcome, chiar azi ma gandeam la tine, felicitari pt poza poznasa

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

feteleee am vb cu preotul nostru si mi-a zis taxa pt act 150ron si cea pt nasi 350ron....mai cautam

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Fetele, care dati formula de lapte praf, sunteti multumite de cum le merge bebeilor cu Nan1? Asa mi-a recomandat pediatra sa ii dau Nan1 sau Topfer. Si cum diferenta de pret este mare, daca pot sa aleg, ma gandesc la Nan, dar as vrea niste pareri de la voi.
Eu nu am fost, o constipa forte tare, dar e diferit de la un copil la altul. Ionela / Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

nici eu nu am fost multumita de NAN tot asa...o constipa prea tare...si intr-o zi a refuzat sa mai pape NAN si am trecut pe HUMANA.de asta papa si nu o mai constipa asa tare parca

Mergi la inceput