Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
My_Lady0091 spune:
ehe ma mai laud si io oleak
www.youtube.com/watch?v=v7lA72OubgA" target="_blank">secventze botez REBECCA si
www.youtube.com/watch?v=aLJ8W5ohPXA&translated=1" target="_blank">secventze nunta
POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009
lili_a spune:
Dymomo saracuta de tine ce povestesti,
sa se faca micul Danut bine. Daca banuiesti ca e alergic la ceva din laptele praf,ai incercat sa schimbi, sa iei unul fara lactoza, sau poate o fi vreo problema cu proteinele din laptele de vaca... zic si eu poate intrebi pe vreunul dintre profesorii doctori.
Carla e foarte bine ca te descarci aici cu noi, sper sa te faca sa te simti mai bine.Poate prinzi un moment cind doarme bb sa stai de vorba deschis cu sotul tau, fara sa plingi sau sa-l acuzi, doar sa-i explici in ce stare esti tu acum si ca pe tine atitudinea lui te face sa te gindesti la plecare si sa se gindeasca ce ar putea pierde. Oricum,tu ai grija de tine si de Matei,nu te mai stresa si pentru laptic, cu cit esti mai stresata cu atit mai rau este si se tensioneaza si bb.
si de la mine.
Acum sa va povestesc si eu cum am tolerat noi vaccinul. A venit nenea doctorul si i l-a facut aseara pe la 10. A urlat pina s-a facut indigo la fata vorba lui Dymomo,a mincat suparata putinsi a adormit juma de ora. S-a trezit in urlete, si de atunci vreo 2 ore a mincat non stop, cind tzitzi cind LP cind n-am mai avut ce sa-i mai dau. Nu mai plingea, era pur si simplu suparata, foarte treaza si cu super chef de ros. Cu suzeta nu s-a calmat, intr-un final dupa km de plimbari, a adormit saraca pe la 3. A mincat dupa vreo 4 ore, cam putin si a adormit la tzitzi. Peste 3 ore i-am luat temperatura ca mi s-a parut cam fierbinte - 38.1. I-am dat Calpol, saraca era rosie la fata si pleostita si fara chef. Dupa inca o repriza de somn a mincat ceva mai bine si 2 ore a stat in patut cu ochii la carusel si centrul de activitati cu mine citind povesti, cum taceam cum tipa, intelectuala lu mama
Nu mai am voce acum, dar mi-am reimprospatat amintirile despre Hansel si Gretel,Frumoasa adormita, Printesa Clopotel si multe alte printese, vrajitoare si feti-frumosi. Acum doarme in sfirsit cu geamul deschis, ca ne-a zis doctorul sa n-o scoatem azi afara dar m-am gindit sa ia si ea macar putin aer proaspat.
A mai facut vreun bb vaccinat febra pina acum?
simina_kin spune:
Fetele vin sa ma laud![]()
![]()
Eu si fimea suntem vedete DC

![]()
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Mi-au pus si poze!!!!!!!!!!!!!

de unde le-or fi luat??????????????
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1935
Sincer...nu-mi place treaba asta cu pozele....parca eram sub anonimat aici

...........acum ma stie toata tara
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
shtephy spune:
Buna dragelor 
Va multumim mult pt comenturile si aprecierile la pozici ,m-am simtit foarte bine citindu-le
.
Monica80 iti doresc sa te refaci cat mai repede .Regret ca te-ai pricopsit in spital cu stafilococul,e tragic ce se intampla acolo
.
Dymomo ingrozitor prin ce ati trecut voi ,din pacate eu am citit numai povesti de groaza despre spitalele de copii din tara asta si despre halul in care sunt chinuiti copiii si mamicile.
Voi ati avut pile si tot a fost urat.In plus chiar nu inteleg inversunarea asta de a da antibiotic fara sa se astepte rezultatul analizelor.Of,of...
Te admir ca ai fost atat de puternica ,ii doresc micutului sa se faca bine repejor si sa nu mai ajungeti in spital niciodata.
Eu stiu ca intoleranta la proteina din laptele de vaca trece in primii ani de viata.Are timp el sa pape mai incolo laptic de muuu si iaurtele bune,ok?
Smaranditza e bine micutul Timotei,stai linistita,da?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
shtephy spune:
Dymomo intelesesem ca bb are intoleranta la proteina din laptele de vaca si stiu ca e LP special pt asta .
Daca i s-a pus acest diagnostic fara analize e mai bine sa mergeti repede la alergolog ,sunt sigura ca va veti lamuri atunci.
Multa putere iti doresc

Simina multe felicitari
Hmmm si zici ca nu ti-ai dat acordul pt poze??
Mi se pare ciudat atunci ca le-au pus pe site
_
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele vin sa ma laud Eu si fimea suntem vedete DC ![]() ![]() http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449 fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |

acum am observat ca ai scris poveste nasterii in ziua in care s-a nascut Maya mea

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona
de
Maya Paula
shtephy spune:
Lili_a ti-am trimis PM.
Constat ca mai multi bebelusi au avut reactii la vaccin
.Acum eu ce ma fac ,mi-e si mai tare teama de ele.
A facut cineva Pentaxim sau Tetraximul de la stat?
_
DianaR spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele vin sa ma laud Eu si fimea suntem vedete DC ![]() ![]() http://www.desprecopii.com/info.asp?id=449 fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Felicitari! In legatura cu pozele scrie PM la Mirela sau la Admin...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lili_a ti-am trimis PM. Constat ca mai multi bebelusi au avut reactii la vaccin A facut cineva Pentaxim sau Tetraximul de la stat? _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009) |
Eu initial am vrut sa merg pe schema de la stat, dar dr m-a sfatuit sa nu stau dupa astia care mai fac surpriza de a nu avea doze pe stoc si alte 'accidente' de astea, de aia m-am reorientat. Ca altfel imi era tot aia, cred ca daca e sa apara reactii, apar cam la orice schema ai aplica... Hai nu fa ca mine, care am tot citit si sapat si pana la urma n-am putut dormi noaptea de dinainte de vaccin de indoieli si de griji. Si de fapt grijile mele cele mari nu erau legate de reactiile de moment la vaccin, ci de riscurile pe termen lung. Asa ca, parerea mea, dupa ce te hotarasti pe ce schema mergi, nu te mai gandesti la nimic in plus, ca nu e o atitudine constructiva.
(cred ca RamonaC a facut schema gratuita de la stat si nu mai tin minte cine a mai zis...)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri