Fulgusori de nov-dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

ionelamaria iti multumesc din suflet pentru vorbele frumoase, voi incerca sa iau cea mai buna decizie pt. fiul meu si pt. mine

mi s-a trezit puiul si iarasi plange, spune-mi te rog daca stii ce ceaiuri as putea bea sau ce apstile pt stimularea lactatiei?
eu beau acum de anason si chimen dar nu vad rezultate prea bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Neata si de la noi!
Carla pastilutele pentru lactatie se numesc galafor si sunt foarte bune , iti spun din experienta mea, iar ceiut eu beau cate 3 cani de ceai de fenicul, de care sunt tare multumita. laptic am destul si nu este nevoie sa ma mulg ca sa stimulez lactatia ca bebe David e un mancacios.
te pup si sper ca ti-am fost de ajutor.

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Luminita, incept prin a-ti cere scuze ca am lasat ( fara sa vreau) sa se inteleaga ca fac referire la tine. Chiar nu m-am gandit nicio clipa la situatia ta. Eu am scris in postarile cu referire la paracetamol ca nu sunt de acord cu administrarea lui preventiva, explicand ca preventiv pentru mine inseamna inainte ca bebe sa arte vreun disconfort. In acelasi timp am spus ca, daca as observa ca bebe resimte un disconfort, categoric as pune un paracetamol si eu, considerand ca e un rau mai mic decat durerea si febra. Deci nu e cazul tau care deja observasei un disconfort la copil inainte de administrare. Imi pare rau ca ai inteles gresit.
Cum nu sunt de acord cu medicamente date in situatii in care nu sunt cauze reale pentru a-i administra( in ideea ca daca mai tarziu il va durea, sau daca va face febra) va amintesc faptul ca tot eu eram extrem de suparata pe politica unor medici si a unor tari care, in sarcina, nu ajutau cu nimic mama sa mentina sarcina cand avea contractii etc... in ideea ca daca e sa fie va fi... si daca nu " nu e un produs de conceptie bun" Eu tot ma uit in poze si vad produse de conceptie excelente in urma administrarii de medicamente de mentinere a sarcinii. Nu merg pe ideea de fara medicamente. E absurd sa suferi cand ai solutii... dar tot absurd e sa plangem sa nu ne cada drobul de sare in cap...

Carla, si fii puternica pentru Mateiut

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

am reusit sa citesc tot din urma, insa pana sa raspund si eu nu mai e de "actualitate" subiectul, dar ma mobilizez si voi incerca sa fiu mai activa la forumeala.
puiutul meu a trecut de perioada in care se trezea de n ori pe noapte, acum ne trezim la 3 chiar 4 ore papam si dormim, avem ora de povestit si cerecetat camera de la 6 la 7 dimineata in rest dormim linistiti.
ziua ne jucam mai mult si dormim mai putin ca doar asa trebuie , stie el, ca doar am baiat destept.
mai plangem din cauza durerilor de burtica, dar le facem fata cu sab si ceai baby calm.
aveam multe de zis dar... s-au pierdut pe drum....
va pup pe toate si va doresc o zi linistita.
pup toti fulgusorii pe falcute!

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragelor!

La multi ani, frumoasa amazoana! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii toata viata! Multi pupici de la Natalie si mami DI!

Fetelor, vad ca disctati despre ..preventii. Eu sunt adepta preventiilor Am luat sa facem si infanrixul hexa si prevenarul la 2 luni, iar rotarixul la 2,5 luni. Imi e groaza ca voi baga atatea intr-un bebe mic si...sanatos! Dar imi e si mai frica sa nu faca minunile pt care sunt vaccinurile.
Sunt inarmata cu multa rabdare si ...paracatamol Probabil ii voi da preventiv, caci vor fi 2 vaccinuri dintre care prevenarul fiind recunoscut cu efecte adverse

Lumi, voi ati facut doar infanrixulsau sau si prevenarul? Pup micuta sa treaca!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata tuturor si o cu lapte...

mucosilor au inceput sa le apara de cateva zile niste bubitze f mici, ca niste cosuri pe fatza.... azi apare una.. maine dispare... dar apare alta in alt loc ... si tot asa... nu sunt multe, doar cateva... banuiesc ca sunt bubitele de caldura, nu cred sa fie vreo dermatita... sunt doar pe obrajori.. nu si pe corp si nici nu cred ca il maninca pt ca nu incearca sa le scarpine... e drept ca nici nu ar reusi pt ca sunt inca mici si nu-si coordoneaza miscarile...
voi ati avut astfel de bubitze? sa incerc sa le spal cu ceai? erau mai multe variante parca musetel, galbenele, pelin...
voi de care ati folosit
va uram o zi buna in continuare

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Carla, sper sa iei decizia buna pentru tine si puiul tau! Suntem alaturi de tine, descarca-ti oful si intareste-te!

Nu dispera cu lapticul! Bea ceai de la fares de lactatie, granule galactogil, si vad ca au mai zis fetele si de altele. O sa isi revina! Tin pumnii!
Iar bebe e inca mic si de aia e mai plangacios. Si noi ne-am adaptat destul de greu, ai sa vezi ca va fi bine in scurt timp!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

URGENT:
Acum cateva minute am schimbat pampersul lui Timi, si cand l-am sters la fundulet, am vazut cateva firisoare de sange pe servetelul umed. Am crezut initial ca am eu ceva la mana si nu am observat. Am mai sters cu inca un servetel curat, si din nou putin sange.
Am sunat la pediatra si neonatoloaga, dar ca un facut, nici una nu raspunde. E ceva grav oare? De la ce poate fi? Stie cineva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna
am cateva lucruri f. utile de vanzare de la fetita mea, unele sunt noi, la preturi f. mici:
- premergator chicco
- casca protectie cap bebe
- portbebe-paturica gros
- ham jane nou
- perna alaptat Quelle
- lucruri 3-9 luni

http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622967366434/

pentru comenzi pe mail dobre_claudia@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

smaranditza - parca simina se lovise de o problema asemanatoare, dar nu mai stiu daca era vorba doar de firicele de sange, sau ceva mai mult. poate reusesti sa iei legatura cu ea. oricum cel mai bine e sa fie vazut de un doctor. poate ar fi mai bine sa mergi la un spital, daca nu dai de doctorii tai, decat sa astepti pana luni, asa, pt. linistea ta.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput