Fulgusori de nov-dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika crlp - e normal sa fie asa. stai sa vezi ca in curand o sa te rogi sa faca un kk pe zi... eu as prefera prima varianta. ![]() monica - era clar ca e stafilococul, ce altceva putea sa fie? nu stiu daca am auzit de vreun caz sa iasa din maternitate fara stafilococ, ori copilul, ori mama... ![]() ![]() ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
Ramonika eu am crezut ca am facut mastita pt ca mi s-au infundat canalele din cauza mea si ma simteam foarte vinovata cu toate ca stiam ca n-am lasat sa mi se intareasca sanii, daca nu sugea copilu ma storceam tot timpul. sincer refuzam sa cred ca am luat din spital stafilococul, eu care m-am ferit atat de mult

, dar se pare ca nici la marea lor rezerva pt vip-uri (nu ca eu as fi vreun vip, dar i-am zis dr ca daca nu am rezerva nasc acasa, de frica stafilococului, care pt fetele care nu sunt din iasi si nu stiu, la noi la maternitatea cuza voda, e un fel de bau bau de care vorbeste toaa lumea, dar de care nu se scapa)nu poti scapa de stafilococ. dar vorba dr meu - se poate scapa de stafilococul asta din spital doar cu foc.
de
scump Maria
lili_a spune:
Ooof,fetelor,am facut si noi azi vaccinul, mi-a fost tare mila de bietul ghemotoc care a urlat pina s-a facut albastra. Ne-a zis si noua medicul sa-i dam Calpol preventiv, nu i-am dat
Cica si de asta sa-l arunc la o luna de la desfacere, evident ca nu scrie in prospect asa ceva. Cred ca ar trebui sa le scriem producatorilor astora ca in Romania exista un obicei ciudat de a arunca medicamentele la o luna de la deschidere. Desi probabil ca lor le convine, se cumpara mai multe
Fetele care mergeti la shopping pt botez, mult succes, eu inca nu ma gindesc asa departe.
O noapte buna tuturor, si mie sper. Deocamdata puiul plinge la taica-sau in brate. Ma duc...
dankutza spune:
Astazi la 10:50 implinim o luna. De aceea va trimit un pupic de la Cezarica pentru toti fratiorii ei fulgusori si pentru toate mamicile de fulgusori.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
coquelicot spune:
Fetelor, imi spun si eu oful; mi se pare ca dezvoltam o fobie necostructiva si generalizata impotriva pediatrilor.
Ca sa fie clar, eu sunt total impotriva medicamentelor PREVENIL luate aiurea, am o problema mare cu recomandarea antibioticelor pentru simple raceli, si pe criteriul asta mi-am ales pediatrul.
Totusi, de la a recomanda Romergan sau mai stiu eu ce sedativ preventiv la a recomanda paracetamol intr-o situatie soc pana la urma pentru organismul bb-lui este o distanta mare.La fel si intre laptele zeruit si curatarea nasului zilnic (un bebe nu stie sa sufle nasul sau sa-si coordoneze si controleze inghititul vs respiratie.)
Ionela , tare imi place cum scrii si ce zici, insa nici una dintre noi nu cred ca a facut copil ca sa ne fie noua usor si nu lui. Na, ca si eu am luat-o prea personal.
. Sper ca nu m-am infoiat prea rau
Monis, si al meu a dormit si a marait toata ziua de oboseala. E clar reactie de la vaccin, eu asa zic. Asteptam sa treaca la 24 de ore, pe prospect scrie ca reactiile adverse dureaza se pot manifesta in 48 de ore.
La noi a revenit kk verde si ma cam nelinisteste, desi azi eu am mancat numai supa chioara cu pui si o cana de 500 ml cu lapte. Am tot mancat lactate si pana acum, nu cred sa fie reactie la proteinele de lapte. In rest, Matei e ok, mananca, nu plange.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
crlp spune:
nu am mai rezistat si m-am certat cu sotul meu care atat grija are sa plece de-acasa...cred ca intr-adevar ne uraste altfel nu-i inteleg comportamentul...oricum el indiferent mi-a intors spatele si a plecat luandu-ma in ras
cel mai rau ma doare faptul ca toate astea se reflecta in starea copilului si a mea
deja cred ca am pierdut laptele...azi am stat toata ziua cu tztza in gura lui Matei care a plans incontinuu
acum o oora am cedat, m-am muls si nu am putut scoate nici macar 10 ml
ca urmare i-am dat completare si a ras la propriu 90 ml LP NAN
SUNT EXTREM DE SUPARATA SI DIN PACATE NU POT SA-L IGNOR TRAIND SUB ACELASI ACOPERIS, CRED CA PANA LA URMA VOI PLECA, ALTFEL RISC SA MA IMBOLNAVESC SI SA IMBOLNAVESC SI COPILUL

[q
e clar cea mai mare greseala a vietii mele
nu ar fi trebuit sub nici o forma sa ma casatoresc cu el
am sa regret asta toata viata mea
nu stiu cum sa fac si de unde sa iau puterea sa trec peste acest esec, nu vreau ca ingerasul meu sa sufere, el este nevinovat si nu merita nimic din ce se intampla intre parintii lui
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Fetelor, imi spun si eu oful; mi se pare ca dezvoltam o fobie necostructiva si generalizata impotriva pediatrilor. Ca sa fie clar, eu sunt total impotriva medicamentelor PREVENIL luate aiurea, am o problema mare cu recomandarea antibioticelor pentru simple raceli, si pe criteriul asta mi-am ales pediatrul. Totusi, de la a recomanda Romergan sau mai stiu eu ce sedativ preventiv la a recomanda paracetamol intr-o situatie soc pana la urma pentru organismul bb-lui este o distanta mare.La fel si intre laptele zeruit si curatarea nasului zilnic (un bebe nu stie sa sufle nasul sau sa-si coordoneze si controleze inghititul vs respiratie.) |
Sunt de aceeasi parere, nu e o tragedie paracetamolul, e fix "fas" pe langa sedative si alte alea ce am mai auzit. Cu toate acestea, bebe va primi numai daca vad efecte negative, febra, disconfort local care nu trece cu un compres rece... etc....
Nu as lasa copilul sa sufere!!!! un paracetamol e mai putin rau decat durere si febra... dar nu as da cu "preventil" ci atunci cand as vedea cel mai mic semn ca e cazul
| citat din mesajul lui coquelicot Ionela , tare imi place cum scrii si ce zici, insa nici una dintre noi nu cred ca a facut copil ca sa ne fie noua usor si nu lui. Na, ca si eu am luat-o prea personal. ![]() |
Nu m-am suparat, chiar ma bucura ca ai scris asta. Sunt convinsa ca in realitate toate ne dorim binele copilului nostru, altfel nu am sta ca zuzele ore intregi sa cautam informatii pentru ei... nu ne-am face atatea griji si nu ne-am pune atatea intrebari. Am scris asta tocmai pentru ca sunt convinsa ca furia pe care o provoaca punerea la indoiala a bunelor noastre intentii ne fac sa ne mai gandim o data asupra a ceea ce facem
Multi , multi
si sper ca bebe nu va resimti alte efecte negative ale vaccinului decat cele deja observate
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui crlp e clar cea mai mare greseala a vietii mele nu ar fi trebuit sub nici o forma sa ma casatoresc cu el am sa regret asta toata viata mea nu stiu cum sa fac si de unde sa iau puterea sa trec peste acest esec, nu vreau ca ingerasul meu sa sufere, el este nevinovat si nu merita nimic din ce se intampla intre parintii lui |
Scumpa mea, nu regreta nimic, nu privi inapoi si nu te invinovati... cu totii gresim... poate ai gresit tu... poate e o lectie dura de viata pe care trabuia sa o primesti cu scopul ca mai tarziu sa te feresti de un rau mai mare si sa fii foarte fericita. Eu cred ca: toate se intampla cu un scop, si tot ce nu ne omoara ne intareste.
Ia un loc, evalueaza scurt si rece situatia, ia o decizie si uita tot ce te-a suparat... Indiferent de decizia ta noi te vom sustine
Cat despre laptic, nu ceda... ai dat completare acum... dar baga ceiuturi... chiar pastilute si nu te invinovati cu nimic. Imi imaginez ca e foarte greu prin ce treci... Priveste spre Matei mereu cu zambet pe fata si incearca sa uiti si cine esti si unde esti si tot... apoi aproapiete de el. Incearca sa privesti copilul cu bucuria si seninatatea cu care ai privi o minune. El e minunea ta si fa-l sa simt asta. Asa ai sa poti uita cu bebe in brate tot. Fii puternica pentru el si incearca sa te relaxezi cat mai mult.
Uff nu stiu cat te ajuta, si nimeni nu poate trece prin asta in locul tau. Ai sa intelegi mai tarziu la ce ti-a folosit suferinta asta... ai sa vezi... nu e in zadar .
Nu e vina ta! Greseala e umana, nu aveai de unde sti ca asa va fi! Sta in puterea ta sa schimbi lucrurile! Fa ceva pentru voi!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
Lumi_Richard spune:
Vreau sa va spun ca am fost surprinsa de reactiile unora dintre voi la postarea in care spuneam ca i-am dat jumatate de paracetamol fetitei.
Ionela,imi esti f draga,dar ar trebui sa te gandesti inainte de a face anumite afirmatii(cum eu eram cea care a administrat preventiv paracetamolul,am considerat ca sunt la adresa mea).
In primul rand,nu am spus ca si voi ar trebui sa faceti la fel,nu am incercat sa influentez pe nimeni.
Apoi,am facut un copil pt ca mi l-am dorit. Nu trebuie sa dau explicatii,dar da,vreau tot ce e mai bun pt copilul meu si consider ca,pana acum,am luat cele mai bune decizii pt EA !
Daca nu ati observat ca spuneam ca fetita a plans continuu,va spun acum.A fost foarte agitata si schimbata dupa vaccin. De asemeni,nu am vrut sa faca febra,asa ca, la sfatul medicului, i-am administrat jumatate de paracetamol.
Lavi,si tu-mi esti foarte draga,dar nu mi-a placut nici reactia ta.
Monis,postarea ta chiar mi-a placut! E foarte interesant sa-ti exprimi dezacordul sub forma unei nelamuriri.
Deci,fetelor,sper ca nu v-ati suparat pe mine,dar felul in care v-ati exprimat, a sunat ca si cum ma `judecati`,si nu mi-a placut. Cum suntem diferite din foarte multe puncte de vedere,cred ca putem incerca sa ne alegem cuvintele cateodata,cand ne spunem parerea.
Si mai vroiam sa spun ceva....Nu sunt deloc de acord cu metodele `a la Capraru`,dar parca prea mare caz se face pe aici....cum toate avem o varsta deja,ce credeti,noi cum am fost crescute?
Despre pediatri,vad ca multe va plangeti...poate nu i-ati ales cum trebuie si ar fi mult mai bine sa-i schimbati.
Inca o data imi cer scuze,nu vreau sa supar pe nimeni.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise

si Vladutz