Fulgusori de nov-dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

se pare ca eu merg pe zicala "toate bubele rele in babei mele"...ca dupa ce ca-s grasa...cat tot globul asta pamantesc si nu imi gasesc imbracaminte....mai am si hemoroizi...numai DD stie cam ce sunete scot cand merg la wc..siiiiiiiiiiii...am o unghie incarnata ..asa ca luni..la spital cu mine, sa ma tai...ca apoi sa reusesc sa ma incalt si eu ca lumea la botez, ca merg schiopatand

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Ca sa nu te mai doara sa tare si daca ai noroc sa si scapi de cutit incearca compresa bine muiata in alcool si rivanol/betadina (zemuinda bine), o infasori pe deget si apoi o acoperi cu leucoplast sa stea cat mai mult umed. Schimbi compresa de 2-3 ori pe zi. La mine a functionat.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy... si eu is tot ca tine. In afara de hemoroizi, is tot cat casa poporului, poimaine e botezul si nu am in ce sa ma imbrac. Azi am colindat doua ture prin magazine si m-o luat plansul deja . Iar la unghii incarnate...eu te bat, ca am 2 la piciorul drept, dar nici de-a dreaq nu ma duc la doctor. Pai tu stii ce iti face ala??? Te opereaza si iti scoate unghia. Chinurile de pe lume . O sa ma chinui eu ca si alta data cu apa oxigenata, rivanol, albastru de metil, chiar si carmin si curat cat suport locul...trebuie sa treaca. Daca te duci la dr...zau ca nu stiu daca o sa poti sa te incalti la botez in orice. .

Dominic iara e super marait si nu papa mai mult de 30 ml , iar eu cu nervii la pamant. Ma simt aiurea ca il las cu mama, cat ma mai duc eu sa caut una alta, sau chiar cand e treaba de facut prin casa, in loc sa stau eu cu el. Abia astept sa scapam de botez si de musafiri si sa expediez pe toata lumea acasa, sa ramanem doar noi doi sa povestim si sa ne iubim toata ziua.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ilinca M., multam de sfaturi, deci asa cu gimnastica..acu ca stiu ca am liber ..imi mai trebuie si ambitia..nu e asa ca mi-o trimiti la pachet??

Se vorbea de somnicul pe timp de zi..a mea rechinasa trage cam 2 reprize dimineata in sensu ca adoarme cu capu pe umarul meu cam 5 minute, de ma misc, e gata treaza si fresh si a doua repriza mai pe la pranz cand tot asa doarme 10-15 minute iepureste... Dupaamiaza au mai fost dati cand am reusit sa o adorm dar doar pe burtile noastre...si doarme acolo o ora...dar sunt zile cand nu doarme..Eventual tot asa atipeste 10-20minute seara pe la 6-7..
Si apoi cu somnu de noapte, ori adoarme la 10 ori la 11 noaptea...undeva in intervalu asta, si imi doarme in reprize, cu papa la o ora jumate/doua..deci inseamna cam 4 treziri...Iar dupa ora 4 dimineata incepe frichineala de frichineala in somnic.Daca caut sa ii schimb pampersul se trezeste si nu adoarme decat dupa vreo ora sau doua. De trezit sunt dimineti cand e treaza pe la 7 jumate sau 8, dar si dati cand reusesc sa o pacalesc sa doarma pan la 9-dar tot pe burta mea e somnicu de la 7-9..ca sa fiu sigura ca doarme..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, subscriu la ce a zis Diana , comprese sterile(-ca doar ai in casa pt Flavius)imbibate in spirt si impachetat piciorul in leucoplast.
Eu am avut pt prima oara o unghie incarnata acum cand am fost cu cezariana in spital. Si spalam piciorul seara , stergeam bine cu spirt pe acolo, am reusit si am taiat coltul de unghie care era infipt bine in punga cu puroi, am scos puroiul de acolo, infasat in compresa sterila cu spirt, si sosete curate in picioare.Si peste noaptea se usca foarte bine locu..In cateva zile mi-a trecut, eram tare ingrozita de gandu la ce pot pati daca nu se trece.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monis cu plimbarea merge in sensul ca dosrme in masina si in parc iar camd am intrat in casa si ne-am dezbracat gata somnul...
Si vestea cea mai proasta... la 3 doze de lapte special iar face diaree plus regurgitat. Am vorbit deja cu dr si dc nu se opreste(macar din regurgitat) cu smecta si mucilagiu de orez ma asteapta fiica lui in noaptea asta la spital. Vorba Ramonei.. imi iau campii.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Monis cu plimbarea merge in sensul ca dosrme in masina si in parc iar camd am intrat in casa si ne-am dezbracat gata somnul...
Si vestea cea mai proasta... la 3 doze de lapte special iar face diaree plus regurgitat. Am vorbit deja cu dr si dc nu se opreste(macar din regurgitat) cu smecta si mucilagiu de orez ma asteapta fiica lui in noaptea asta la spital. Vorba Ramonei.. imi iau campii.

Doamne, mamicule , prin ce mai treci si tu! Poate regurgitatul nu e grav , ca si al meu regurgiteaza dupa fiecare masa aproape si uneori mult... alteori in jet... dar el rade si se joaca deja cu noi ( sau ma rog, asa spunem noi ca se joaca) si creste si mereu are scutece pline, asa incat nu ma ingrijorez pentru asta.
Cred ca pleci plina de speranta la medic si te intorci cu sperante si iar esti dezamagita. Te admir ca esti puternica si nu renunti. Sunt convinsa ca in curand va da rezultate. Din ce am inteles, Danut si-a dublat deja greutatea, eu spun ca asta e semn bun... pana acum ar fi fost suficient sa ajunga la 4 kg dupa graficul pe care il am eu. Fii curajoasa si optimista in continuare. Eu inca sper ca Danut nu are nicio problema si asa e tranzitul lui, dar poate ma insel... tu vezi ce e acolo... si poate nu dam numai de medici prost pregatiti.
Parerea mea e ca faci bine ca perseverezi, dar atat timp cat bebe creste si e vesel si uda scutece, nu intra in panica... merge bine si tu esti o mama excelenta care lupta pt puiul ei. Nu uita ca nu e Fat-Frumos, cum ne dorim toate sa fie copii nostri, ci un bebe normal care creste

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Plec la spital. El e vesel si binedispus dar deja are 3 scaune in doua ore. sper sa ii dam de capat. pup mamicile si fulgusorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

printisorul meu a fost cam marait astazi, nu prea a dormit si a stat mai mult cu tztz in gura
acum abia am reusit sa-l adorm, sa vedem cat o sa tina, sper macar 2 ore
e normal sa planga asa mult la inceput?
adica, cum se trezeste al meu plange si nu tace pana nu-i dau tztz

nu vreau sa supar pe nimeni dar eu dupa o sapt deja am ajuns la greutatea dinainte de a ramane gravida 53 kg, am eliminat multa apa, pt. ca eram ingrozitor de umflata

cu sotul lucrurile merg f prost, azi nici macar nu s-a uitat la copil, nici nu stie ce pierde...m-am maritat cu un animal, nici nu-mi vine sa cred unde am ajuns

incerc sa nu ma consum prea mult pt. ca mi-e teama sa nu pierd laptele sau sa-i fac rau lui BB

azi a venit popa si ne-a citit o rugaciune de 8 zile si mie si lui Matei, ma bucur tare mult

in rest ma ajuta mama, iar sotului nu-i convine ca a venit, dar fara ea as innebuni de tot fara nici un sprijin, asa ca n-o voi lasa sa plece, poate voi pleca impreuna cu ea cand se va mai intrema puiul meu si voi putea sa-l scot afara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Plec la spital. El e vesel si binedispus dar deja are 3 scaune in doua ore. sper sa ii dam de capat. pup mamicile si fulgusorii

Bafta mamico! asteptam vesti bune!

aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crlp

printisorul meu a fost cam marait astazi, nu prea a dormit si a stat mai mult cu tztz in gura
acum abia am reusit sa-l adorm, sa vedem cat o sa tina, sper macar 2 ore
e normal sa planga asa mult la inceput?
adica, cum se trezeste al meu plange si nu tace pana nu-i dau tztz

nu vreau sa supar pe nimeni dar eu dupa o sapt deja am ajuns la greutatea dinainte de a ramane gravida 53 kg, am eliminat multa apa, pt. ca eram ingrozitor de umflata

cu sotul lucrurile merg f prost, azi nici macar nu s-a uitat la copil, nici nu stie ce pierde...m-am maritat cu un animal, nici nu-mi vine sa cred unde am ajuns

incerc sa nu ma consum prea mult pt. ca mi-e teama sa nu pierd laptele sau sa-i fac rau lui BB

azi a venit popa si ne-a citit o rugaciune de 8 zile si mie si lui Matei, ma bucur tare mult

in rest ma ajuta mama, iar sotului nu-i convine ca a venit, dar fara ea as innebuni de tot fara nici un sprijin, asa ca n-o voi lasa sa plece, poate voi pleca impreuna cu ea cand se va mai intrema puiul meu si voi putea sa-l scot afara

cea mai fericita de MATEI

poze

Carla, despre plans nu-ti pot spune nimic, dar parca mai erau pe aici fete care povesteau chestii asemanatoare... sigur iti vor raspunde ele.
Cat despre "sot"... nu am cuvinte! incearca sa uiti ca exista daca poti, adica sa il ignori la propriu... poate si de la starea ta de agitatie e copilul asa. Al meu a plans asa tare cand mi-a venit in vizita soacra... si asta pentru ca eu eram foarte agitata( nu avem cea mai buna relatie) As pune pe seama supararii tale starea copilului din experienta mea... dar sigur vei primi si alte opinii, mai avizate. Important e sa reusesti sa depasesti stresul provocat de sot.... asa nu risti nici sa pierzi laptele si eu sunt convinsa ca si bebe va fi mai bine.

aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput