Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
Claudinna sa stii ca ii place tare casuta cu cheite.Si blenderu e fascinat de el.Lui de fapt ii plac jucariile la care poate mesteri ceva.
Nikolici cam asa sunt popi.Ba uni mai spun si cat sa le dai.![]()
Cu vaccinul nu il vom face nici unul din familie dar sa stiti ca si pe mine m-a impresionat tare cazul lui Toni, nu stiu insa sigur daca doar virusul AH1N1 a contribuit la tragicul deznodamant in cazul sau.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
buna seara!
am revenit la ceas de seara dupa ce a adormit bb...sper sa nu se trezeasca si in noaptea asta urland asa cum face de 2 nopti...se vad deja 2 canini, dar nu au spart inca gingia (sau nu sparsesera cand m-a lasat sa ma uit ultima data)....
Dya - felicitari mergaretului si de-acum sa te tii spate de mami!!....Mark merge de vreo luna...trece deja si pragurile tinandu-se de tocul usii...se asaza si se ridica singur....dar eu tot din urma lui stau la fiecare pas
!!
Ada - pana acum nu ai realizat ce gospodina desavarsita esti pt ca nu aveai cuptor....dar...de acum...te mai cere TL de sotie o data si incepe sa te iubeasca si soacra![]()

Ange - 

Eu nu stiu de unde aveti voi timp si de o alta "gospodarie".....mamicilor, numai la mine are ziua 24h?????
Nerantula...Mark a avut gurita plina de afte cand era mic mic (acum e doar mic
)...avea mititelul tot obrazul (pe interior) plin de besicute iar glicerina cu sau fara nistatin nu a avut nici un efect....mi-a dat insa pediatra o capsula (din pacate nu mai stiu cum se numea
stiu doar ca am dat 7 lei pe ea
) pe care am impartit-o in 3 doze (cica era f puternica
) si in 2 zile nu a mai avut nimic si nici nu i-au mai aparut vreodata...daca vezi ca se ingroasa gluma spune-mi si o sun pe pediatra sa imi reaminteasca denumirea
Preotul...a fost si la noi...a cantat 2 vb si apoi s-a oprit in mijlocul sufrageriei si statea...i-am dat banii....el nici o reactie sa plece...ma simteam de-acum datoare sa incep o conversatie cu el...dar ce?
(nu-l cunosteam
)....si i-am spus...ce punctual ati fost azi...ati venit exact la ora afisata!!
...mi-a raspuns... da...dupa care si-a mai rotit ochii de cateva ori prin camera si apoi s-a gandit ca mai are 4 etaje
(noi stam la parter)...(se pare ca fiecare dintre noi avem cate o poveste cu preotul anul asta....:)) )
va pup
claudinna spune:
Xor, in ce erai imbracata cand a venit preotul?![]()
Laura, ai reusit sa o opresti?? cu spatele merge?? sa vezi atunci distractie!
Ange, o sa te trezesti intr-o zi ca ti le spune pe toate! Razvan nu stie cum face gaina
asha ca o asteapta pe Crina sa-l invete
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Xor spune:
buna intrebare claudinna....sincer...habar n-am...cu ceva de casa...cred....sa fi fost oare indecenta??
...oricum...eram cu pruncul in brate...eram singuri acasa...![]()
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Fetelor Alexia se invarte intruna ![]() ..sa o opreasca cineva,pleaseee!!!Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
si pe Anda!!!!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
Buna seara fetele....ce mai faceti?..intru si eu la recuperat...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
300 spune:
Moama ce reu se misca forumul asta...
Anda e maraita, acum s-a mai calmat cu nurofen, isi rodea mainile si incepuse sa urle periodic de-am crezut c-o speria ceva. Daca stiam ca se anunta asa ceva o sunam pe Roxi
. Lasa ca nurofenul a mers bine, sper sa avem o noapte usoara.
Xor, asta mi-aduce aminte ca pe vremea cand stateam pe calea Victoriei cu actualul meu sot am chemat pe cineva sa depaneze niste cabluri de net, care tot pica (era romtelecom si cineva lucra jos si ne deconecta noua internetul cu su fara intentie, dupa cum am aflat dupa). Idee era ca pana sa ma astept eu ca vine nenea eram foarte sumar imbracata ca era foarte...vara. Aveam eu ceva decent in plan dar s-a nimerit sa nu mai am timp, eu mancam cand s-a infiintat nenea. Il tooot asteptasem si, vazand ca nu vine, mi-am pus sa mananc ca emrgeam si la serv. SI nu-ti spun ca am aflat si de sotia lui care a nascut, si voalat a
sa mi-am dat seama ca domnul nu prea avea cine stie ce activitati dar m-am facut ca nu pricep... Mi- dat si nr lui de telefon :))
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Si sa apuc sa va zic si vestea buna pana nu apar musafirii prin zona (bine ca tati adica sarbatoritul e inca la munca dar vin musafirii )![]() ![]() ANDREI MERGE SINGUR EXACT DIN 1.01.2010![]() ![]() ![]() Tot am amanat sa va dau vestea ca ma gandeam ca se razgandeste iar dar vad ca nu e deja o saptamana de cand merge deja si-a perfectionat si intoarcerile si ia curbele perfect Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Ei ..Felicitari Andrei..

Serena..merge de mult..de la 9 luni....de prin august..cam asa...dar a facut la cucuie.....
Mami de doua printese:
300 spune:
fiica-mea - instrument de tortura. Dupa ce ca isi vara manasub tricoul meu si-mi stoarce sfarcul ca pe-un cos, acum ma trage de par (nu va imaginati ca alta data n-o face... Dar cu cat ii zic sa nu mai faca, cu atat ma trage mai violent. parca e dusmanul de clasa... Mie- greu sa cred ca cineva asa de dragalas poate fi rau!
Cnd ma stoarca face ea Aaaaa! de parca pt ea e un joc, ea ma trage, eu fc au si ea mispune cand sa fac "au" ca m-a tras.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
M-ati distrat fetelor..la fazele cu popa...la noi..nu stiu cum o sa reactioneze..ca n-a venit..pe unde-o fi fost..nu stiu..duminica trecuta l-am auzit..bantuia pe scara..dar nu i-am deschis..dormeam...
Mami de doua printese:

Andrei