Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Iauzi..Anda..nazdravana..trage bine..Anda..sa faci muschi....las..ca-i mai creste parul lui mami...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Nerantula..eu probai niste chestii pe aici..de la mine 34...si ma cam strang...ma mai gandesc pana maine de dimineata daca le iau pe cele doua 34....nu-i problema daca-ti zic maine de dimineata..cam pe la 10.30..nu -i tarziu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Nerantula..eu probai niste chestii pe aici..de la mine 34...si ma cam strang...ma mai gandesc pana maine de dimineata daca le iau pe cele doua 34....nu-i problema daca-ti zic maine de dimineata..cam pe la 10.30..nu -i tarziu, nu?

Intra pe mess ... una din cele doua 34 nu e in stoc, poate vrei altceva ..

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hmm... Ce liniste! Toata lumea e pe plantatie din nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

claudinna mariei ii place tare mult casuta cu cheite (ma bag si io in seama)...e jucaria preferata de la Craciun incoace

nikolici
esti mortala!!
si la noi a fost si cred ca nu mai vine curand! imi tot intindea crucea si io i-am retezat-o ca noi nu pupam cruci (am zis "noi" de zici ca suntem cel putin martieni) si apoi a vrut sa urce sus si i-am zis scurt ca acolo nu se poate (ii tinem pe cei rapiti!)
a nu se intelege gresit, nu pup cruci din cauza de igiena...

neranula ma uit repede si-ti dau pm. e ok?

ange si maria zice "cat, cat, cat" la cotcodac...si la cucurigu tot cam asa...

Mergi la inceput

eu sunt pe aici..cu oamenii.mei...

Mergi la inceput

Unul tipa..altul canta...asa-i la noi..ca Serena adormise pe la 21.30..si se scula acum ceva timp..cred ca se mai culca maine...

Mergi la inceput

Fetele..va las..ca s-au incins spiritele la mine..una vrea ceva..alta..vrea si ea..etc......si tre sa-i dau si Serenei sa pape grisul cu lapte...pupici..vb maine...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

seara buna!
Am ajuns acasa cu burta plina, am culcat piticul, acum pot sa ma relaxez! Am fost si de data asta o mare adunatura cu 5 copii: 4 luni, 6 luni, 1 an si 3 luni, 1 an si 9 luni si 4 ani. A fost o mare chiraiala

Mi-am adus aminte ca a intrebat cineva de linkul cu cazarea http://www.hotelmonacofelix.com/ (klemmi parca?)

Dya Mihnea avea inainte de sarbatori 12,4 kg. La inaltime nu stiu, la un an avea 82 cm dar a mai crescut de atunci. Dar da, intra la categoria copii mari, dar asa e tot neamul meu si al sotului
Ce de cadouri a primit Andrei!

Piolica, da are aer de smecheras! ma intreb deja cate inimi o sa franga

Ramo azi Mihnea nu m-a lasat sa tin in brate niciun copil. Cand ma vedea cu unul venea repede sa il dea la o parte, statea 2 secunde cu mine si pe urma pleca in treaba lui E un gelos mic, presupun ca e doar o faza

Ada, te facusi si bucatareasa! Bravo! In curand ne dai retete cu pretentii, ca vad ca te tii de fripturi in forma de trandafiri Am ras cu lacrimi de raspunsurile lui Teo! Un scump!

Mihnea a inceput(din nou) sa muste! Si azi cand am tipat ca ma doare, sa nu mai muste, a desclestat dintii si uitandu-se in ochii mei a tipat pe aceeasi tonalitate...am trans concluzia ca mi-a comunicat ca il dor dintii

ma bag pe mail la poze

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau las ca il invata Crina

300 si pe mine m ytage de par uneori....multe fire au ramas in gherutele ei

Abe tare scumpica Maria

Babymom tocmai ce am plantat

Xor ici multiiii

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput