Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 11
Paula-Laura spune:
musette, gata, ai ascuns pozele? 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Abe poti sa te prefaci ca pupi si gata. Nu stiu cata lume mai tzocaie acum cruci, icoane si alte alea... Eu am in schimb o problema cu impartasitul - desi si pe Anda a dus-o bunica-sa pe-acolo; am lasat-o ca e tare bisericoasa si am zis sa-i fac pe plac dar m-am rugat s nu vina cu fata bolanava acas'
. Tot chestiuni igienice.
ALessia deci tii cu inamicul dea? Nu te prind eu? Mai, marime a 34 in okii mei e o chestie tare mica... daca am dreptate si te vaiti ca te strange nu-i bai. Cate natii atatea marimi, totusi, poate nu stiu eu care 34 e ala. Cu copiii care se culca tarziu de dupa-amiaza mai stiu s eucum e... bafta!
Ahhh bestia ma intzeapa acum cu pixul de la tabla magnetica. Huh, s-a oprit, Mi l-a dat: "ia'te" probabil "ia uite"... mi-a pasat si tablita dar n-am prins-o si a cazut cu zgomot.
Ma retrag sa vad dca pot s-o culc. Va pupa mama de bebelina atomica!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Laura si a mea se invarte pana cade jos![]()
Paula-Laura tare dragut Mihnea 
Alessia
am fetele, poate se impaca 
Asta seara am incins o tura de joaca...asta pt ca a mea fata plangea de mama focului sa ne jucam..asa ca am luat copila in brate si alergat dupa sor-mea prin casa
...nu spun cat am obosit, mai ales ca nu am conditie fizica
, apoi Crina a alergat-o singura pe sor-mea
, numai nebunii fac amandoua
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anamona spune:
hei, salutare si de la noi
absenta sper ca e motivata :), parol ca nu e din cauza de FV ca doar mi-am dat delete la plantatie acu vreo 2 zile:)
300, vorbeai serios ca nu ai cont pe platforma? eu am o ramona in lista care se juca de zor, credeam ca esti tu .....
babymom - Dragos e de-a dreptul total la faza cu dormitul in piscina....nu avea nicio treaba si voi va agitati de zor cu pozatul :) super tare. Il propun la premiu pentru cea mai inedit loc de dormit :)
Piolica - aveti o familie super reusita, mi-a placut cum ati petrecut, copii sunt foarte frumos iar Elsa este o adevarat printesa superba.
va doresc spor la BB2 cat mai repede
multumim de aprecieri, sa stii ca poza cu pricina este si favorita mea din album.
anamona spune:
Luminita si musette, si eu vrea sa vizionez fotografiile voastre si vad ca nu mai este posibil...
Paula-Laura spune:
Anamona, foarte frumoase pozele! Ma faci s aimi doresc sa invat mai multe in ale fotografiei ![]()
Iar Theea e o frumoasa si imi place la nebunie cum o imbraci!
(vreau neaparat o fetita! o vreau de cand mi-a facut mama un frate in loc de surioara, asa cum imi promisese
)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
mai nikoliciule sa mor de ras 
cu popa ala al tau......si la noi a venit cu craciunul si dupa craciun la 2 zile a venit cu botezul......sa intamplat sa deschid usa odata cu vecinul....si el de colo cand a zis popa "cu botezu" vecinu..."iara ma".(a ramas un pic socat cei drept)....si noi crezand ca se duce la vecinu' vecinu, crezand ca intra intai la noi....fiecare din noi am lasat un pic usa intredeschisa.....nici unu din noi il invita in casa...si uite asa a stat popa pe sala vre-o 10 min, pina am iesit noi sa vedem ce se intampla .....statea ca prostu' cu crucea in mana si astepta ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Alina, sa inteleg ca am ramas singura fara rusi printre mamicile de bobocei? |
am fost asa dezamagita ieri, parca eram intr-o luna cand lucram pt bb si nu-mi iesise