Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 12
anamona spune:
multumesc mult Paula, adevarul e ca la fetite oferta de hainute e mult mai variata si ai de unde alege :)
ca veni vorba de hainute, Piolica ma intrebai de caciulita din fotografia cu pricina, am luat-o de la Next
Diana, intre timp am vazut si pozele cu baschetbalistul frumusel :)
si sa stii ca si noi avem magarus/unicorn rosu la fel :)
kllemi spune:
anamona dar nu ai ramas singura fara rushii sunt alaturi de tine cu trup si suflet...
....si eu sunt in aceasi situatie....eu am mai spus chestia asta...si problema este "de ce nu vine, odata"???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
ange
si fa mai mult sport ca maine poimaine te ia fi-ta in dico....ce te faci atunci....dar pina atunci vine vara....sti tu parc, alergaturi, cat cuprinde....eu nici nu vreau sa ma gandesc....ca deja nu mai pot sa ma tin dupa ea 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
abe spune:
ange ce conditie fizica? ca eu sunt terminata. azi am iesit afara si am stat mai mult cocosata ca sa o tin sa nu stea chiar pe burta prin balti, apoi am carat-o in brate vreo 30 de minute (nu vrei sa stii cum imi arata geaca) si apoi a trebuit sa o tot ridic si sa fug cu ea ridicata de manute...si acum sunt varza, ma dor gleznele (astea nu stiu de la ce
), coapsele si umerii de mor!! sper sa nu fie de la vreo raceala, dar parca nu-mi covine nici sa fie doar de la miscarea asta de azi...ca prea-s baba in cazul asta...
anamona spune:
kllemi - probabil ca alaptezi la un interval mai mic de 6 ore....
apropo de faza cu popa, cand stateam in baneasa nici eu nu primeam preotul pt ca eram ofticata pe el: cu ani buni in urma, am tinut ultima saptamana din Postul Pastelui si m-am dus dis de dimineata cu inca o prietena sa ne impartasim. Dupa ce am stat vreo 3 ore la coada, am ajusn al spovedanie si i-a casunat preotului pe noi sa ne intrebe daca eram curate trupeste. Cum raspunsul a fost negativ, ne-a dat canon sa nu ne mai impartasim 7 ani. a fost super jenant, toata lumea se indrepta spre impartasanie, noi doua am facut cale intoarsa sub privirile intepatoare ale toturor oamenilor de la coada. Astfel s-a produs Ruptura intre mine, oamenii bisericii si obiceiurile bisericesti.
insa, in timp m-am mai maturizat, am devint sper eu mai toleranta si nu ii mai pun pe totui in aceiasi oala ci incerc sa le acord o sansa mai intai. Asa ca de vreun an, preotul e binevenit la noi in casa- e drept alt preot, cel de aici din sat, un preot tanar care incearca sa isi apropie enoriasii. ne-a vizitat si de Craciun si in ajun de boboteaza iar noi l-am primit cu bucurie si poate un pic stangaci (ne-a surprins in timp ce mancam dar am ras impreuna pe tema asta, eu m-am facut ca pup icoana de frica de porcina, iar Thea cand s-a trezit cu icoana in fata sa o pupe (!!!!) a intors rapid capul) ![]()
elly_16 spune:
Seara buna la toata lumea!
Cu intarziere - motivata - urez si eu tuturor LA MULTI ANI, un An Nou plin cu sanatate, bucurii, dragoste si impliniri pe toate planurile!
LA MULTI ANI si pentru cei ce-si sarbatoresc astazi onomastica!
elly_16 spune:
Sarbatorile le-am petrecut acasa, ca Bianca s-a imbolnavit, a avut o raceala destul de nasoala, am aspirat-o zi si noapte... credeam ca nu se mai termina atatia muci... 
In fine, acum este bine, asa ca am si eu acum timp pt. forum.
abe spune:
anamona foarte frumoase pozele! Thea e tare expresiva si are niste ochi superbi!
si vad ca e mereu foarte fashionable!! Maria sta mai tot timpul in ciorapi si body ![]()