Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 13
abe spune:
sper sa gasesc maine ceva poze de aratat![]()
ca am fost o loaza in perioada asta! de craciun chiar am uitat sa-mi incarc aparatul...halal fotograf...
piolica spune:
abe, deci zici ca serialul asta Californication e simpatic? poate ma bag si eu la el, cu toate ca ma gindeam ca o sa ma apuc de tricotat ceva pt Elsa, asa ca ma mai gindesc. mi-e teama ca daca ma apuc sa-l vad si-mi place, intra microbul adinc si nu mai fac nimic.
alina = mama de alexa si cipri, cum a fost azi?
alina = mama de thea, magazinul asta next e si prin Franta? ca eu nu am auzit de el pina acum. sau pot cumpara de pe net?
Si zici ca ai reinnodat firul iubirii cu biserica? Eu am o biserica exact la 20 de m de casa, dar niciodata nu reusesc sa ajung la slujba. Duminica acum e o petrecere la biserica pt copiii botezati in 2009 si sintem si noi invitati ca am facut pregatirile pt botezul Elsei la biserica de linga noi (botezul l-am facut departe de aici, dar sint simpatici ca ne cheama si pe noi.) Cred ca o sa reinnod si eu firul iubirii cu ei. :):)
dya, FELICITARI mergaretului.
Nocom, parca ai promis niste pozeeeee :)
elly, bine ai revenit. un an 2010 plin de bucurii alaturi de cei dragi!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
dupa doua episoade de CSI-NY seria 5 ma declar satisfacuta si ma duc la nani!
Noapte buna!
(d-ale lui Teo: fetele sunt lipicioase.
Mie nu mi s-a parut nimic suspect si, fiind de acord cu afirmatia n-am comentat nimic. Desi eu nu-s o fata lipicioasa, am scapat lectia asta.
Dar bunicul: cum adica? lipicioase? de ce s-au lipit?
DE NISTE ANIMALE!
contextul desenelor animate sau animale la care se uitau mi-a scapat...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
abe spune:
da, e foarte fain! e cam sex oriented, ca sa zic asa, dar e mortal! si castigul e foarte bun! mi s-a parut cam cel mai tare serial de comedie din ultima vreme...
angelynna82 spune:
Kllemi, Abe eu si sportul nu am fost prieteni buni
, in scoala faceam ceva...fygeam sau mai stiu eu ce si pa sport
Pana sa fiu insarcinata eram "sirena" insa...acum sunt altceva
Elly bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine 
Anamona eu dupa o perioada nasoala am cam rupt legaturile cu Biserica ...
Laureta tare simpatic filmuletul
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe da, e foarte fain! e cam sex oriented, ca sa zic asa, dar e mortal! si castigul e foarte bun! mi s-a parut cam cel mai tare serial de comedie din ultima vreme... |
hmmmmm, pai si ce fac??? ma las de tricotat? e impropriu spus, ca nici macar nu m-am apucat.... Vroiam sa ma duc maine sa cumpar niste papiote, ca tot sint mari solduri aici si le iau la juma de pret.
piolica spune:
anamona, ti-ai dilit FV? si cum ai facut? ai facut ceva maiestuos, gen sa arzi toate recoltele sau sa inunzi cimpurile??? Sau a fost simplu 'ar iu suar tu dilit?' ies, no? :)![]()
oricum a fost, eu ma bucur, asa o sa stai mai mult cu noi. hihihi! 
upppssss, sintem pe pagina 13, iar eu am devenit chiar acum prolifica... fir-ar!
abe spune:
ei daca-i asa, pai atunci da-l incolo de serial ca si asa-i cu bautura, sex si alte asemenea...![]()
![]()
![]()
musettepink spune:
Hello
azi iar nu am apucat sa intru da nu din cauza fermei![]()
Ange,lumi,Laureta multumesc de complimente,ma faceti sa rosesc
.Pupici
Andy
nocom nu am nici un pont legat de timpul petrecut cu ferma,asa printre picaturi si seara mai ales dupa ce adoarme Luca,da imi e tare drag de ferma,acum ca am strans de toate nu cred ca renunt prea curand la ea.![]()
Caludina,paula ,anamona am sters pozele dar le pun din nou daca va face placere sa ne vedeti.acum le incarc va anunt indata ce trimit link.
de
Luca
angelynna82 spune:
am apucat sa vad si eu cateva episoade din el, frumos
, insa mai mult prefer CSY NY sau Miami 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt