Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

piolica ai dreptate cu filmul Avatar, e super tare... merita vazut in 3D
angelynna si eu de la sirena am trecut la balena ... mai ales cu sarbatorile astea... dar mi-am propus sa slabesc pana la vara, si nu numai cu dieta, vreau sa merg si la o sala... brrr ... suna asa SF pentru mine... sper sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Piolica, online poti comanda aici
http://www.nextdirect.com/fr/en

insa au redus dramatic oferta de caiulite odata cu aparitia soldurilor, la momentul achizitiei noastre, erau vreo 20 de modele.

cat despte magazinele propriu zise nu imi amintesc sa fi vazut vreun Next in Paris sau Lille, in Bucuresti sunt 2 asau 3 magazine deschise in franciza, insa oferta este extrem de limitata.

Cat despre FV, l-am dilit la nervi exact in ziua in care trebuia sa sar la nivelul urmator, aveam bani pentru imobiliara, energie altenativa si alte alea. M-au apucat nervii la servici din senin si au crescut pana am ajuns acasa ca sa pot efectua operatiunea. Am rasuflat usurata doar cand m-am asigurat ca m-am facut nevazuta de pe suprafata FV. Evident am facut-o public ca sa imi fie rusine sa mai revin asupra deciziei vreodata.

Musette, mi-ar face o maree placere sa le vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui abe

ei daca-i asa, pai atunci da-l incolo de serial ca si asa-i cu bautura, sex si alte asemenea...

pai daca e cu sex, le las naibii de papiote... si nu mai reinnod nici firul iubirii cu biserica si stau si vizionez californication (de fapt titlul e fff sugestiv)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Gata pozele,sunt pe mail.pup

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Piolica, dar cont pe facebook de ce nu iti faci? nu are legatura cu FV... e super fun, sunt postari scurte, mai stie omul de tine in epoca asta a vitezei.

eu mi-am deschis contul de dragul fostilor colegi de liceu, de facultate cu care nu am mai tinut legatura si e mare pacat....
evident acum am si colegi de munca dar si fete de aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Piolica, online poti comanda aici
http://www.nextdirect.com/fr/en

insa au redus dramatic oferta de caiulite odata cu aparitia soldurilor, la momentul achizitiei noastre, erau vreo 20 de modele.

cat despte magazinele propriu zise nu imi amintesc sa fi vazut vreun Next in Paris sau Lille, in Bucuresti sunt 2 asau 3 magazine deschise in franciza, insa oferta este extrem de limitata.

Cat despre FV, l-am dilit la nervi exact in ziua in care trebuia sa sar la nivelul urmator, aveam bani pentru imobiliara, energie altenativa si alte alea. M-au apucat nervii la servici din senin si au crescut pana am ajuns acasa ca sa pot efectua operatiunea. Am rasuflat usurata doar cand m-am asigurat ca m-am facut nevazuta de pe suprafata FV. Evident am facut-o public ca sa imi fie rusine sa mai revin asupra deciziei vreodata.

Musette, mi-ar face o maree placere sa le vad

merci pentru link, e interesanta colectia 2010. o sa bag un oki maine sa vad ce si cum, dupa ce prospectez piata locala de solduri.

deci te-ai lecuit de FV?
eu nu le am pe astea absolut deloc, facebook nu ma atrage deloc... as spune dimpotriva. dar fiecare are pasarelele lui:) eu o am pe asta (si nu numai) - No facebook. Cel putin nu acum, ca nu se stie niciodata cind o sa spun contrariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

musette ce dulce e Luca!

va doresc noapte buna, ma duc sa trag si eu un pui de somn pana se trezeste maria.

Mergi la inceput

hihihi, ti-am raspuns deja la intrebare ref la facebook.

nu cred ca o sa ma prindeti pe acolo prea curind, eu sper sa nu ajung acolo niciodata. dar nu se stie niciodata...
Sincer, lumea asta virtuala, unde toata lumea alearga sa-si faca amici, sa-si regaseasca prietenii si sa impleteasca amicitii cu persoane cu care nu au nimic in comun, numai de dragul de a avea citi mai multi prieteni, mi se pare fff artificiala. Nu zic ca voi faceti asta, insa foarte multi fac asa. In fiecare zi primesc mesaje facebook de la spanioli, eu avind un nume mai latin, ca sa ma adauge la lista lor de contacti... eu nici nu-i cunosc pe aia. Plus ca am primit invitatii de la amicii prietenilor mei care sint pe facebook si pe care ii am pe mess. E o nebunie... In fine. E o parere personala, va rog sa nu va suparati.

Daca sint prietena cu cineva, eu prefer sa-i scriu personal, sa-l/o sun si nu sa citesc ce a mai facut pe facebook.
Forumul asta e altceva, aici ne leaga ceva foarte drag noua, pruncii nostri.

Mergi la inceput

eu va urez noapte buna! ma duc sa fac nani-nani!
pupici. pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

,,ciocolata sau ceai cald...un croissant si un .

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput