Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
si pentru toata lumea!!
iar ati fost cucuvele

mai, unde vedeti voi filmele astea?? pe net? ca m-as puca si eu de un serial si nu prea mi-a suras nimic...nine, nici nu prea sunt la curent cu ce e la tv
deci, luminati-ma si pe mine!!!

cat despre preoti si credinta...am trecut si eu prin ceva asemanator cu ce a trait anamona, insa eu am considerat ca mi s-a dat canon pe nedrept si atunci n-am mai stiut ce sa fac...m-a intrebat daca m-am protejat de sarcina cu prezervativ..si am zis ca da...si atunci a pus semnul egalitatii intre avort si protectia cu prezervativ...si uite asha mi-a dat canon pt ceva similar cu crima...ceea ce mi s-a parut revoltator!! va dati seama cate femei pot suferi o trauma din partea acestor oameni care habar nu au de viata reala?!
in fine...deci parerea mea despre preoti este cumva si nu prea o amestec cu credinta...
n-am pupat icoana si crucea, decat m-am aplecat, tot din motive de igiena! uite ca acum e dificil sa mergi si la biserica fara sa te temi de boli...dar asta nu tr sa ne tina departe de credinta, daca o avem...
ieri, intamplator a deschid Razvan tv-ul la mama pe un post al TVR si era emisiunea Garantat 100%, unde era invitat Neagu Djuvara. am prins doar o frantura de emisiune, la final, cand vorbeau despre credinta si el spunea ca nu mai poate avea o parere prea buna avand in vedere ca este istoric si stie multe chestii, dar, ceea ce-l ghideaza inca si ce l-a impresionat, este un pasaj din Evanghelie(parca) in care Isus le spune celor de langa el sa creada precum copiii. sunt de acord cu Neagu Djuvara si probabil ca aici e cheia, in puritatea si nestiinta copiilor (cred ca se refera mai degraba la nestiinta)

piolica, nu renunta la tricotat!!hai ca am sute de modele, sa vezi ce frumoase sunt si poti sa te uiti si la serial in timp ce lucrezi!! zici ac e ata la reducere? cam cat costa??

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

hehe, Laura, mi-ai luat-o inainte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

In sfarsit mi-am amintit parola de pe contul comun (dupa multe incercari) si am vazut pozele cu Luca si Thea . A crescut mult Luca de cand nu l-am mai vazut iar Thea este absolut superba.

Ramo

Dyanira, felicitari lui Andrei pentru reusita

Babymom, yummy reteta de orez chinezesc, ieri sufleul meu n-a avut succes, insa Carla a mancat totusi un borcanel Nestle. De ieri ii pun niste cereale Cheerios intr-un alt castronel si o las pe ea sa ma hraneasca, totul intamplandu-se in scaunul de masa iar eu facand acrobatii cu lingurita sa ajung la gurita ei. Bine ca mananca si asa cat de cat.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata! unde e cafeaua?? mai dati si la mine!! sa fie dulce si tareeee, pls...

azi noapte am dansat pe manele. eu, tati si patul nostru. din cand incand, si hunii, cand se mai trezeau. s-a sarbatorit vecinul nostru, Ionut. de la 21.00 pana pe la 04.00. si pana la miezul noptii s-a sarbatorit cu usa deschisa, ca tot romanu', deh, sa auda ce manele faine are in colectie si ce karaoke stiu invitatii sa faca. nu puteam sa ratez zecile de dedicatii catre Castravete. frumos...

dya, am vazut poze cu Andreiu, e un scump! felicitari ptr mers, ma bucur ca e totul ok!

claudinna, eu nu le dau actimel hunilor.

abe, nici noi nu facem vaccinul contra porcinei.

laura, si Edi se invarte des, mai ales seara, are un chef de joaca... asta cand nu alearga prin casa cu manutele in sus, capul putin pe spate si ochii inchisi. si l-a invatat si pe Robi sa faca la fel.

xor

anamona, este invitatie trimisa pe mail, la pozele cu hunii de pe shutterfly. pozele de pe webshots le-am sters. daca nu merge shutterfly, o sa incerc sa le uploadez din nou pe webshots, desi merge greu.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi.

Dya,felicitari pentru Andrei cel mergaret. Vezi ca iti faceai griji degeaba?

Ange, eu sa zic 'mersi' ca nu eram sirena nici inainte de nastere si ca acum sunt tot cam ca atunci?Lasa ca daca o mai iei pe Crina in brate si te apuci sa faci genoflexiuni sa vezi ce repede redevii gazela

Cu preotimea....eu una am mai zis pe aici ca imi doresc din casatorie doar acea parte religioasa.
Desi nu cred in preoti de nici o culoare.Foarte putini si din acestia cei mai multi intalniti intamplator (gen manastiri) mi s-au parut cu adevarat devotati si dedicati.In rest am si eu atatea povesti in jur ca ma cutremur....
Noi nu primim preotul in casa.Motivele tin in general de ce ati spus si voi:nu consider ca trebuie sa vina sa imi masoare si sa cuantifice ce am eu in casa, la fel cum nu mi se pare de nici o culoare normal sa astepte bani.Pentru ce?
Am vrut acum vreo doi ani sa aducem preotul de la biserica Visarion (unde a fost botezat David) pentru sfintirea casei.Si ne-am impiedicat de regulile lor.Ca preotul care chiar vroiam noi sa vina nu putea sa vina pentru ca nu era parohia lui.Sau trebuia facuta cerere la patriarhie??!!! ca sa poata veni in casa.
Si atunci am zis iar:pentru ce?Adica daca nici macar nu pot sa primesc in casa preotul pe care il vreau si pe care il consideram mai apropiat?

Si am constatat ca la noi cel putin (cred ca tine si de orasul mare) credinta nu prea are de-a face cu preotii in multe cazuri, asa ca nu ma consider mai putin credincioasa daca nu ma duc sa ma spovedesc/impartasesc in fata unor oameni care nu mi se par ca mi-ar mijloci relatia cu Dumnezeu ci o complica doar prea mult.

Anemona, m-a impresionat sa stii cand ai zis ca ai gasit bona prin intermediul preotului din sat.Asta inseamna ca este un om care chiar tine legatura cu oamenii si cu nevoile lor.Deci el pentru mine intra in categoria aia mica de preoti care inca isi mai stiu menirea.

Chiar zilele trecute imi povestea o colega de serviciu care sta tot prin zona Colentina cate probleme a avut sa depuna la capela trupul socrului ei mort in a doua zi de Craciun.Toate bisericile inchise, preotul total deranjat de telefoane si care paseaza responsabilitatea pe altii...si tot asa.Ce situatie de tot...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

azi noapte am dansat pe manele. eu, tati si patul nostru. din cand incand, si hunii, cand se mai trezeau. s-a sarbatorit vecinul nostru, Ionut. de la 21.00 pana pe la 04.00. si pana la miezul noptii s-a sarbatorit cu usa deschisa, ca tot romanu', deh, sa auda ce manele faine are in colectie si ce karaoke stiu invitatii sa faca. nu puteam sa ratez zecile de dedicatii catre Castravete. frumos...

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

uite o cafea si pepsi!!

fetelor multumesc de raspunsul cu vaccinul, nici eu nu cred ca-l fac deocamdata.

Mergi la inceput

alessia2005, poti sa-mi spui care este programul d emasa al Serenei? si cam ce mananca??

lumi, merci de raspuns! dar le-ai da actimel?

musettepink, e dulce foc Luca si a cresut asha de frumos! de mamica ce sa mai zic? suuuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

abe, multumesc.

claudinna, nu, nu o sa le dau nici mai tarziu. prefer alte cai de imunizare... si in general, nimic de la Danone, am eu un pitic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

sabinel, babymom, nerantula multumesc pentru cuvintele frumoase.

am vazut poze cu boboceii deliciosi Thea de anamona, Andrei de Dyanira si Luca de Musettepink. Ce mari s-au facut! Sunt frumosi foc

Felicitari bipedului Andrei de Dya!!! Bravo!

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s6z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mami de Alexa, lucram in acelasi loc?
Ca am avut acum 10 minute extrem de placuta surpriza sa aflu ca mai am 22 de zile de pe 2009 si nu proportional celor 2 luni lucrate cum credeam eu.
Mi-au facut ziua!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput