Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la si

Laura multam de tratatie, moa ce bun e croissantul

Clau

Anca si Crina a mancat Cheerios, tare bune sunt, acum am luat unele in forma de stelute

Lumi offf, ce vecini , poate bagi ptuin somn azi

Oana sa stii ca ai dreptate

Ne-am trezit super bine, insa Crinei mele sigur ii apare vreun canin, toata noaptea a fost agitata si a marait plus putina temperatura

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bun dmineata,

va dau si eu multa cafea ca am numarat doza dubla la filtru fara sa vreau... Acum am pentru juma de bloc

Claudinna ader la ce-a spus Lumi cu Actimel. O fi, n-o fi bun, astia sunt de-aia de-si fac produsele din praf si apa si pe mine ma cam macina treaba asta. Refuz din start orice iaurt are in compozite lapte praf degresat. u stiu de actimel, dar majoritatea iaurturilor de pe piata au asa ceva. Exceptie cel putin pe cutie fac Campina si Lacteea iar eu pe aste le folosesc. SI samntana Campina e buna si parca mai ieftina decat restul.

Anamona, nu eram eu, nu am cont pe facebook. .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Dya l-am vazut si eu pe ANdrei cu cadouri multe.

Alessia si pe voi v-am vazut/
Musette te rog lasa pzoele macar toata ziua de azi, nu prea reusesc sa mai navighez pe internet nici sa-mi platesc facturile cu monstrul asta mic.

edit :poate te intreaba careva cum scriu aici - chinuindu-ma. Dar mai socializez si eu voi

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

yupiiiiiiiiiiiii!
a sosit trenuletul gonflabil! nici nu visam sa ajunga saptamana asta!

acu' sa vaz daca oi putea sa-l umflu, cu pompa si cu doi hunisori pe langa mine... sau il astept pe husband sa faca el treaba. da' mooor de nerabdare!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

si eu tot campina folosesc...danone nu iau niciodata...a fost un scandal parca cu ei la un moment dat...

claudinna
da, de pe net se iau

Mergi la inceput

Nu stiu daca actimel e fabricat la fel. Exista voci care spun ca anonino ar fi safe. ANda e ft greu de manevrat azi, o dor dintii si e supr maraita, nu tin minte sa fi fost chiar asa pana acum, poate ii du cnini - dr parca are 2 masele abia. Nu stim sigur ca nu reusim sa privim in abisul gurii ei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau eu i-am dat de la Danone, pe aici mai mult iaurt din acesta se gaseste, mai mananca si budinci, actimel (nu ii dau des pt ca se face murdarici)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua fetele...Ce faceti?..Am vazut ca discutati de iaurturi..la inceput i-am luat Serenei numai Campina..mi se parea cel mai apropiat de cel natural..insa, ei nu-i placea asa de mult..asa ca am trecut pe Danone...dar nici vortba de iaurt cu fructe sau Actimel..eu stiu pe cineva care a patit-o rau de tot de la Actimel..in spital a ajuns...si nici Danonino nu-i dau...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Si ce-i mai dau din cand in cand..si stiu ca nu e bun...branzica topita..si aia..are la E-uri..de te sperii..dar ii dau rar, dimineata...cu cremwusti...voi la bebei le dati cremwusti nu?

Fetele mancara cate 2 de dimineata cu painica si o canita de ceai...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de ce zicea anamona si claudinna, cu impartasitul...si eu eram cat pe ce sa o patzesc,Ducandu-ma la biserica cu inca 2 prietene acum ceva anisori, le-am lasat pe ele sa se duca primele...si preotul bineinteles ca le-a intrebat dc mai sunt fecioare sau nu stiu exact cum le-a intrebat, iar cand a auzit ca nu, s-a rastit si le-a spus ca ce se imperceheaza ca animalele???Ei eu am refuzat sa ma mai duc si nici nu cred ca voi mai ajunge vreodata de buna voie, nu cred in icoane sau cruci, nu am niciuna in casa,credinta este in sufletul meu si atat!
Insa mi-ar placea sa stau de vorba cu preoti batrani si intelepti, nu cu majoritatea sarlataniilor de azi.Poate in anii de vor urma, oi ajunge si eu intr-un tur al manastirilor din Moldova-Bucovina.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput