Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 17
alessia2005 spune:
M-am uitat de dimineata la tv si am vazut ca au mai murit inca 9 oameni de gripa noua...oricum..am nasii mei care lucreaza la spit de infectioase..si mi-au zis ca 99% din cei care s-au prezentat au avut gripa noua..dar nu le-au mai raportat...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Apropo de ce zicea anamona si claudinna, cu impartasitul...si eu eram cat pe ce sa o patzesc,Ducandu-ma la biserica cu inca 2 prietene acum ceva anisori, le-am lasat pe ele sa se duca primele...si preotul bineinteles ca le-a intrebat dc mai sunt fecioare sau nu stiu exact cum le-a intrebat, iar cand a auzit ca nu, s-a rastit si le-a spus ca ce se imperceheaza ca animalele???Ei eu am refuzat sa ma mai duc si nici nu cred ca voi mai ajunge vreodata de buna voie, nu cred in icoane sau cruci, nu am niciuna in casa,credinta este in sufletul meu si atat! Insa mi-ar placea sa stau de vorba cu preoti batrani si intelepti, nu cu majoritatea sarlataniilor de azi.Poate in anii de vor urma, oi ajunge si eu intr-un tur al manastirilor din Moldova-Bucovina. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Apropo de preoti sarlatani..ati vazut pe calugarii de la Cozia ce porcarii fac..si ce jeep-uri au...numai tampiti....da, intr-adevar..cred si eu ca cei batrani sunt intelepti..restul sunt o adunatura de...nici nu stiu cum sa le zic...
Mami de doua printese:
dyanira spune:
Salutare si de la noi!!!
Multumiri la toate fetele pt laude de la Andreiutu cel mergaret.

Se pare ca da imi faceam griji degeaba.
Am vazut ca vb de iaurturi andrei papa doar iaurt Campina si uneori Muller.Cu fructe rar si ii place tnuva iar danonino ii mai dau din cand.Actimel nu am incercat inca fiindca el e cu biberonu nu bea din cana si cred ca s-ar face ca purcelusu.
Ca serial mi imi place tare Dr.House sunt fan, am luat si eu flash forward sa ma uit la el.Piolica eu am ales trictotatu imi place tare si ma si relaxeaza.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
Nici eu n-am fost demult prin Moldova la manastiri..de cand eram mica...si eu ziceam sa mergem intr-o excursie prin vara asta...sa vedem...ca totusi..parca nu vreau sa renunt la Antalya...![]()
Mami de doua printese:
piolica spune:
Hello, hello,
Clau, pretul papiotelor e in functie de compozitie / culoare, sint de la 1 euro pina la 10 euro papiota. Eu iau papiote cu 60-70% lina, costa cam 2-3 euro papiota la reduceri. Firul este foarte frumos si foarte usor de tricotat. Elsa are niste pullovere facute de mama (ca eu ma uit la seriale, nu tricotez:):):)), sint fff frumoase, nu se scamoseaza deloc si le-am spalat la greu la masina.
Lumi, simpatic dl. castravete! deci acum stii tot ce-i place acestui domn in materie de muzica! 
pe mine m-au invadat rusii, era de asteptat, temperatura era in scadere de 2 zile deja...
o zi buna va doresc.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
alessia2005 spune:
Ei..fetele...vad ca va indemanati la tricotat....Dyanirae bine ca ai rabdare ..si mai ales ca te relaxeaza..n-as avea cred ca atata rabdare...
Mami de doua printese:
nikolici spune:
pio
sorry , mama lor de rushii.
Vreau sa te intreb si eu ceva, o fac public, poate mai intereseaza pe careva.Inseminarea se poate face oricand, adica nu ar trebui facuta intr-o anumita perioada fertila de ex?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
| citat din mesajul lui nikolici pio sorry , mama lor de rushii.Vreau sa te intreb si eu ceva, o fac public, poate mai intereseaza pe careva.Inseminarea se poate face oricand, adica nu ar trebui facuta intr-o anumita perioada fertila de ex? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
nu-i bai! mai e si luna asta si luna urmatoare si tot asa. eu sint optimista.
Inseminarea se face cu o zi, doua inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei, cu toate ca asta e cam riscant deja. Trebuie sa fii monitorizata ecografic in zilele premergatoare ovulatiei si cind foliculii ajung la o dimensiune anume atunci se face inseminarea.
Ai de gind sa faci asta? In Ungaria nu se facea inseminare decit dupa 6 luni de tratament hormonal fara succes. Numai atunci se trecea la inseminare. Iar dupa 6 inseminari fara succes se putea trece la FIV. Nu stiu cum e in Ro! Nici in Franta nu stiu cum e, dar cred ca e destul de reglementat. O sa aflu peste o luna...
Si una si mai tare - ca sa-mi faca inseminarea, a trebuit sa duc certificat de casatorie sa le demonstrez ca donatorul de sperma e sotul meu. Doctorul stia ca e sotul meu, ca doar mergeam la el de ceva ani deja, insa pentru orice eventual control ulterior, el avea nevoie de asta. Pt ca la inseminarile cu sperma unui donor se schimba niste parametri legali, e de te doare capul...
Este un drum lung si anevoios... Ca sa nu-ti mai spun de injectiile cu merional pe care mi le faceam singura in burta in zilele fertile. (eu am avut mare noroc, mi-a facut inseminarea intr-o zi de luni, am stat cu frica in sin simbata si duminica sa nu ovulez... am avut o ovulatie tirzie, in ziua a 16-a, exact marti dupa inseminare... Nu am avut voie la intins rufe inainte de inseminare, pt ca trebuia sa fie cit mai multi inotatori de buna calitate in ziua 'donarii'). Cind imi amintesc prin ce emotii am trecut... insa am avut noroc si am ramas din prima.
Sper sa nu fie cazul la tine sa ajungi la IA. Baga tare la intins rufe. pupici.
alessia2005 spune:
Nikolici..., prietena mea afacut acum trei saptamani inseminare la Sibiu..si stiu ca se recolteaza ovulele si se fecundeaza oricand..ea mai are congelati 3 embrioni..ptr peste cativa ani..si acum astepata sa vada ce are gemeni..sau unul...de greviduta este..c-a facut trei teste si i-au iesit pozitive..dar tre sa mai astepte inca macar 2 sapt..sa vada daca snt gemeni sau nu...
Mami de doua printese:
piolica spune:
| citat din mesajul lui alessia2005 Nikolici..., prietena mea afacut acum trei saptamani inseminare la Sibiu..si stiu ca se recolteaza ovulele si se fecundeaza oricand..ea mai are congelati 3 embrioni..ptr peste cativa ani..si acum astepata sa vada ce are gemeni..sau unul...de greviduta este..c-a facut trei teste si i-au iesit pozitive..dar tre sa mai astepte inca macar 2 sapt..sa vada daca snt gemeni sau nu... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
scuze ca ma bag, dar asta e FIV - fertilizare in vitro si nu IA - inseminare artificiala.
Inseminarea artificiala e altceva - in laborator se 'spala' sperma, in sensul ca se scot toti spermatozoizii care sint lenesi, fara coada, fara mama lor... si se pun intr-un mediu mult mai rezistent. Dupa care cu o seringa se injecteaza in vaginul partenerei, asa ca ajung la sursa mult mai repede, sint numai cei vigurosi si au un drum mai scurt de strabatut.
moama ce explicatii...
dar sint experta in asta deja:)