Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Si a costat-o cam 2500b de euro..cam asa...na, nu stiu..in mare..cemi-a zis si ea prin telefon...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nikole, tu iti iei temperatura sa vezi cind sint zilele fertile? Plus verificarea cervixului si alte alea? Oricum, pe grafic o sa-ti apara ovulatia dupa ce ai ovulat, dar iti da cit de cit idee cam cind se produce ovulatia si te ajuta sa-ti planifici rufele lunile urmatoare. :)
Daca vrei mai multe info, iti trimit prin e-mail.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pio nu ma gandesc la IA deloc, merge pe rufe deocamdata.Ma gandeam ca ai zis ca este Z1 la tine si stiam ca trebuia sa faci IA sapt. asta.De asta intrebam ca nu intelegeam si nu inteleg cum de faceai taman acum in preajma rushiilor.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Da, da, da..Piolica ai dreptate....e in vitro..da, da..scuze...adevarul ca ma lua valul..stiam c-a facut in vitro..doamne..si pe mine...ce ma lua gura pe dinainte..scuze..ai dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pioSi sa-ti raspund la intrebari, nu bag mana dupa cervix ca oricum nu stiu ce anume sa caut si nici temp. nu o iau, merg pe ""älbusul de ou"" (mucusul).
Multu pt info, clar voi apela la tine in caz de nevoie.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Piolica suna intr-adevar anevoios ce spui tu acolo. Iti doresc din toata inima sa nu mai ajungeti la IA. Si invazie usoara!

Alessia eu nu dau mezeluri si branza topita, nici cascaval. A gustat din toate pentru ca vreau sa perceapa mancarea in s ensul de gustturi noi si cum copilul meu e asa refractar la orice in perioada asta am lasat-o sa guste absolut orice o interesa. Dar atat. Incerc sa ma limitez la mancaruri permise - fara prajeli, fara lucruri sintetice pe cat posibil.

Am filmat-o putin mai devreme cand se "pensa". Nu am reusit mult pentru cas incepusera s-o manance maselele si si-a folosit ustensila sa se scrpine. Si, mai devreme, cand era in toiul actiunii am observat camera de la telefon si a vrut-o ea repede. Imi pare rau, ca uite pierd ocazia sa filmez instantanee in felul asta :)

Oricum de-acum nu mai e Andutza mictza, e andutza cochetutza, e clar!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Off..la noi a inceput ploaia...bine c-am iesit pe afara de dimi...Nerantula...ce faci? Cavalerul? ...

Comanda..ai dat-o ? etotu ok cu banutii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

pio nu ma gandesc la IA deloc, merge pe rufe deocamdata.Ma gandeam ca ai zis ca este Z1 la tine si stiam ca trebuia sa faci IA sapt. asta.De asta intrebam ca nu intelegeam si nu inteleg cum de faceai taman acum in preajma rushiilor.

nuuuu... absolut deloc! noi tb sa mergem la prima intilnire cu doctorul, era vorba numai de bla-bla... si sa vedem ce analize ne da sa facem. nimeni nu-ti face IA fara sa ai un dosar beton. Eu cum am facut una deja, sper ca de data asta sa fie mai usor si sa nu ne mai ia de la adam si eva. Tocmai d'asta ne-a magat printre alte programari pe 3 feb, ca e vorba numai de prima programare. Daca ajung sa fac IA peste citeva luni atunci tb sa ma consider o mare norocoasa.

Mergi la inceput

Eu ii dau cremwusti..na..ce sa zic..ca-i dau..prajit..nu i-am dat nimic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Piolica suna intr-adevar anevoios ce spui tu acolo. Iti doresc din toata inima sa nu mai ajungeti la IA. Si invazie usoara!

Alessia eu nu dau mezeluri si branza topita, nici cascaval. A gustat din toate pentru ca vreau sa perceapa mancarea in s ensul de gustturi noi si cum copilul meu e asa refractar la orice in perioada asta am lasat-o sa guste absolut orice o interesa. Dar atat. Incerc sa ma limitez la mancaruri permise - fara prajeli, fara lucruri sintetice pe cat posibil.

Am filmat-o putin mai devreme cand se "pensa". Nu am reusit mult pentru cas incepusera s-o manance maselele si si-a folosit ustensila sa se scrpine. Si, mai devreme, cand era in toiul actiunii am observat camera de la telefon si a vrut-o ea repede. Imi pare rau, ca uite pierd ocazia sa filmez instantanee in felul asta :)

Oricum de-acum nu mai e Andutza mictza, e andutza cochetutza, e clar!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

da, e tare anevoios, sper ca in Franta sa ne fie mai usor, macar aici vorbim limba, ca in Ungaria vorbeam in engleza cu doctorul, iar el avea citeodata dificultati sa ne explice ce si cum.

sa incarci filmuletul pe picassa sa o vedem si noi pe Anduta cochetuta.

Mergi la inceput