Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si stiti ceva....eu nu ma ocup cu aratul, gainatul sau plantatul pentru ca la mine e vreme de facut gemanasi scumpi...da???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dya felicitari mergaretului! Super veste - si ce repede s-a perfectionat! A asteptat pana a prins spilul, ei vezi?

Babymmom multumesc, stiam ca aftele sunt diferite de candidoza dar nu stim ca sunt virale, acum inteleg si de ce nu e nevoie de antibiotic. Scuze pentru stilul alambicat, imi pleaca atentia distributiva cu sorcova si probabil ma ajunge oboseala ca eu nu dorm prea des 4 ore legate (ca se tot discuta subiectul asta). De fapt... sunt pe drumul cel bun cu somnul din punctul asta de vedere pentru caprima repriza e cam de 4 ore, apoi sunt mai scurte. Noi sa fim sanatosi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

ada super tare Dorelul!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multu de aprecieri pt mergaretu meu scump.
Da Ramo asa m-am gandit si eu ca de aia a asteptat atata.
Ada super tare faza i-am citit sotului ce ai scris si zice Ce baiat simpatic.
Nikolici si chiar nu vrei tu ferma????
Mai la noi se aude cantat acuma va dati seama vine popa azi....Inca nu ne-au venit musafirii deci e bun si el de musafir.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Apropo de vizita lu popa...m-a cam deranjat pt ca nesimtitul fara sa ceara voie , a deschis toate usile sa dea el cu busuiocul lui cu multa apa, sa nu mai specific ca i-a dat Karinei cu ala in cap si era super super imbibat, ea a inceput sa urle si pe urma popa a inceput sa faca inventarul in casa....ia uite ce cadouri , ia uite ce mobila , ia uite ce pat de stejar...mama si m-am cam ofticat, barbati-miu a fugit cand l-a auzit in ultima camera si statea pitit acolo, eu l-am rugat pe popa sa nu se duca si acolo dupa ce intrase peste tot...si zice trebuie trebuie si da buzna nene... mi-am luat papara de la al meu ca il pun in stituatii ridicole, era si el in boxerasi.
Pe urma am avut o discutie ca in mod sigur popii au fost cei mai mari securisti nene, dadeau tot din casa...dupa cum mi-a facut asta inventarul in casa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

FELICITARI Andrei!!
chiar ca a primit la jucari!! ii place casuta aia cu cheite?? vad ca are si un blender, e harnic baiatul!

nikolici, bafta la gemenei!!!

Ange, suntem bine, ne jucam toata ziua...am dat in mintea lui Razvan
in fiecare zi zice cuvinte noi, deja stie cum fac o multime de animale si pasari...le recunoaste in imagini...azi ii spuse lui tac'so cum face ploaia, in conditiile in care noi nu i-am spus, dar probabil stie de la soacra-mea, ca n-ar avea de unde...dar ideea e ca a recunoscut ploaia si a zis fara sa-l intrebe cineva
mananca deja nepasat, ca deh, avem dinti si masele
si chiar musca din mar, nu-l mai vrea pasat
mi-era o frica sa-i dau!
am inceput sa-i dau actimel zilnic, voi dati actimel la copii??
pup nora nora si cuscra!!

abe, sa stii ca mi-a cam intrat frica in oase, a propos de gripa noua, asha ca maine imi sun dr de familie. am inteles ca se face gratuit deja
mi-e teama pt Razvan...dar la copii asha mici nu se face
mama l-a facut, ca e bolnav cronic, socrii mei si sotul deja sunt hotarati, fratele meu l-a facut la serviciu deja...vara mea care e asistenta de dispensar scolar l-a facut...m-a impresionat tare cazul lui Toni...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

abe eu nu servesc vaccin. Suntem tineri, daca se intmpla sa ne imbolnavim avem sanse mari sa luptam cu boala.

piolica, super! Si noi am dat de sarbatori toate hainele ANdei de la 3 luni unor copii din centre de ingrijire, sper ca au ajuns la ei nu la copiii ingrijitorilr, mi se pare ca aia de-acolo ar avea mai multa nevoie de haine.

Ada e genial Dorel! No comment!

Nikole n-are nimic daca ai si tu un FV mic acolo , n-ai de ce s-o dregi acum. E chiar contul tau? Poate baga astia default ferme la toti userii de facebook. Eu n-am si nici nu voi avea cont. Amunul pehi5 (ma cheama X dac sunteti curioase) ca am vrut sa hartuiesc pe cineva care a vorbit urat de sora-mea :))

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Fetelor Alexia se invarte intruna..sa o opreasca cineva,pleaseee!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Claudinna ma bucur mult ca sunteti bine , eu ma chinui cu nora ta sa o invat cum face si alte animale ... nu numai gaina ... ea spune "cat cat cat" cotcodacind

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Abe, inca nu am dat comanda, sunt la centralizator acum. Maine dimineata o dau, asa ca mai ai timp.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput