Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Si sa apuc sa va zic si vestea buna pana nu apar musafirii prin zona (bine ca tati adica sarbatoritul e inca la munca dar vin musafirii)
ANDREI MERGE SINGUR EXACT DIN 1.01.2010
Tot am amanat sa va dau vestea ca ma gandeam ca se razgandeste iar dar vad ca nu e deja o saptamana de cand merge deja si-a perfectionat si intoarcerile si ia curbele perfect
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy.p spune:
FELICITARI ANDREI!!!!!!
Nikolici si eu ti-am ferilizat o data vinetele,erau cateva parcele,unele uscate da erau...iar la faza cu chilotii am ras de m-am spart
Lumi se joaca si eiici
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Si sa apuc sa va zic si vestea buna pana nu apar musafirii prin zona (bine ca tati adica sarbatoritul e inca la munca dar vin musafirii) ANDREI MERGE SINGUR EXACT DIN 1.01.2010 Tot am amanat sa va dau vestea ca ma gandeam ca se razgandeste iar dar vad ca nu e deja o saptamana de cand merge deja si-a perfectionat si intoarcerile si ia curbele perfect Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Felicitari
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
FELICITARI ANDREI!!!!!! PUP URIASUL!!!!
nikolici ffff tare faza cu popa. La noi cand a venit doar i-a zis Matei cu o voce asaaaaa sexy, Buuuunaaaaaaa!! Evident popa i-a raspuns sa traiesti! Daca ii atragea atentia cred ca ma certam si cu popa, doar e copil, o sa invete el cum se saluta....
babytza la mine arde rau dar zau ca nu pt veni nici azi nici maine... Te sun si vedem! Prin cate ai trecut sa le iei.....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
abe spune:
La multi ani Ion&Ioana!
Felicitari Andrei!
Dya cate cadouri a primit Andrei!!
Nerantula, ati si facut comanda la promod?am deschis si io sa ma uit sa dup-aia am inteles ca ati dat-o deja...dar mai bine...
imi pare rau ca are Gruia afta, sper sa treaca repede
Piolica eu m=am uitat la californication, un serial cu david duchovny, e foarte fain. l-am terminat si astept urmatoarea serie, care cine stie cand va fi
ti-am ratat pozele...poti sa mai pui link-ul?
cred ca ajung sa fac o carte de bucate cu tot ce salvez de la voi!! sper sa apuc sa le si fac...
s-ar putea sa se mai fi discutat si poate am ratat, scuze daca-i asa, dar intreb totusi: si-a facut cineva vaccinul pentru gripa noua? il faceti?
angelynna82 spune:
Abe din pacate nu am informatii despre vaccin
Nikolici mi-a placut faza cu popa , super tare nene
Claudinna voi ce mai faceti? ici multi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
Ma simt tare bine, foarte impacata cu mine, parca sint un alt om, mai ales ca azi e sarbatoare mare. Sper ca am facut o fapta buna. Ieri am fost la un centru pt nevoiasi ca vroiam sa le duc niste hainute. Din vorba in vorba cu responsabila,
aflu ca o familie mai saracuta a avut o fetita pe 24 dec si ca ar avea nevoie de hainute, ea vazind-o pe Elsa. Asa ca azi m-am dus cu o sacosa mare plina de hainute si de jucarii. La-am pus de toate, tipa era super fericita, mi-a zis ca mai mult ca sigur familia asta se va bucura mult.
va pupacesc.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
ca sa vedeti ce selectiv e fi-miu cu persoanele straine...
il intreba o tanti pe strada, baiat frumos, dar cum te cheama pe tine?
si asta repede: Teodor P (numele intreg) stau pe strada...(da si adresa)
si vine popa la noi cica: dai noroc cu mine? DA (da noroc)
cum te cheama? (se uita circumspect la anteriu) DOREL
iti place vesmantul meu? Nu... a.... ba DA
vii la biserica sa ma vezi? NUUUUU (si se ascunde in spatele lui ta-su mare).
hai vino ca te impartasesc primul si-ti dau si ceva dulce.
BINE, VIN!
(asta in conditiile in care el nu stie ce inseamna "ceva dulce" si nu a primit niciodata recompense alimetare, si la o adica nici nu stie ce e aia te impartasesc...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
ce vinete si capsuni...ah ce as manca niste capsunici.Cine ma ajuta sa delete aplicatia?
Cred ca voi v-ati gandit sa-mi faceti o gradina, unde sa va aruncati voi gunoiul menajer.Huuaaa, rushinica
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
Ada, Teo al tau e simpatic foc, ti-am mai zis! m-a distrat tare faza cu popa
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)