Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy No-spa n-am. Iar paracetamol..nu stiu cat ma ajuta. Bag o . Multu de raspunsuri |
Cristina, pe mine ma ajuta paracetamolul, merita sa incerci. Cand nu si nu, iau jumatate de algocalmin, ca altfel imi crapa de-a binelea.
Gruia, farama de steluta
baby_boy spune:
Nicole ce gusturi ai.. vinete si capsuni?
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
Ada, sa-l stapaniti sanatosi!! vad ca isi face treaba
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
claudinna, ramo, baby_boy, multumesc mult de complimente la adresa hunisorilor.
paula, ai un baietel superb, cred ca daca-l vad acum, nici nu-l mai recunosc, asa de mult a crescut!
Edi tocmai l-a brutalizat pe Robi. erau la ei in camera, se jucau (tot mai des fac asta singuri, se retrag acolo la nazbatii), si-l prinsese asta pe Robi intre canapea si o jucarie, cumva cu capul in poala lui. Moama si sa vedeti ce-l mai ciupea, il pliciuia, il tragea de par, ii baga mana in ochi... am fugit repede si l-am salvat. off.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
aoleu, saracutul Robi! stai cu ochii pe ei, ca se pot rani!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
pai oi fi eu? chiar eu?
de la cuptor incoace am gatit zilnic
azi am facut o friptura cu garnitura de mazare, a iesit tare aspectuoasa: am facut un amestec de condimente cu putin ulei, am trecut fasiile de carne prin el, le-am rulat strans si le-am intepat cu o scobitoare. au iesit ca niste tradafiri mici, cand am bagat vasul la cuptor arata ca un buchet de flori.
daca-i faceam poza inainte, iesea si-n poza, acum cand am scos-o mi s-a aburit camera
chestia fun e ca sunt bolnava si n-am iesit din casa cam de anul trecut. Asa ca tot ce am executat a fost din rezerve... care s-au... consumat.
Trebuie sa fac aprovizionarea zilele astea...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
dyanira spune:
Am pus si eu cateva poze de la craciun cu Andrei, era in dimineata cand a gasit cadourile sub brad aici
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Dya tare frumoase pozele, mai si cate cadouri , am Andrei
Lumi offf, nasol cu smotoceala
Babymom ce bine suna orezul ala
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Lasa Dya, ca urmatorul bebe va fi fetita si-i dai numele Ioana, sa fie flatat sotul . Ioana e unul din numele de fete care-mi place si mie foarte mult. Eu inca visez la Sofia... cum imi mangaiam burta pana la 13 saptamani si-i spuneam numele acesta... si visam cum am sa-i pictez fluturi roz si aurii pe peretii camerei... dar, la 13 sapt. dr. i-a vazut putza si... iata-l pe Dragos! Reteta de orez am mai scris-o o data, dar poate n-ai fost pe faza; scuze de repetitie pt. cine o stie deja. 1/2 cana orez (preferabil cu bobul lung) 1 piept de pui 3 oua (sau oo ) 1 punga de legume congelate (amestec mexican sau cele specifice chinezesti; eu fac cu leg. mexicane) Se prajeste orezul in ulei, pana devine auriu-aramiu, iar cand e gata, se toarna apa peste el si se lasa la fiert ( nu-l fierbi foarte tare, sa nu se zdrobeasca). Separat faci din oua o omleta, pe care o intinzi in tigaie ca pe o clatita, pe ambele parti; pt. ca am avut niste cascaval care sse uscase si nu aveam la ce sa-l folosesc, l-am bagat in vasul de la blender si l-am macinat, apoi l-am amestecat cu oul, inainte de a-l turna in tigaie. "Caltita" asta se lasa la racit si apoi se taie fasii subtiri si lungi. Pieptul de pui il tai fasii subtiri-subtiri, ca fideaua si se pune in vasul wok in 1-2 linguri ulei de masline incins; se lasa pana "capata fata" (pana se albeste carnea), amestecand continuu. Apoi se adauga legumele, 1/2 cana de apa, sare, piper, curry, dupa gust. Cand sunt facute toate (legumele trebuie sa ramana al dente, in mod normal, dar pt. ca vroiam sa-i dau si lui Dragos le-am lasat sa se inmoaie), se adauga orezul care a fiert intre timp si fasiile de ou. Si... gata! Timp de preparare 25-30 min.! La sfarsit poti sa adaugi sos de soia. Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
Babymom Merci de reteta.
Sa stii ca daca Andrei era fetita Ioana il chema. Eu cu sotul am avut o intelegere daca e baiat ii pun eu nume si daca e fetita el asta pt ca eu imi doream tare de tot un baiat.
Bebe 2 nu cred ca va fi la noi dar daca ar fi sa fie (greu si aproape imposibil cred ca mai repede e posibil la tine sa vina Sofia) eu mi-as dori sa fie tot baiat si sa i-as pune nume Radu.
edit acum am vazut cand am salvat reteta in folderul meu cu retete de la voi ca intr-adevar mai aveam reteta era salvata sub numele orez prajit cu legume.Scuze inca o data.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Ada sa stapaniti sanatosi, sa faceti multe bunatati
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt