Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

No-spa n-am. Iar paracetamol..nu stiu cat ma ajuta.
Bag o . Multu de raspunsuri

Cristina, pe mine ma ajuta paracetamolul, merita sa incerci. Cand nu si nu, iau jumatate de algocalmin, ca altfel imi crapa de-a binelea.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicole ce gusturi ai.. vinete si capsuni?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, sa-l stapaniti sanatosi!! vad ca isi face treaba

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, ramo, baby_boy, multumesc mult de complimente la adresa hunisorilor.

paula, ai un baietel superb, cred ca daca-l vad acum, nici nu-l mai recunosc, asa de mult a crescut!

Edi tocmai l-a brutalizat pe Robi. erau la ei in camera, se jucau (tot mai des fac asta singuri, se retrag acolo la nazbatii), si-l prinsese asta pe Robi intre canapea si o jucarie, cumva cu capul in poala lui. Moama si sa vedeti ce-l mai ciupea, il pliciuia, il tragea de par, ii baga mana in ochi... am fugit repede si l-am salvat. off.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aoleu, saracutul Robi! stai cu ochii pe ei, ca se pot rani!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai oi fi eu? chiar eu?

de la cuptor incoace am gatit zilnic

azi am facut o friptura cu garnitura de mazare, a iesit tare aspectuoasa: am facut un amestec de condimente cu putin ulei, am trecut fasiile de carne prin el, le-am rulat strans si le-am intepat cu o scobitoare. au iesit ca niste tradafiri mici, cand am bagat vasul la cuptor arata ca un buchet de flori.
daca-i faceam poza inainte, iesea si-n poza, acum cand am scos-o mi s-a aburit camera

chestia fun e ca sunt bolnava si n-am iesit din casa cam de anul trecut. Asa ca tot ce am executat a fost din rezerve... care s-au... consumat.
Trebuie sa fac aprovizionarea zilele astea...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am pus si eu cateva poze de la craciun cu Andrei, era in dimineata cand a gasit cadourile sub brad aici

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya tare frumoase pozele, mai si cate cadouri , am Andrei

Lumi offf, nasol cu smotoceala

Babymom ce bine suna orezul ala

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Babymom ai mila pe tastatura.Eu sunt la cura cica de luni dar tot vreau reteta please, nu am facut niciodata orez chinezesc suna bine.
Alexa La multi ani si tie si parintilor.Ioana e un nume tare frumos.Varianta masculina nu imi place atat de mult dar noah...sotu e Ionut nici asta nu e extra.
Multumim pt urari Lumi, Ange, etc

Diana

Lasa Dya, ca urmatorul bebe va fi fetita si-i dai numele Ioana, sa fie flatat sotul . Ioana e unul din numele de fete care-mi place si mie foarte mult. Eu inca visez la Sofia... cum imi mangaiam burta pana la 13 saptamani si-i spuneam numele acesta... si visam cum am sa-i pictez fluturi roz si aurii pe peretii camerei... dar, la 13 sapt. dr. i-a vazut putza si... iata-l pe Dragos!

Reteta de orez am mai scris-o o data, dar poate n-ai fost pe faza; scuze de repetitie pt. cine o stie deja.

1/2 cana orez (preferabil cu bobul lung)
1 piept de pui
3 oua (sau oo )
1 punga de legume congelate (amestec mexican sau cele specifice chinezesti; eu fac cu leg. mexicane)
Se prajeste orezul in ulei, pana devine auriu-aramiu, iar cand e gata, se toarna apa peste el si se lasa la fiert ( nu-l fierbi foarte tare, sa nu se zdrobeasca). Separat faci din oua o omleta, pe care o intinzi in tigaie ca pe o clatita, pe ambele parti; pt. ca am avut niste cascaval care sse uscase si nu aveam la ce sa-l folosesc, l-am bagat in vasul de la blender si l-am macinat, apoi l-am amestecat cu oul, inainte de a-l turna in tigaie. "Caltita" asta se lasa la racit si apoi se taie fasii subtiri si lungi.
Pieptul de pui il tai fasii subtiri-subtiri, ca fideaua si se pune in vasul wok in 1-2 linguri ulei de masline incins; se lasa pana "capata fata" (pana se albeste carnea), amestecand continuu. Apoi se adauga legumele, 1/2 cana de apa, sare, piper, curry, dupa gust.

Cand sunt facute toate (legumele trebuie sa ramana al dente, in mod normal, dar pt. ca vroiam sa-i dau si lui Dragos le-am lasat sa se inmoaie), se adauga orezul care a fiert intre timp si fasiile de ou. Si... gata! Timp de preparare 25-30 min.!
La sfarsit poti sa adaugi sos de soia.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

Babymom Merci de reteta.
Sa stii ca daca Andrei era fetita Ioana il chema. Eu cu sotul am avut o intelegere daca e baiat ii pun eu nume si daca e fetita el asta pt ca eu imi doream tare de tot un baiat.
Bebe 2 nu cred ca va fi la noi dar daca ar fi sa fie (greu si aproape imposibil cred ca mai repede e posibil la tine sa vina Sofia) eu mi-as dori sa fie tot baiat si sa i-as pune nume Radu.

edit acum am vazut cand am salvat reteta in folderul meu cu retete de la voi ca intr-adevar mai aveam reteta era salvata sub numele orez prajit cu legume.Scuze inca o data.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada sa stapaniti sanatosi, sa faceti multe bunatati

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput