Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
Corrina, felicitari din suflet! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin de toate minunile din viata ta!
Piolica, cand faci testul? (scuze daca nu sunt de actualitate ) Piolica, tu esti in taramul fagaduintei acolo, dpv al soldurilor, cum sa ratezi?? Fugi si umple plasute si sacosele!
Am vazut Avatar, 3D IMax, fara cuvinte! Mi-a placut enorm!
Flash forward abia astept in martie sa reinceapa, intre timp m-am apucat de citit despre copii
Gruia, farama de steluta
dyanira spune:
Babymom ai mila pe tastatura.Eu sunt la cura cica de luni dar tot vreau reteta please, nu am facut niciodata orez chinezesc suna bine.
Alexa La multi ani si tie si parintilor.Ioana e un nume tare frumos.Varianta masculina nu imi place atat de mult dar noah...sotu e Ionut nici asta nu e extra.
Multumim pt urari Lumi, Ange, etc
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Piolica, cand faci testul? (scuze daca nu sunt de actualitate ) Piolica, tu esti in taramul fagaduintei acolo, dpv al soldurilor, cum sa ratezi?? Fugi si umple plasute si sacosele! Gruia, farama de steluta |
pai nu cred ca-l mai fac ca simt ca rusii sint pe vine... azi, maine. Poate si d'asta sint cu fundu'n sus si n-am chef de nimic, nici macar de solduri, dar o sa-mi revin repede.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
Cristina, cred ca poti lua nospa
Irina, de ce nu pot vedea pozele voastre???
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Cristina in timpul sarcinii era permis paracetamolul. Presupun ca e permis si cat alaptezi.
Sa inteleg ca nu vrea nimeni pastilutele azi ? Nu ne face nimeni nicio vizita ????
Babytza si puiiValentina David
baby_boy spune:
Babytza eu te-as vizita..daca ai fii mai aproape
No-spa n-am. Iar paracetamol..nu stiu cat ma ajuta.
Bag o . Multu de raspunsuri
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
citat din mesajul lui angelynna82 Nikolici parac ziceai ca nu esti fan FV , vecinico de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN Atat de mare sunt |
are you crazy???apar vecina?Pe bune?Nu am intrat niciodata pe FV.Mamaaaa ce ma oftic
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
citat din mesajul lui dyanira Babymom ai mila pe tastatura.Eu sunt la cura cica de luni dar tot vreau reteta please, nu am facut niciodata orez chinezesc suna bine. Alexa La multi ani si tie si parintilor.Ioana e un nume tare frumos.Varianta masculina nu imi place atat de mult dar noah...sotu e Ionut nici asta nu e extra. Multumim pt urari Lumi, Ange, etc Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Lasa Dya, ca urmatorul bebe va fi fetita si-i dai numele Ioana, sa fie flatat sotul . Ioana e unul din numele de fete care-mi place si mie foarte mult. Eu inca visez la Sofia... cum imi mangaiam burta pana la 13 saptamani si-i spuneam numele acesta... si visam cum am sa-i pictez fluturi roz si aurii pe peretii camerei... dar, la 13 sapt. dr. i-a vazut putza si... iata-l pe Dragos!
Reteta de orez am mai scris-o o data, dar poate n-ai fost pe faza; scuze de repetitie pt. cine o stie deja.
1/2 cana orez (preferabil cu bobul lung)
1 piept de pui
3 oua (sau oo )
1 punga de legume congelate (amestec mexican sau cele specifice chinezesti; eu fac cu leg. mexicane)
Se prajeste orezul in ulei, pana devine auriu-aramiu, iar cand e gata, se toarna apa peste el si se lasa la fiert ( nu-l fierbi foarte tare, sa nu se zdrobeasca). Separat faci din oua o omleta, pe care o intinzi in tigaie ca pe o clatita, pe ambele parti; pt. ca am avut niste cascaval care sse uscase si nu aveam la ce sa-l folosesc, l-am bagat in vasul de la blender si l-am macinat, apoi l-am amestecat cu oul, inainte de a-l turna in tigaie. "Caltita" asta se lasa la racit si apoi se taie fasii subtiri si lungi.
Pieptul de pui il tai fasii subtiri-subtiri, ca fideaua si se pune in vasul wok in 1-2 linguri ulei de masline incins; se lasa pana "capata fata" (pana se albeste carnea), amestecand continuu. Apoi se adauga legumele, 1/2 cana de apa, sare, piper, curry, dupa gust.
Cand sunt facute toate (legumele trebuie sa ramana al dente, in mod normal, dar pt. ca vroiam sa-i dau si lui Dragos le-am lasat sa se inmoaie), se adauga orezul care a fiert intre timp si fasiile de ou. Si... gata! Timp de preparare 25-30 min.!
La sfarsit poti sa adaugi sos de soia.
angelynna82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
are you crazy???apar vecina?Pe bune?Nu am intrat niciodata pe FV.Mamaaaa ce ma oftic Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
pai vad ca ai o mica ferma cu vinete si capsuni care le-am fewrtilizat, uite aici, vecina te-as fi vrut, ca apareai la un moment dat
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui babytza Cristina in timpul sarcinii era permis paracetamolul. Presupun ca e permis si cat alaptezi. Sa inteleg ca nu vrea nimeni pastilutele azi ? Nu ne face nimeni nicio vizita ???? Babytza si puiiValentina David |
Habar nu am unde e telefon, il caut de 2 ore, dar ma gandeam sa va vedem sambata? oricum vb la tel, cand il gasesc
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt