Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
Corrina, felicitari din suflet! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri din plin de toate minunile din viata ta! 
Piolica, cand faci testul?
(scuze daca nu sunt de actualitate
) Piolica, tu esti in taramul fagaduintei acolo, dpv al soldurilor, cum sa ratezi?? Fugi si umple plasute si sacosele! 
Am vazut Avatar, 3D IMax, fara cuvinte! Mi-a placut enorm!
Flash forward abia astept in martie sa reinceapa, intre timp m-am apucat de citit despre copii ![]()
Gruia, farama de steluta
dyanira spune:
Babymom ai mila 
pe tastatura.Eu sunt la cura cica de luni dar tot vreau reteta please, nu am facut niciodata orez chinezesc suna bine.![]()
Alexa La multi ani si tie si parintilor.Ioana e un nume tare frumos.Varianta masculina nu imi place atat de mult dar noah...sotu e Ionut nici asta nu e extra.![]()
Multumim pt urari Lumi, Ange, etc
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Piolica, cand faci testul? (scuze daca nu sunt de actualitate ![]() Gruia, farama de steluta |
pai nu cred ca-l mai fac ca simt ca rusii sint pe vine... azi, maine. Poate si d'asta sint cu fundu'n sus si n-am chef de nimic, nici macar de solduri, dar o sa-mi revin repede.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
Cristina, cred ca poti lua nospa
Irina, de ce nu pot vedea pozele voastre???
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Cristina in timpul sarcinii era permis paracetamolul. Presupun ca e permis si cat alaptezi. 
Sa inteleg ca nu vrea nimeni pastilutele azi ? Nu ne face nimeni nicio vizita ???? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
Babytza eu te-as vizita..daca ai fii mai aproape
No-spa n-am. Iar paracetamol..nu stiu cat ma ajuta.
Bag o
. Multu de raspunsuri
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Nikolici parac ziceai ca nu esti fan FV ![]() de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt |
are you crazy???apar vecina?Pe bune?Nu am intrat niciodata pe FV.Mamaaaa ce ma oftic

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui dyanira Babymom ai mila ![]() pe tastatura.Eu sunt la cura cica de luni dar tot vreau reteta please, nu am facut niciodata orez chinezesc suna bine.Alexa La multi ani si tie si parintilor.Ioana e un nume tare frumos.Varianta masculina nu imi place atat de mult dar noah...sotu e Ionut nici asta nu e extra. Multumim pt urari Lumi, Ange, etc ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Lasa Dya, ca urmatorul bebe va fi fetita si-i dai numele Ioana, sa fie flatat sotul
Reteta de orez am mai scris-o o data, dar poate n-ai fost pe faza; scuze de repetitie pt. cine o stie deja.
1/2 cana orez (preferabil cu bobul lung)
1 piept de pui
3 oua (sau oo
1 punga de legume congelate (amestec mexican sau cele specifice chinezesti; eu fac cu leg. mexicane)
Se prajeste orezul in ulei, pana devine auriu-aramiu, iar cand e gata, se toarna apa peste el si se lasa la fiert ( nu-l fierbi foarte tare, sa nu se zdrobeasca). Separat faci din oua o omleta, pe care o intinzi in tigaie ca pe o clatita, pe ambele parti; pt. ca am avut niste cascaval care sse uscase si nu aveam la ce sa-l folosesc, l-am bagat in vasul de la blender si l-am macinat, apoi l-am amestecat cu oul, inainte de a-l turna in tigaie. "Caltita" asta se lasa la racit si apoi se taie fasii subtiri si lungi.
Pieptul de pui il tai fasii subtiri-subtiri, ca fideaua si se pune in vasul wok in 1-2 linguri ulei de masline incins; se lasa pana "capata fata" (pana se albeste carnea), amestecand continuu. Apoi se adauga legumele, 1/2 cana de apa, sare, piper, curry, dupa gust.
Cand sunt facute toate (legumele trebuie sa ramana al dente, in mod normal, dar pt. ca vroiam sa-i dau si lui Dragos le-am lasat sa se inmoaie), se adauga orezul care a fiert intre timp si fasiile de ou. Si... gata! Timp de preparare 25-30 min.!
La sfarsit poti sa adaugi sos de soia.
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
are you crazy???apar vecina?Pe bune?Nu am intrat niciodata pe FV.Mamaaaa ce ma oftic ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
pai vad ca ai o mica ferma cu vinete si capsuni care le-am fewrtilizat
, uite aici, vecina te-as fi vrut, ca apareai la un moment dat
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui babytza Cristina in timpul sarcinii era permis paracetamolul. Presupun ca e permis si cat alaptezi. ![]() Sa inteleg ca nu vrea nimeni pastilutele azi ? Nu ne face nimeni nicio vizita ???? Babytza si puii Valentina David |
Habar nu am unde e telefon, il caut de 2 ore

, dar ma gandeam sa va vedem sambata? oricum vb la tel, cand il gasesc
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt