Bobocei de sept-oct 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

claudinna,

Pana la urma am luat www.domo.ro/Electrocasnice/Aragazuri_&_Hote/Aragazuri/Indesit/Aragaz_Indesit_K3G21 X _slash_R#" target="_blank">Indesit

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

a mai reusit cineva sa gaseasca flash forward pe undeva? ca eu de la ep 10 nu am mai gasit nimic...decit niste dracovenii fake-uri.
sau gosspi girl s03ep13???? cer prea mult?

apropos de filme, daca aveti cu cine sa va lasati boboceii, sa mergeti sa vedeti AVATAR! E un film super!!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piolica atatea episoade sunt.10, au luat o pauza pana in martie.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

ai cui erau? sa nu imi spui ca erau d-aia de-ai tai pe care ii porti in noptile acelea...

Ba da...in noptile alea cu rushii pe cap...de aia cu manecutza si picior, eee cred ca nu si-a dat seama popa ca erau ai mei,,,ce naiba port eu de aia?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

voi ati observat semnatura corrinei? Felicitari si sarcina usoara!!
daca te-ai anuntat si n-am citit sa-mi fie rusine!
piolica, oamenii isi revin dupa sarbatori, abia dupa 15 ianuarie daca apare ceva. vad ca scrubs, heroes scot in continuare.
aaa, la multi ani sarbatoritilor zilei, am si eu un ionut, frate-miu.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

piolica atatea episoade sunt.10, au luat o pauza pana in martie.

ce nemernici... ne tin cu sufletul la gura pina'n martie? hmmmm...

voi la ce filme / seriale va mai uitati?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici parac ziceai ca nu esti fan FV , vecinico

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Uau! Am facut un orez chinezesc, cu legume, oua si piept de pui, de te lingi pe degete. A papat chiar si Dragoselu, mare parte singur !

Ramo, aftele nu sunt date de candida, ci de virusuri (de regula virsusuri inrudite cu herpesul); candidoza bucala arata altfel, ca niste urme de iaurt prin gura, pe mucoasa obrajilor/pe gingii, limba.

Si pt. ca o vad pe Corrina... Felicitari, mamico si sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu nu-i pot distrage atentia fie-mi cu nimic cand e vorba de mancare... si in general. Cred ca seamana cu mine re atentie distributiva la cote maxime. SiI incapatanare la fel, nu merge cu nicio argumentare, rugaminte... in general intelege tot ce-i spun dar face numai ce vrea ea. Oricum e o scumpa, ma pupa si fuge cracanat deci o iert!

A propos de scumpi, am vazut poze de huni, babymom&company si mihnea . Sa va traiasca! Treb sa intru si eu pe mail dupa ce ii explic Andei ca vreau si eu sa folosesc calculatorul.

Bebelina e geloasa cand stau la calculator si mai nou cand ma uit la alti copii. Sper ca e doar o faza, altfel ma gandesc cu cat greu va accepta un surior...

Inca una si fug! Anca, cand fac ce-am facut azi ma gandesc ca e totusi bine ca nu sunt singura... Anda era maraita, eu am crezut ca-ii e foame si ei ii era somn. S-a soldat cu plansete.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu nu stiu cand mai aveti timp sa stati si pe plantatii..ca eu uneori de abia mai apuc sa si citesc pe aici

La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua onomastica!!!ION si IOANA

Pe mine ma chinuie de ieri o durere de cap..si nu stiu ce as putea lua fara sa treaca in lapte. Aveti idee?

In alta ordine de idei, astazi am facut pentru prima oara gris cu lapte.
Am mancat cot la cot amandoi Pentru noi o ciorbita de fasole cu ciolan afumat Mai ramane sa ma gandesc ce sa gatesc deseara...deci cand sa mai stau pe forum? sau pe plantatii? daca gatesc toata ziua

Am apucat sa vad si eu aseara pozicile cu 2 huni delicosi

Babymom mi-au placut pozicile..arati foarte bine pe gheata

Nerantula imi pare rau pentru afta.Sper sa treaca repede

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput