Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 4
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta apropo de dieta .. am o reteta de cartofi prajiti "dietetici" .. se fac la cuptor si sunt un deliciu .. vrea cineva? |
Eu vreau, imi notez cu constiinciozitate toate retetele tale, sa stii.

Imi pare rau ca nu ti-au dat magarii aia banii. Si sper din tot sufletul sa nu cancel programarea la coafor, o sa te simti cu totul alt om dupa un tratament din acesta.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Elle multumesc mult pentru ajutor! am dat copy/paste la variantele tale de aperitiv, le studiez si te intreb (ca's multe de acolo pe care nu stiu sa le fac..decat daca eventual caut pe net retete..dar tu esti mai aproape
)
suna tare, tare bine ananas cu cascaval
..un anume tip de cascaval?
vreau sa incerc cartofii cu pesmet astazi..dar nu am hartie de copt
..este musai cu hartie de copt?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Liliacule melania is the key:) Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
Sunt tampa rau de tot!!!!!
Dau si eu vina pe alaptare, ce naiba!!!!!! Sar'mana

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
kawaichan spune:
nela
sa stii ca io i l-am luat pt ca cica e pt copii f activi,ii mai ajuta sa se tempereze.hmmm,cred ca e invers dar sper torusi sa nu ajunga in tavan![]()
pupam pe Ana cea finuta si delicata
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Elle multumesc mult pentru ajutor! am dat copy/paste la variantele tale de aperitiv, le studiez si te intreb (ca's multe de acolo pe care nu stiu sa le fac..decat daca eventual caut pe net retete..dar tu esti mai aproape )suna tare, tare bine ananas cu cascaval ..un anume tip de cascaval?vreau sa incerc cartofii cu pesmet astazi..dar nu am hartie de copt ..este musai cu hartie de copt?Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
nu conteaza ce cascaval ..
eu am facut cu hartie de copt .. nu stiu daca o merge pe folie de aluminiu .. dar, cel mai bine nu risti .. poate se lipesc ..
cartofii astia merg de minune cu sosul de usturoi (in care eu mai pun si vreo 2-3 linguri de iaurt sa nu fie prea greu) ..

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Elle eu nu pricep rolul hartiei de copt
, dar o sa incerc si fara..nici rozmarin nu am, dar poate trag o fuga pana la magazinul din colt..abia astept! trebuie sa fie tare buni, asa, crocanti..yumii!
pup si eu pe Degetica
si pe mamica ei relaxata
..ce faina ai fost cand ai zis ca o iei sub brat si fugi in lume![]()
Alex sunteti tare frumosi! si ati avut un brad de vis! si sa nu te superi pe mine, dar Alessia mi se pare rotofeie, ceea ce inseamna ca mananca bine
; si ce costumase dragute are papusica!!!
ma intorc la capitolul trecut ca eu nu l-am vazut pe Josh sarind

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
dana hartia de copt ii protejeaza sa nu se arda si sa se lipeasca de tava .. dar daca ai o tava de teflon, cred ca e ok.
nela ce dulce ai fost! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
selen80 spune:
fetelor, eu stiam care-i faza cu piure-ul, nu intelegeam cum ii dam pulpa asa, in stare naturala...ca Monica parca asa a zis: mai intai suc, apoi pulpa, apoi piure...
Alex asa mami, lauda fata frumoasa, bucalata si cuminte si la noi, asa poate constientizezi si tu cr comoara ai acasa si ca nu e loc de depresii si nervi 
Liliac daca tot ii transmiti Andrei mesajele noastre, zi-i si din partea mea ca e o scumpa, si ca mie imi plac tare fetele tunse scurt (ca uite de aia si eu sunt tunsulica si am primit o gramada de aprecieri de la voi
)
iar la faza cu clovnul, tu cu Luci sunteti la concurenta serioasa, care sa ne faca sa radem mai tare, dar zau daca era forumul asta la fel fara voi..mie mi-ar placea tare sa fiu asa ca voi, de aia ma si bucur tare ca va fac sa radeti macar cand va mai pun cate un banc sau povestioara amuzanta..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
Selenica cred ca forumul asta dar mai ales subiectul nostru este facut de noi toate. Ma apucasem eu acum vreo doua subiecte sa nominalizez si apoi m-am simtit aiurea ca n-am avut timp sa spun cat de tare apreciez pe fiecare in parte si cum le vad eu. Dar o sa incerc incetul cu incetul. Tu esti fata cu zambetul pe buze tot timpul. Eu nu pot sa-mi inchipui ca poti fi suparata vreodata. Asa ca...avem nevoie de fiecare pentru a ne crea un echilibru in totalitate!
Ce m-as face fara buna dispozitie si zambetul vostru incomensurabil??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
kawaichan spune:
dana uite aici
http://family.webshots.com/album/576222299SLldTB
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09