Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 3

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Elle, la biserica mergem aici in cartieri, la cea de vis-a-vis de Mariott, iar la restaurnat la Hanul Voievozilor. ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
o sa fie super bine, o sa vezi!

edit: da, am tinut-o in carut pana pe la noua si ceva .. apoi am adus-o acasa si cheful a continuat pana la 2 noaptea .. a fost tare cuminte .. a papat de 2 ori, a facut nani si s-a plimbat printre invitati ..
Elena, mami de

alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
o sa fie super bine, o sa vezi! ![]() Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sper, vezi ca te-am mai intrebat ceva, dupa ce ai apucat tu sa imi raspunzi.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra

Da Doamne sa fim sanatoase!

alex25 spune:
Elle, sar'na! Eu nu am cu cine sa o las acasa si mi-e tare frica sa nu cumva sa nu ii placa agitatia, galagia sau fumul de tigara si sa nu o pot linisti...sper sa nu fie cazul.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

liliac1 spune:
Mihaela nu ma pot abtine!!! L-am vazut pe Josh in jolly-jumper-ul ala de vreo cateva ori!! E mortal!!! Jos palaria!! Ce tare-i cum da el din manute si din picioruse cand se opreste nebunia aia de melodie. Sa-l eu pe el de jmecheroi!! Mai, inca odata, e mortal!!!! Si eu ador jucaria aia asa ca te inteleg.
Vis a vis de limite si de cheltuit banii pe necesitatile copilului... cand am avut-o pe Andra faceam si eu risipa si tot ce mi se parea util era o investitie. Noroc ca sotul meu e mai strangator la punga si ma mai tempera. Dupa ceva vreme le-am dat pe toate!! De la hainute, jucarii, carucioare, scaun de masa, carticele, zornaitori...tot-tot mai ales ca nu era planificat bb2. Doamne ce blagosloveli mi-am luat de la consort! Ei, a venit Radu si bugetul este de criza. Asa ca m-am bucurat enorm cand 2 prietene mi-au umplut dulapul cu hainute, una mi-a dat carucior (e sport dar nu am ridicat pretentii), una mi-a dat patut si alte mici maruntisuri. Nu voi lua decat ceea ce va fi strict necesar fara sa-l privez de micile bucurii.
Voi spuneati de carticele pentru copii. L-am surprins aseara pe tat-su prezentandu-i ficiorului oferta de la practiker. Radulescu era fascinat ca tat-su ii prezenta dulapuri, surubelnite si rotopercutoare
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

kawaichan spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Mihaela, aparat d-ala Baby Cook am vrut eu sa comand azi noapte pe amazon..in crizele mele mari ca nu cu ce pregati mancarea la copil pe care de altfel intentionez sa-l alaptez exclusiv pana la 6 luni, dar am zis sa astept dimineata sa-i arat si la co-autor ideea mea mareata. Concluzia..nu l-am mai comandat ![]() ![]() |
ha ha,tare co-autorul:) io am renuntat dupa ce am citit ceva review-uri la el pe wholesomebabyfood unde s-a pus problema plasticului din care e facut.Sincera sa fiu nici nu ma gandisem pana acolo pana atunci pt ca mi se paruse normal sa fue din sticla recipientul ala,asa parea in video-ul de prezentare:) plus ca are un pret de te rupe:))
cu purtatul prin casa si vorbitul intr-una si noi la fel,peste tot.a inceput deja sa tipe cand ma apropii de calculator.
Mihaela,mami de Joshua

kawaichan spune:
hi hi,Liliana,multumim sa vezi ce mai mormaia si al meu in barba aseara,nu din cauza ca a costat vreo 150 de parai jmecheria dar ii era frica sa nu-i afecteze coloana in vreun fel.i-am promis ca nu-l tin mai mult de 10 min odata in el.in rest,si el e ff strangator cu banii.el strange,eu cheltui
mai ales ca acum is casnica[] cu acte in regula:)
tare faza cu oferta de la praktiker:)
ai reusit sa deschizi pozele Melaniei?
BTW Mary,super Razvanelul in actiune
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

liliac1 spune:
Elle Sar'mana, sar'mana!! O sa tin cont de-asta. Deocamdata mi-am facut un fisier: Retetele Ellenutei!
Trebuie sa caut eu p-aci niste nebunii, nu de alta dar nu-mi pot rapi placerea de a merge cu lista-n brate si-a o face pe-a tot-cunoscatoarea si a cere cu glas superior: "Auziti, dar sumac aveti??" ca apoi sa ies invangatoare din magazin cu certitudinea ca-s admirata
Alex ce frumushata este Alessia!! Si ce dolofanica pare. Lasa fata-n pace ca arata super!! Nu te mai stresa cu toate maruntisurile.
Tinem pumnii pentru sambata.
Auziti, voi ce cadouri ati mai luat la nasi??? Sau dati si voi niste sugestii pentru o don'shoara care sta la mama si are de toate!!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei

liliac1 spune:
citat din mesajul lui kawaichan ai reusit sa deschizi pozele Melaniei? BTW Mary,super Razvanelul in actiune ![]() Mihaela,mami de Joshua ![]() Nu, mai, n-am reusit ca n-am parola ![]() |
Liliana,

D'ale Andrei

NelaM spune:
Liliana, sa stii ca fetele zic ce zic bine. Tu scrii foarte bine, sa faci bine sa iti reactivezi blogul. E pacat sa nu te citeasca cat mai multa lume, serios.
Mihaela, l=am vazut pe Josh... sa stii ca seamana din ce in ce mai mult cu tine, mai ales la buze. Ce fericit e in jumparoo, meserie! Eu nu ii mai iau si din ala ca nu mai am loc si la cat e Ana de agitata se proiecteaza pe tavan doamne fere!
Alex, ce grasunica ai tu acolo! Eu sincer nu inteleg de ce iti faci tu probleme ca nu manaca, ca a luat foarte bine in greutate si se vede si pe ea. Ana s-a nascut cu 2600 si acum are 4600, mananca numai san; asa este ea, mai delicata. Nu mananca mai mult nici daca o tin non stop la san, am incercat=o si pe asta. Este cel mai mic copil al odiseei, probabil, unii dintre dovlecei s-au nascut cu greutatea pe care o are Ana acum... Degetica mamii, ii zic in gluma ca o iau la subbrat si fug cu ea in lume...
Dana, ce frumos te joci tu cu Ana, bravo! Eu nu i-am citit inca Anei, ii povestesc tot ceea ce fac sau am de gand sa fac, chiar si planuri de viitor si ea ma asculta, draga de ea. Si vorbeste... continuu. Nu am nici cea mai mica grija ca nu va fi comunicativa, toata ziua imi vorbeste, ma cearta... tipa de-a dreptul cateodata!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)