Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asam...am vazut si eu ca scumpa de Eva (de care imi place la fel de mult ca de Teodora) s-a intors la jucariile din bebelusie, am vazut un zambaret de Razvi, o dulce de Alessia cu costumase faine si Joshua haios tare in jumper si bineinteles frumos,c a nu degeaba seamana cu Ebruska

Elle vroiam sa-ti zic sa dai reteta, am vazut ca ai dat-o deja, la noi cartofii sunt baza, asa ca orice reteta noua ma intereseaza...suna tare bine, dar tre si eu sa iau hartie de copt..

Miha pana la ce varsta/kg merge jumperul ala, ca tare ma tenteaza si pe mine...daca balansoar tot nu i-am luat....

iar am uitat ce aveam de zis, intre timp a venit mami si nah, stiti si voi cum e cand te intrerupi, se duce naibii tot sirul gandurilor...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mihaela, saru'mana dar m-am dus la capitolul trecut imediat ce am postat, insa nu am mai apucat sa zic nimic ca m-a apucat febra curateniei (doarme asta mica, dau si eu cu un mop, ceva)
este tare dragalas Josh! iar jucarioara va avea un mare succes

cu ocazia asta l-am vazut si pe Razvanel al lui Meli..cum trage el de fiare acolo si cum adoarme obosit; este un dulce!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

asam...am vazut si eu ca scumpa de Eva (de care imi place la fel de mult ca de Teodora) s-a intors la jucariile din bebelusie, am vazut un zambaret de Razvi, o dulce de Alessia cu costumase faine si Joshua haios tare in jumper si bineinteles frumos,c a nu degeaba seamana cu Ebruska

Elle vroiam sa-ti zic sa dai reteta, am vazut ca ai dat-o deja, la noi cartofii sunt baza, asa ca orice reteta noua ma intereseaza...suna tare bine, dar tre si eu sa iau hartie de copt..

Miha pana la ce varsta/kg merge jumperul ala, ca tare ma tenteaza si pe mine...daca balansoar tot nu i-am luat....

iar am uitat ce aveam de zis, intre timp a venit mami si nah, stiti si voi cum e cand te intrerupi, se duce naibii tot sirul gandurilor...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selen, e pana la 12kg si 81cm.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, tu ai zis ca aveti poze noi, nu? Eu de abia astept sa le vad, sa stii.

Am pus poze noi la semnatura cu Degetica.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela vad ca acelasi motiv ne-a indemnat spre prevenar.
Alex noua pediatra ne-a recomandat sa-l inepem acum,la trei luni.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Helauuu
Ati fost totale cu intratu' pe site-ul de poze
Bine ca ati resuit pana la urma
Multumim frumos de aprecieri

Mihaela, e suuuper fain filmuletulam ras de numa,dragul de el,ce se distra acolo de fain si cum incepea iar sa sara ca sa inceapa melodia tare tare de tot

Si le mai multumesc Biei si lui Lullaby pt cuvintele frumoase...si referitor la faculta, saptamana viitoare incepe sesiunea,e un fel de "io-s in plop si plopu-n aer"

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna fetelor

Cristina_Ana sa sti ca eu ma inscriu pt marti dimineata daca ma primesti, cu Andreiuta mea.

Mihaela imi place de Josh de nu mai pot, este super simpatic.
Am si eu steamer din acela dar cel de la Philips.

RalucaPaun ce simpatica ai fost cum ai cautat tu noaptea solutii sa nu ramana flamanda Natalix. Sa sti ca am cautat Babycook-ul pe care l-am folosit la Teodora si am constatat ca este intr-o stare inca destul de buna asa ca as putea sa ti-l donez daca vrei eu am primit unul nou pt Andreea de la nasa ei. Maine il testez sa vad daca chiar merge. Ce zici?

Liliana am admirat-o pe Andra, tare bine ii sta cu noua freza, ii pune ochii in evidenta.

Nela te pup ca imi esti tare draga.

Elle esti super tare cu retetele, tu le scri de fiecare data sau le ai undeva salvate si le copiezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mai fetelor de dimineata ma chinui sa scriu un mesaj. Acum ca a venit seara apuc si eu sa-l trimit.

La multi ani sarbatoritilor de azi, Ioni si Ioane si tata de Nela
Mary, .
Liliac foarte tare sotul cu proviziile pe tot anul. Si al meu trage de mine si eu o tot taraganez ba ca se trezeste copilul ba ca ma doare spatele ba ca mi-e somn. Ooops. Cat despre fetita ta, mie mi se pare tare frumusica asa cu parul tuns. I se vad mai bine ochii mari si frumosi. Foarte tare faza co oferta de praktiker.
Ellenuta e mortala Eva ta. Dar cred ca era pt Anna de fapt salteluta acum nu?
Manga multumim frumos pt aprecieri. Nici nu mi-am dat seama ca am pus o poza cu Rares plangand. Nu as fi pus-o ca vor rade fetele de el. Acum asta e dar o sa dispara aia de acolo cand o sa am timp sa o scot.
Cristina_ana, cu mare drag as veni la tine si azi dar nu am cum sa ajung eu de aici de la mine pana la tine pt ca nu posed nici carnet de sofer iar prin 3 autobuze nu ma car cu asta mic. O sa ne vedem noi pana la urma. Cand am citit si de tort chiar ca m-am enervat ca nu am carnet.
Manga tare m-ai amuzat. Cum ai vazut tu semnatura lui 1sweetangel. Super tare.
Kawaichan m-ai facut sa ma simt tare bine. Multumim din suflet pentru complimente. Si voi aratati tare bine. Si ce papucei draguti am vazut noi. De mos nu mai zic. Tare frumos este. Mamaaaa ce misto sare.
Dyamy felicitari pt baietelul vanjos. Sa va traiasca.
Angelli crema de ghete? Vaiiii. Eu ii dau infacol cate o pipeta inainte de fiecare masa de la 2 sapt. Abia acum au mai cedat colicii. Bafta.
Selen super tare raspunsul. Eu nu stiu ce raspuns vroia sa auda dar asta a fost bun rau.
Dana tu te plangi ca doarme prea mult fetita ta, eu ma plang ca al meu urla de nu mai poate dar sa doarma ziua nu vrea neam. Numai noaptea prinde de la 10-11 pana pe la 3-4 dimineata, in rest#8230;.il plimb juma de zi ca sa mai inchida ochii cate juma de ora ici colo. Asta e. Unii sunt mai somnorosi altii dimpotriva.
Alex tare dragalasa e fetita si voi la fel. Bafta cu botezul.
Raluk, bafta si tie cu botezul. Sunt sigura ca Alex va fi un cuminte.
Am vazut si Degetica de Nela. Tare frumos sta ea asa in fund.

Acum va ca iar plangacim.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetele mele dragi!

La multi ani pt cei ce isi serbeazå astazi ziua numelui!!

Sunt in recuperåri!! Ce distractie am pierdut eu asearå!!Dar eu pe atunci ma uitam la 'Marry me'' cu Sandra 'Buldog' cum ii spune Bubu

Liliac am vazut poze cu bombonica Andra si mi-am amintit ca exact la varsta ei m-a tuns si pe mine mama din acelasi motiv si asa am ramas cu pårul scurt pana prin clasa a 8a..si imi aduc aminte ca plangeam in pumni cum vedeam fetele care aveau cositele in vant si eu nu aveam coada nici de un deget mic..Så stii ca ii sta bine si o prinde pe Andra..cu siguranta se va obisnui si va ajunge så ii placa si ei noul look

Manga cand povesteti de fratele tau cum te casapea desi e o diferenta de 7 ani imi aduc aminte cum o casapeam eu pe sor-mea..Ea fiind mai inalta ma urcam pe pat si såream in parul ei ca altfel nu ajungeam..si ii trageam cate una si apoi fugeam ..eram un dracusor de micå..( asa spuneau unii dar eu nu cred)

Mi-a placut la nebunie dedicatia pt Liliac de la gegea..

Luci mi-a placut tare mult cum ne-ai invitat tu la dans..si mi-am amintit de nepotica noastra care a inceput niste cursuri de vioara , ii place foarte mult si ne-a incantat cu un mini concert de revelion..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ralucapaun så iti spun cum face sora mea suculetul de morcovel fara storcator..pe razåtoarea de sticla, nu stiu cum reuseste dar cica merge si apoi il strecoara in tifon sterlizat si iese suculetul..asta la inceput cand incepi så ii dai 1-2-3-4 lingurite..abia mai tarziu vei avea nevoi de storcator..

Mely am vazut poze (am retinut parola de dara trecutå)..Razvanelu' e un scumpel si imi place ca are si brataricå

noi in sfarsit am putut iesi afara ca s-a mai 'imblanzit' vremea..de la -18,-19 azi au fost -8 si am sårit direct in carut si dusi am fost prin zåpada vreo 2 ore..o plåcere!

AA si am vrut så mai zic ceva..azi am renuntat la landou pt ca micutul nostru nu mai avea loc..Si acum e fascinat pt ca sta putin mai ridicat( desi se poate så stea si intins ca in landou) si vede lumea si el..Azi urmarea fulgusorii de zåpada care se puneau pe nasucul lui..era atat de frumusel cum se uita el la fulgi

selene unde le gasesti????doamne cat am ras!!

Nela La multi ani de ziua numelui!!iti doresc o zi minunatå!!

biaz ce mi-a plåcut cum ai povestit tu cum il intretineai pe Busici.Mai ales aia cu farfuria primita de la tanti Coculica

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput