Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, multumesc de...incurajari. Probabil mi-ai trimis sms pe nr. de cartela, nu pe cel de abonament iar cartela n-am mai folosit-o de vreo 2 luni. Sint ok si...ma bucur

Ilinca, si eu am trecut pe Monti din 4 ianuarie. Nu te lasa pe tinjala, ca-i bai! Abaterile ti se accepta doar pentru ca din ultimele poze rezulta ca arati f. bine

Novus, Giorgiana, Dyana, Pisik, Kea

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Si eu folosesc borcanele. La spanac, pe linga brinza, adaug si galbenus
Felicitari pentru record. Tineti-o tot asa!

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am nevoie de un sfat legat de spanac:
ii place fff mult spanacul insa pana acum i-am dat doar 1 data pe saptamana ca tot am citit controversele legate de el
oare daca ii dau mai des (2/sapt) fac rau?
nu am ajuns inca sa-i gatesc singura, folosesc borcanelele de la hipp sau holle pe care le amestec cu branza

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

KEA eu nu pot vedea pozele. Imi apare direct Ela78.

Si apropo poze, si noi am pus cateva la SEMNATURA. Am incercat sa incarc si un film dar nu vrea sa mi-l ia.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Va mai zic ceva si o sterg. De 2 zile copchilu asta al meu e imposibil de hranit. Il pun in scaun, se ridica in picioare si incepe sa bata toba in faianta, sa se arunce pe masa, sa traga de clantza. Daca-l leg ma injura pe limba lui bebeluseasca si nu mai deschide gura neam. In premergator alerg prin toata casa dupa el cu castronul. El ar manca, nu e vorba de lipsa de pofta de mancare, ci de... distractie. Voi cum reusiti??Si inca ceva. Cum faceti cu bibliotecile?? Cristi trage cartile si cand e in premergator si cand nu e, iar tat-sau se isterizeaza. Io le pun la loc, el iar le scoate, tat-sau iar urla.A, si nu in ultimul rand. Mai are careva sotz isterico-paranoico-cicalitor? Toata ziua: nu-l lasa sa puna mana pe carti, nu-l lasa sa bage-n gura mingiutele, nu-l lasa colo, nu-l lasa dincolo... Cred ca nici dac-as lega copilul n-ar fi destul Si mai nou i se pare ca ii pocnesc oasele piciului si ma bate la cap sa-l imbrac mai gros, in conditiile in care cred ca am cel mai infofolit pitic din odisee. In casa sta cu body cu maneca lunga plus pijama sau trening, are mereu manutele calde, nush de unde ideile astea crete si marete ca trebuie sa-l mai imbrac. Si am cam 22 de grade. Ziceti-mi si mie cum va imbracati plozii si la ce temperatura, ca sa-i dau cu firma-n cap. Parca mai erau bebici cu oase pocnicioase, ati depistat cauza?Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Problema cu biblioteca noi am rezolvat-o rapid: nu avem Cartile nst sunt la mama, pt ca inca nu am reusit sa ne luam toata mobila necesara.Legat de sot, da-i sotului sa citeasca "Totul se intampla inainte de 6 ani", explica acolo foarte frumos cat este de important sa nu ii interzici micutului foarte multe lucruri. Pana la varsta de 2-3 ani el nu face nimic din rautate, ci doar din dorinta de a cunoaste si invata, iar un NU continuu venit din partea parintilor nu face decat sa ii limiteze imaginatia, dorinta de cunoastere si initiativa. Sunt multe lucruri interesante acolo, eu am invatat ft multe. Spune si ca noi, parintii, suntem pusi in fata unei alegeri: aceea de a avea o casa impecabila, numai buna de primit musafiri si un copil frustrat sau o casa dezordonata, cu jucarii la tot pasul si un copil fericit.Povestea cineva (scuze, nu mai retin, adica am o banuiala, dar nu vreau sa gresesc) ca a venit popa pe neanuntate si a calcat pe o jucarie - foarte bine! Asa e si firesc sa fie o camera de copil, daca nu chiar toata casa.Off, cat m-am intins. Dar mai trebuie sa spun si de temperatura: pe Eva o tin cam la fel imbracata, doar ca avem ceva mai putin in casa, cam 21.5 in living (e mare si se incalzeste mai greu)MAi am cate ceva de spus, dar nu mai lungesc mesajul asta Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fetelor!

pana apuc eu sa citesc si s ascriu se face miezul noptii si toate dormiti..iar eu nu mai apuc sa citesc raspunsurile a doua zi:((

in primul rand la multi ani sarbatoritilor!

am vazut poze si filmulete tare frumoase si interesante!

simina..dupa cum ti-au raspuns fetele..pt varsta printesei tale ai nevoie de o scoica de masina.. dar noi (daca am fi stiut atunci) ne-am fi luat scaun auto ce se foloseste de la 0 la 2 ani..sunt mai multe variante..bebelusul sta practic culcat..este unul f frumos si nu f scum la inglesina..nu sunt fan aceasta firma deoarece este f scumpa , dar acel scaunel cu protectie pe bebe de la 0 la6 luni ni s-a parut super..costa in jur de 700 ron
trebuie sa te documentezi bine oricum.. (scoica totusi pare mai in siguranta)
acum depinde de buget si de modul vostru de a conduce..:P)

eu am marsupiu (port bebe) de la chicco cu protectie pt spate 250 ron am dat pe el atunci..care ete bun de la 0 luni..l-am folosit de pe la 2 luni si ink este f bun..tine pana la 12 kg...aris are insa unul f bun..
dar asa cum au zis fetele este mai protejat bebe in carut..dar daca totusi o scoti putin afara de ce nu o ti in brate..
sau in marsupiu si o invelesti la picioruse cu o paturica

sling sau wrap nu am avut, dar pt bebe2 o sa-mi iau cu siguranta sling..este f bun..am probat..dar costa si el 100 ron si nu mai aveam banuti:P..insa este f practic..bebe sta protejat la picioruse cu materialul slingului..si il pui in diferite pozitii..culcat eventual k e micuta bebelina..

hai k m-am intins:P cred ca ai citit de atatea ori raspunsuri asemanatoare..

votez pt siguranta deci pt scoica si pt sling(care este mult mai practic)

asa..si intrebarea mea este..

voi branza o amestecati cu legumele? vad ca amestecati cu morcov, cu spanac..cu ou si altceva..folositi si paste..

eu branzica o amestec cu fructele..n-am incercat altfel..

va rog mai scrieti pe aici meniuri..k le salvez..saracutul tudor cred ca s-a saturat de fructe cu branzica si legume cu carne sau ou..uff..toanta sunt k nu stiu sa gatesc cu imaginatie

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Monnvas:
-papa: cind maninca, il pun in scaunelul de masa intr-un loc unde sa nu aiba chestii care sa-i poata distrage atentia; eu ma asez in fata lui;
-carti: pina creste (nu stiu exact ce inseamna asta! ), toate lucrurile ar trebui mutate mai sus sa nu ajunga la ele; alta solutie nu vad; oricum, in curind tre' sa ne gindim cum sa re-organizam casa pt. puradei: sertare, prize etc.
-sotz: are o singura problema majora in ceea ce priveste educatia copilului: de ce-i dau tel. mobil? In rest, e de acord cu tot ce fac eu pentru ca numai seara vine acasa, cind, ii facem baitza, ne jucam putin si nani.
-si eu il imbrac pe Ian la fel; uneori, il mai las si-n body si in pantalonasi. Avem 24 de grade.

Mergi la inceput

Asa, imi amintesc ca spunea Ilinca de Sophiphi, ca a-nvatat si ea ca si Eva sa se deplaseze-n kuruletz...of, of, adorabil, nu?Sa stii, Ilinca, am dat-o-n bara cu dieta si am nevoie de mustrari. Marti am reusit sa tin numai lactate, dar azi am mancat iaurt si lapte pana la 4, cand am servit o portie cam mare de ciorba, si pana seara am ros cam o felie de paine de casa. Ros pentru ca era ft uscata.Am avut ceva sarbatoriti astazi, asa ca urez si eu la spartul targului LA Multi Ani, sper ca ati petrecut frumos!Fug langa Eva la somn, ca-s rupta. M-am spalat pe cap si nu m-am uscat, asa ca maine o sa imi stea parul in toate directiile, dar nu ma simt in stare acum de aranjat.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Multumesc de felicitari si urari tuturor

Azi au venit mami si buni a mea pe la noi, iar pe seara m-a scos sotul la pationar. M-am descurcat binisor dupa atata pauza, ca oricum nu prea le aveam nici inainte, dar asa de fun merge

Referitor la SCAUN DE MASINA. Noi avem BRITAX (spre rusinea mea nu stiu exact modelul), nu este cu isofix - desi avem la masina, dar sotul a vrut neaparat sa fie cu spatele la sensul de mers pana la o anumita varsta si este f teapan. Se prinde cu centurile masinii, dar sincer, DYANA, eu zic ca poti avea incredere, este f f teapan el in sine, este enorm sistemul lui in spate, eu zic ca e destul de sigur.

BIANCA, in privinta testelor NCAP te contrazic un pic. E adevarat ca masina anului si alte titluri de astea se dau pe bani grei si afara si in RO (pe bani mai putini grei aici ), dar NCAP este cam singura "voce" indreptatita in domeniu, sau ma rog, singura in care se poate avea cat de cat incredere. Trebuie insa sa ne gandim si in functie de context si, cum ai spus si tu, sa nu luam de buna ca un Renault a luat 5 stele si o masina japoneza si SUV pe deasupra doar 2. In privinta masinilor germane nu ma bag, mie personal mi se pare o legenda care nu se mai bazeaza asa mult pe fapte. Eu prefer alta natie

Pana la 8 luni noi am tinut-o pe Ana in scoica si a fost ok.
Pe distante scurte am folosit un marsupiu de 0+, dar am pus-o in el pe la 3 luni jumate parca. Eu am wrap, dar sincer nu l-am folosit f mult. Mult mai practic mi se pare un sling cu inel, e si mai ieftin (cam 100 ron in timp ce noi am dat 250 pe wrap), mai scurt si se prinde mai usor.

Despre imbracat in casa. La noi nu e cald deloc in casa (cam 20-21 de grade, la Ana e mai cald, cam 23 in medie), dar o tin in body cu maneca lunga si pantalon lung cu sosete. Cand e mai rece fie ii pun vestuta, fie salopeta din aia cu picioare, de catifea si cu un body-maieu pe dedesupt, fie body-maieu si bluza.

GEANINA, ma bucur ca a reusit Micsunica sa bea mai mult laptic. Cat despre kineto, si pe mine ma batea gandul, pt ca Ana nu e deloc mobila. Fata de ce citesc aici la bebei mai mici, Ana practic nu se misca. Adica merge tinuta de manute si chiar ii place, se ridica rar singurica in fund, se ridica tot rar din fund in picioare dar doar in pat, tinand-se de zabrele. In rest, nu se ridica de mine, de mobile, nu merge de-a busilea, nu intentioneaza sa faca pasi singura. Mi se pare ca ii tremura piciorusele si ca sunt f instabile, nu poate nici in 4 labe sa stea mult timp, se pune pe burta si da din picioare si din maini. SIMINA, tu ai experienta, poate ne poti trimite niste sfaturi

Nu stiu daca mai aveam ceva de raspuns ca sunt cam praf de oboseala. Va pup si noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

PE contul comun se vad doar cateva fotografii pentru ca doar 3 albume sunt publice, pentru restul trebuie sa te loghezi. Nu ma spun ce placere imensa imi face sa admir toti ghioceii in parte. Kea, E delicios Keutu, iar poza de la brad m-a topit Dar oare Maria_k de ce nu mai intra pe la noi? Am suparat-o si pe ea fara sa ne dam seama?Gata, nb Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

DENISA si la noi socrul "are idei", dar macar... le are mai rar: de ce nu sarez mancarea copilului? Ca sarea are si ea rolul ei in organism. Cum adica nu-i dau zahar si miere? Ntzzzzz...

S-or fi vorbit, ca si socra-miu ma tot intreaba de sare +/- zahar periodic, doar-doar o afla ca i-am dat intre timp... sau nu-sh ce vrea. Ssshhhhhh, cu mierea nu i-a venit ideea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Al meu e apicultor si io nu mananc miere [x(((], asa ca macar fiu-meu sa-i aprecieze muncusoara.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput