Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 8
provista spune:
toata lumea sarbatoreste 

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Kea spune:
Pup si eu sarbatoritii de azi!
Monique
, imi pare tare rau, n-am stiut de tatal tau!
Magdy, merci, verdict vroiam sa zic, dar nu-mi venea.
Timi, ce fain e la voi la cresa! S-a acomodat? Dar tu? Cred ca tare greu mi-ar fi! Cate ore lucrezi pe zi?
Simina, eu numai si numai cu carutul l-am scos afara. Mereu m-am gandit ca Nicoleta: daca imi vine rau, daca alunec, daca mai stiu eu ce? In plus, asa cum zicea si Magdy, un copil de 3 luni nu l-as scoate la temperaturi asa scazute in marsupiu. Nu e protejat ca in carucior. In carucior e bine invelit, copertina aia il protejeaza de vant, picioarele sunt si ele protejate. Marsupiu, wrap sau sling la primavara, sau prin casa, nu acum afara cu copil asa mic.
novus spune:
Am revenit.... sa-mi amintesc ce mai vroiam sa zic ![]()
![]()
Ilinca, si eu cred ca fetele noastre vor fi in pas cu moda sau cu un pas inaintea ei
la cat de cochete sunt de pe acum
InaPreda, stai linistita si eu ii asortez mereu body-ul cu bluza de deasupra si cu sosetutele ,ca sa nu mai zic de papucei ![]()
Mai nou ma intreaba si sotul :asta merge cu asta sau nu ?
Simina, ti-am admirat falcoasa
!! e p scumpa !!
Oare familia Gazii pe unde umbla ??
Ayla e plecata si ea ?
Olishka, e bine mersi la ski + shopping
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
DENISA si la noi socrul "are idei", dar macar... le are mai rar: de ce nu sarez mancarea copilului? Ca sarea are si ea rolul ei in organism. Cum adica nu-i dau zahar si miere? Ntzzzzz...
BIANCA multumesc, io chiar nu ma chinui sa il tin in glob de sticla. Asa cum l-am crescut a fost OK, ca nu a fost bolnav mai deloc (a avut o sg viroza, rezolvata fara antibiotic). Dar deja mi-a facut capul calendar 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Kea spune:
Mona, bine ca ai scris, ca stiam eu ca mai am ceva de scris. Eu il tin in casa in body cu maneca scurta, peste el o bluza, pantaloni si sosete. Am tot 22-23 de grade in casa.
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m provista, cam asa: http://lucamic.blogspot.com/2010/01/treburi-casnice.html decurge actiunea, asa-i? |

super tare Luca!!! Si ce trebaluieste el acolo...Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
![]() ![]() da, da, da, la fel si din sertar, sifonier camara |
Eu am pus sigurante la sertare, usi, WC-uri
nu vreau sa mai risc... Aaaa si masina de spalat o am cocotzata sus, ca altfel s-ar fi bagat si acoloMagdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Monnvas spune:
Da da da, am vayut si eu baietii harnici. Io am masina de spalat fara hublou, se deschide pe sus si nu intra. Dar bibliotecile-s buba. Mai sunt si multe
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Kea spune:
am pus si eu cateva poze![]()
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Kea?locked=true#
Edit ca uitasem sa spun unde![]()
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas DENISA si la noi socrul "are idei", dar macar... le are mai rar: de ce nu sarez mancarea copilului? Ca sarea are si ea rolul ei in organism. Cum adica nu-i dau zahar si miere? Ntzzzzz... |

S-or fi vorbit, ca si socra-miu ma tot intreaba de sare +/- zahar periodic, doar-doar o afla ca i-am dat intre timp... sau nu-sh ce vrea. Ssshhhhhh, cu mierea nu i-a venit ideea.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )