Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 10

Leeloo21 spune:
Leeloo21 spune:
 tudor este imbracat in body cu maneca lunga si pantaloni de treining, sosetele si atat..sunt cam 26 gr pe perete la el in camera..
dar la niv solului cred ca sunt mult mai putine oricum..
avem covoare prin casa..si unde este doar parchet punem o paturica pe jos..
soacra-mea cand vine acasa..in schimb..mereu ne bate la cap ca e copilul prea dezbracat si cand ramane cu el ii mai pune cate o vestuta..doar doar sa fie ca ea..si inchide usile sa se faca sauna in camera..mari probleme avem pe acest sub de cand cu bebe..ea e f fruguroasa..si pe mine nu ma intelege ca stau in maiou si pantaloni scurti in casa..cand ea e in maiou si bluza cu maneci lungi si traning gros..ciorapi..stuff..
hai pup..k le aveti si voi pe ale voastre:P
Cristina si Alin, parinti super fericiti de  Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
 Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

inapreda spune:
inapreda spune:
 Denisamada, avem cel putin 2 lucruri in comun: copchil fara dinti (sper sa l placa Sophiphi si stirb!) si socru de kko. Din pacate, al 2-lea nu cred ca sint sanse sa se mai schimbe vreodata! 
Wow Pisik! Ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la patinoar! La noi, patinoarul e fix in fata casei dar, din pacate, eu nu stiu patina 
Kea, nici eu nu vad pozele.
Simina ai o fetitza superba. Sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii. Si eu as opta pentru scoica la virsta asta.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-) 

inapreda spune:
inapreda spune:
 In ceea ce priveste caldura in casa: eu stau cu toate usile (de la camere)deschise pentru ca incerc sa pastrez o temperatura constanta in toata casa; Ian a luat-o in stapinire pe toata si nu mi se par ok trecerile multiple de la o temperatura la alta (chiar daca e vorba de o diferenta de doar citeva grade). Sper sa nu se supere nimeni; am spus doar cum procedez eu 
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-) 

Monnvas spune:
Monnvas spune:
  am vazut un Keut zambaret, cu niste mugurasi de dintisori
 am vazut un Keut zambaret, cu niste mugurasi de dintisori 

Dar o poza in care sa se vada si mami nu ne dai??
 Dar o poza in care sa se vada si mami nu ne dai??
Mai, mai, si tineai baiatul ascuns. No, care mai are fata de maritat, sa traga cu ochiul, ca e acolo un catindat pe cinste!
Monica mami de  cu motoras CRISTIAN
 cu motoras CRISTIAN 
(7.03.2009)

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Multumesc de felicitari si urari tuturor  Azi au venit mami si buni a mea pe la noi, iar pe seara m-a scos sotul la pationar. M-am descurcat binisor dupa atata pauza, ca oricum nu prea le aveam nici inainte, dar asa de fun merge  Referitor la SCAUN DE MASINA. Noi avem BRITAX (spre rusinea mea nu stiu exact modelul), nu este cu isofix - desi avem la masina, dar sotul a vrut neaparat sa fie cu spatele la sensul de mers pana la o anumita varsta si este f teapan. Se prinde cu centurile masinii, dar sincer, DYANA, eu zic ca poti avea incredere, este f f teapan el in sine, este enorm sistemul lui in spate, eu zic ca e destul de sigur. BIANCA, in privinta testelor NCAP te contrazic un pic. E adevarat ca masina anului si alte titluri de astea se dau pe bani grei si afara si in RO (pe bani mai putini grei aici  ), dar NCAP este cam singura "voce" indreptatita in domeniu, sau ma rog, singura in care se poate avea cat de cat incredere. Trebuie insa sa ne gandim si in functie de context si, cum ai spus si tu, sa nu luam de buna ca un Renault a luat 5 stele si o masina japoneza si SUV pe deasupra doar 2. In privinta masinilor germane nu ma bag, mie personal mi se pare o legenda care nu se mai bazeaza asa mult pe fapte. Eu prefer alta natie  Pana la 8 luni noi am tinut-o pe Ana in scoica si a fost ok. Pe distante scurte am folosit un marsupiu de 0+, dar am pus-o in el pe la 3 luni jumate parca. Eu am wrap, dar sincer nu l-am folosit f mult. Mult mai practic mi se pare un sling cu inel, e si mai ieftin (cam 100 ron in timp ce noi am dat 250 pe wrap  ), mai scurt si se prinde mai usor. Despre imbracat in casa. La noi nu e cald deloc in casa (cam 20-21 de grade, la Ana e mai cald, cam 23 in medie), dar o tin in body cu maneca lunga si pantalon lung cu sosete. Cand e mai rece fie ii pun vestuta, fie salopeta din aia cu picioare, de catifea si cu un body-maieu pe dedesupt, fie body-maieu si bluza. GEANINA, ma bucur ca a reusit Micsunica sa bea mai mult laptic  . Cat despre kineto, si pe mine ma batea gandul, pt ca Ana nu e deloc mobila. Fata de ce citesc aici la bebei mai mici, Ana practic nu se misca. Adica merge tinuta de manute si chiar ii place, se ridica rar singurica in fund, se ridica tot rar din fund in picioare dar doar in pat, tinand-se de zabrele. In rest, nu se ridica de mine, de mobile, nu merge de-a busilea, nu intentioneaza sa faca pasi singura. Mi se pare ca ii tremura piciorusele si ca sunt f instabile, nu poate nici in 4 labe sa stea mult timp, se pune pe burta si da din picioare si din maini. SIMINA, tu ai experienta, poate ne poti trimite niste sfaturi  Nu stiu daca mai aveam ceva de raspuns ca sunt cam praf de oboseala. Va pup si noapte buna  Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente | 
Da Pisik ,asta am vrut sa spun insa m-am grabit din motive usor de imaginat.Multam de corectura.
Tie iti place o japoneza cred
 .Am si eu una mare si tare buna e. Dar cred ca o vand
.Am si eu una mare si tare buna e. Dar cred ca o vand 

anamariame spune:
anamariame spune:
 Buna dimineata!Luati ghioceii si poftiti la cafenea. Avem de toate: cafea cu zahar/lapte sau fara, ness, cola, pepsi, ceai cu toate aromele, spuneti doar ce vreti!La noi trezirea a fost cam asa: tati si-a pus telefonul sa sune la ora 8, cu gandul ca trebuie sa plece. A sunat telefonul, s-a trezit fata, iar tati doarme dus in continuare, ca intre timp s-a razgandit  Ana-Maria, mami de
Ana-Maria, mami de  Eva Maria (23 aprilie 2009)
 Eva Maria (23 aprilie 2009)

Floric spune:
Floric spune:
 Buna dimineata oaste!
De astazi intru in drepturi. Am acumulator la laptop . Nu mai stau pe sub pamant. Am citit capitolul asta, nu imi dati extemporal din urma, va rog...
. Nu mai stau pe sub pamant. Am citit capitolul asta, nu imi dati extemporal din urma, va rog...
Sa incepem cu aplauze pentru Maya...e uimitor de frumoasa si fff bine crescuta Nici nu zici ca a fost cum a fost (Simina nu te supara dar asa ii zic eu lu Raresu meu :"Tu stii ce mic erai cand erai mic")
Fara a respecta vreo ordine sa trecem la aprecieri...pentru Dragos harnicutzul (nu vreau sa stiu ce e in sufletul Simonei), pentru Keutuuuuuu , ce dor imi era de el, Sophilica si mama ei...nu mai spun
, ce dor imi era de el, Sophilica si mama ei...nu mai spun . Of, hai ca am mai vazut poze dar....neuron batran...Gabi saltaretul. Stiu sigur ca am mai vazut poze dar nu mai retin ce si cum. Nu va suparati pe mine daca nu v-am nominalizat.
. Of, hai ca am mai vazut poze dar....neuron batran...Gabi saltaretul. Stiu sigur ca am mai vazut poze dar nu mai retin ce si cum. Nu va suparati pe mine daca nu v-am nominalizat.
Fetelor, ori eu ma sclerozez pe zi ce trece ori au aparut mamici si ghiocei noi??????? Luminati-ma.....
Despre Raru pot spune ca ....sarmanu' ce nu a avut el dinti 9 luni dar acum il zapaceste. Are 2 jos, iesiti intr-o noapte fara prea multe trambitze. La doua sapt a aparut unul sus, si de atunci e tot un festival in casa. Atat de greu creste cel de sus de zici ca vine din calcaie. I-a spart si cel de alaturi. Care doar atat a facut de vreo sapt. Si ieri vad ca a mai spart unul alaturi tot sus. Va dati seama ce e pe sufletul lui. Mi-e mila de el...nu plange des, dar si cand il apuca nu mai stie ce sa muste. Nici macar degetul nu il mai ajuta, de apt cred ca il chiar jeneaza. Isi gaseste alinarea fie in tzatza mea fie in barbia mea (sau dupa posibiltati nasul lui tac-su, cotul lu buni, etc.)
Alte subiecte...in post urmator.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Floric spune:
Floric spune:
 Hai ca am revenit...
Despre trosnitul oaselor ....ma inscriu si eu aici. Lu Raresu ii scartzie oasele de cand s-a nascut acum ii trosnesc de-a binelea si credeti-ma ca gimnastica fac cu el in fiecare seara si masaj si tot acelasi rezultat.
Dr ne-a zis sa mai luam calciu...ei, ce sa zica si ea...Oricum sunt zile in care ma cam ingrijoreaza acest trosnit...parca acum se rupe ceva. dar...mai astept...nu stiu ce , doar timpul sa treaca.
Simina, daca tot te-ai oferit vin si eu cu o intrebare? Pt picior talus valgus (sau valgum) , adus in interior, adica are tendinta de a calca in interior si pe partea exerioara a talpii (ai inteles ceva????), ce exercitii pot face???? Multumesc.
Gata mai las si pe altul...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 anamariame - multumim de cafea
pe vremea asta cred ca trebuie sa ne mai imbii ded cateva ori pana diseara
pupacim sarbatoritii de astazi:
Alexandru,bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea

Gianina  - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009