Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 12

ayanna_xem spune:
ayanna_xem spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui vikinga Nici gind de nascut fetelor, deocamdata. Eu mai vb pe undeva pe forum despre cum evolueaza lucrurile la noi, o sa pun si linkul direct. merg din 2 in 2 zile la dr, miine tre sa merg iar, fac si acupunctura pt ca cica ar ajuta, am deschidere de pe 31 dec a colului, aseara am pierdut si ceva apa, azi a trebuit sa port tampoane ca se duce usor usor din dop, azi noapte am avut contractii iar mari, intense uneori si la 3 minute dar neregulate per total asta timp de citeva ore de chiar am zis iar ca gata acum e momentul dar pe urma pauza o juma de ora, o ora si s-au dus precum au venit. De dimineata am o durere ca la menstruatie din cind in cind contractii dar nu se leaga de un travaliu serios. S-a pus si problema unei induceri, dr ar face-o de as insista, insa iar sa am contractii nu stiu cite ore si dilatatie mica parca nu ma incinta chiar f mult. Tot sper sa-si ia avint intr-un mod natural dar o sa ajungem si acolo daca chiar nu se poate altfel. Probabil o sa mai am rabdare we asta ca deja parca incep sa-mi fac si griji. Una peste alta destul de epuizanta situatia dar o trece ea. Vikinga  cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie  | 
Ne bucuram sa aflam vesti despre tine...toate fetele s-au intrebat pe aici de ce nu mai dai nici un semn.
Cat despre "prelungiri" stai linistita...o colega de a mea a nascut si ea in octombrie dupa vreo 10 zile de prelungiri si nu a avut nici o problema...oricum, din cate stiu, doua saptamani dupa DPN esti considerata inca in termen...asa ca DON'T WORRY.
Important e sa te simti bine si sa rezisti...ca banuiesc ca e destul de greu acum si cu burtica si cu sentimentul asta de asteptare cu care te confrunti.
Iti doresc tot binele din lume si sa nasti repede si usor...si apoi sa vii sa ne povestesti si noua despre minunea Letizia...

38+  cu strumfita
  38+  cu strumfita  Daria-Ioana
  Daria-Ioana pozicile_ mele
Revelion 2010

lucia2000 spune:
lucia2000 spune:
 De-abia acum ies la aer.
Si apoi ma bag la somn.
Asa ca: Somnic usor! 37+
 37+   Teodor  AMR 13 zile
 Teodor  AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe  la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze 
Blogul meu

catalutza81 spune:
catalutza81 spune:
 hello fetele, am fost si noi din nou la eco ca deh acuma avem multe de cautat.
Deci Irina s-a intors, e in pozitie craniana. IUHUUUUUUUUUUUU nastem natural, ca deja ma bagasera fetele in boala cu sondare cu alea alea....are 2300 g la 34+2 clinic si 34+0 ecografic, deci a mai recuperat 2 zile de retard de crestere. 

Si-a pus manutzele si un picior pe fatzalica si nu am putut vedea nici macar un obrajor.
Dar, normal ca e un dar...am colul mult scurtat. Deci repaos la pat si cumintzica. medicul a zis ca e cel mia important sa stea acuma pana macar la 37 sapt la burtica.
Si noi speram sa mai stea ca inca nu i-am cumparat patutz  si nici nu am spalat nimic ca nu am gasit dermalin. Dar acuma, daca nu gasesc, mai vorbeati voi ca ati cumparat un surogatr, ce anume si de unde plsss.
si nici nu am spalat nimic ca nu am gasit dermalin. Dar acuma, daca nu gasesc, mai vorbeati voi ca ati cumparat un surogatr, ce anume si de unde plsss.
Am cumparat ieri cosmeticele si diverse (i.e garmastan, galactogil, bephantene, baneocin etc). Cosmeticele le-am luat de la Mustella, gama pt copii sensibili...ce mai m-au uscat de bani da acuma dupa ce mi-a trecut socul, ma bucur ca le-am luat.
Alexutza ff atre sotul tau, dar eficient cu pusul invers si dus la spital. Al meu inca nu intelege ca mai e ff putin timp si are impresia ca am eu totul sub control si ca stiu euce sa fac atunci  .
.
Ratusca nu fi suparata ca s-ar putea sa nu mai apuci sa faci cultura de col, are mai putin mai mportanta avand in vedere ca nasti prin cezariana. Astea se fac ca in caz ca ai streptococ B sau alt crocobaur (vorba Plateei) sa iti dea antibiotic la nastere. Altfel poate sa ia bb cand trece pe acolo, dar cum la tine nu e cazul... 
Ultima info e ca am racit si imi simt nasu' ca pe un gogosar, nu fac febra da ma cam doare in gat. In afara de miere cu lamaie, care nu merge, mai stiti vreun remediu?

Catalutza  34+
 34+   Irina
 Irina

vikinga spune:
vikinga spune:
 Linistita stau eu dar nu-mi iese tot timpul, e normal:)Si Aldo si nadja au venit la 41 de sapt asa ca am experienta numai ca imi e mai greu acum cu tot ce implica ultimele saptamini pt ca am si doi copii in grija, care au nevoie de mine in forma buna, jucat, citit povesti, sanius. La subforumul nasterea unei stele mai vb cu prietenele de noutati:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702&whichpage=1dar cind o fi sa fie vestea cea mare o sa va scrie cris.d. eu va citesc insa ritmul nostru e altul si nu vreau sa va tin in loc cu nascutul meu in doi ani si travalii false la 2 zile:)Vikinga  cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
  cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie

vias spune:
vias spune:
 Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii, la semnatura mea, multumesc mult![red]
 Cami,  de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
 Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul  Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE

lucia2000 spune:
lucia2000 spune:
 Fetele voi ce luati pentru arsuri?
E prima data cand patesc asa ceva in sarcina si nu stiu ce sa fac.
 37+
 Teodor  AMR 13 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe  la 25 sapt
Blogul meu

ayanna_xem spune:
ayanna_xem spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele voi ce luati pentru arsuri? E prima data cand patesc asa ceva in sarcina si nu stiu ce sa fac.   37+  Teodor  AMR 13 zile www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu | 
Eu cand am avut arsuri n-am luat nimic, am suportat cu stoicism, pentru ca nu stiam daca am voie sa iau sau nu ceva, dar am citit aici pe forum la fete ca unele au luat Dicarbocalm si chiar la indicatia medicului. Acum nush ce sa zic! Poate raspunde vreo fata care chiar a luat ceva si stie sigur ca nu e contraindicat.
Numai ca vad ca nu prea mai e nimeni on-line acum....
 38+  cu strumfita
  38+  cu strumfita  Daria-Ioana
  Daria-Ioana pozicile_ mele
Revelion 2010

Eleysa spune:
Eleysa spune:

Felicitari Danyelana!!!
Felicitari Danyelana!!!

Bine ai venit pe lume bebe Arthur !!!
si ...cu o mica intarziere ... LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi ...
Elena,  36+
 36+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

lucia2000 spune:
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ayanna_xem 
 Eu cand am avut arsuri n-am luat nimic, am suportat cu stoicism, pentru ca nu stiam daca am voie sa iau sau nu ceva, dar am citit aici pe forum la fete ca unele au luat Dicarbocalm si chiar la indicatia medicului. Acum nush ce sa zic! Poate raspunde vreo fata care chiar a luat ceva si stie sigur ca nu e contraindicat. Numai ca vad ca nu prea mai e nimeni on-line acum....  38+  cu strumfita  Daria-Ioana pozicile_ mele Revelion 2010 | 
Merci frumos de informatii.
Asta seara oricum nu mai pot lua nimic ca nu mai merg la farmacie dar vroiam sa stiu pt maine.
 37+
 Teodor  AMR 13 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
Blogul meu

Eleysa spune:
Eleysa spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui lucia2000 
 Merci frumos de informatii. Asta seara oricum nu mai pot lua nimic ca nu mai merg la farmacie dar vroiam sa stiu pt maine.  37+  Teodor  AMR 13 zile www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu | 
Pe mine ma ajuta inca foarte mult...de fapt imi trece instant orice arsura ...o cana de laptic ...cald sau rece ... poate te ajuta si pe tine mai ales ca la ora asta mai greu sa ajungi la farmacie ...
 sa treaca
 sa treaca 
Elena,
 36+
 36+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici