Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 11
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
38+ cu strumfita Daria-Ioana pozicile_ mele Revelion 2010 |
Na, ca am bagat raspunsul in semnatura ta! Daca-s zuza....

38+ cu strumfita
Daria-Ioana pozicile_ mele
Revelion 2010
xela_07 spune:
Felicitari Danyelana! Bine ai venit bebe Arthur!
Uite ca a venit mai repede decat se astepta ea. Parca in wk avea presimtire ca naste.
Oricum eu tot ma gandesc poate nasc si eu mai devreme si nu stau pana in ultimul moment ca la Andreea. Mai vedem, m-a apucat graba ca fata mare la maritis
.
Cine mai naste azi, maine? Cine serveste, cine pofteste?
Eu am luat 12kg pana acum, arat foarte bine
. Nu de alta dar la Andreea prin luna a 8 a avusesem +20, si nu m-am mai cantarit pana la nastere ca nu avea rost sa ma enervez. Sa stati linistite ca o sa va reveniti. Poate la 4-5 kg cum spunea si vikinga e ceva de munca, dar se rezolva. Acum apropo, vikinga ce mai face? Oare sa nu fi nascut pana acum?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
36+
Cristian
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Felicitari Danyelana! Bine ai venit bebe Arthur! Uite ca a venit mai repede decat se astepta ea. Parca in wk avea presimtire ca naste. Oricum eu tot ma gandesc poate nasc si eu mai devreme si nu stau pana in ultimul moment ca la Andreea. Mai vedem, m-a apucat graba ca fata mare la maritis Cine mai naste azi, maine? Cine serveste, cine pofteste? Eu am luat 12kg pana acum, arat foarte bine Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian |
Exact la Vikinga ma gandeam si eu acum si vroiam sa intreb daca mai are careva vesti de la ea, ca de cand nu a mai intrat!!!...si parca avea deja colul dilatat vreo 2cm cand i-a zis medicul ca mai dureaza si sa mearga acasa !!! Poate o sa vina direct cu vesti despre botez...

38+ cu strumfita
Revelion 2010
ayanna_xem spune:
XELA_07 am vazut pozele cu strumfitza ta...e o scumpete. Mai ales ca e la varsta aia cand sunt cei mai dragalasi...abia astept si eu sa-mi cunosc bebelina si sa ma bucur de ea!!!
Cred ca esti o mamica tare fericita, mai ales ca acum o sa ai si un baietel. Ce poti sa-ti doresti mai mult!!! Bravo tie! 
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
Beatrice1982 spune:
ayanna xem...si eu am vazut pozele tale..................
ai si tu burtica destul de mare............ptiu sa nu va deohi!!!!!
si o casa frumoasa!!!!!!!!!!!
acolo undee pomul de craciun..........e la tine acasa??????????
ca daca e acolo..mi-ai furat draperiile din geam...![]()
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
Beatrice1982 spune:
aoleu dar v-ati dus toate la nastere??????????????????????????????
mai trimiteti un sms atunci, macar sa fac galerie, daca tot is aici..........................nu?????????????
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ayanna xem...si eu am vazut pozele tale.................. ai si tu burtica destul de mare............ptiu sa nu va deohi!!!!! si o casa frumoasa!!!!!!!!!!! acolo undee pomul de craciun..........e la tine acasa?????????? ca daca e acolo..mi-ai furat draperiile din geam... Poze Bea 38+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
Celelalte sunt la mine acasa...unde nu avem inca lustre si prize peste tot in pereti, ca e casa noua si abia ne-am mutat si mai avem muuuuuulte de facut. Dar nu conteaza, important e ca avem cuibusorul nostru...restul le facem pe parcurs.
La mine acasa n-am avut bradutul in casa, ci pe balcon, si nici ala nu era natural...asa ca am preferat sa ma pozez si eu cu un bradut natural ca sa simt si eu ca "miroase" a Craciun.

38+ cu strumfita
Revelion 2010
Beatrice1982 spune:
hm......am asa o senzatie ca o sa fie inghesuiala mare la schimbul II si III.................dupa linistea asta..............
de cand scriu la aceasta odisee....nu am mai vazut atata liniste ca si acum................
v-am zis eu ca e linistea dinaintea furtunii...........![]()
na bine ne tiram si noi...........
sper sa nu particip si eu la schimbul III........![]()
noapte buna!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
vikinga spune:
Nici gind de nascut fetelor, deocamdata.Eu mai vb pe undeva pe forum despre cum evolueaza lucrurile la noi, o sa pun si linkul direct.merg din 2 in 2 zile la dr, miine tre sa merg iar, fac si acupunctura pt ca cica ar ajuta, am deschidere de pe 31 dec a colului, aseara am pierdut si ceva apa, azi a trebuit sa port tampoane ca se duce usor usor din dop, azi noapte am avut contractii iar mari, intense uneori si la 3 minute dar neregulate per total asta timp de citeva ore de chiar am zis iar ca gata acum e momentul dar pe urma pauza o juma de ora, o ora si s-au dus precum au venit.De dimineata am o durere ca la menstruatie din cind in cind contractii dar nu se leaga de un travaliu serios.S-a pus si problema unei induceri, dr ar face-o de as insista, insa iar sa am contractii nu stiu cite ore si dilatatie mica parca nu ma incinta chiar f mult. Tot sper sa-si ia avint intr-un mod natural dar o sa ajungem si acolo daca chiar nu se poate altfel. Probabil o sa mai am rabdare we asta ca deja parca incep sa-mi fac si griji.Una peste alta destul de epuizanta situatia dar o trece ea.Vikinga
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ahaaaaaaaaaaaaa.......deci vrei sa vin cu bota??????????????ha???????????? ai grija de tine vezi ce a zis decenuela...bebe trebuie tinut cat mai mult in burtica....................da??????????????????????? asa ca............... Poze Bea 38+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
ms frumos Bea
...o sa stau cuminet promit..m-a certat si sotul si ma cert si euAndreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze